2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Evet bebek orda pubik kemigi hafif siser,zaten doktorlarda ultrasonda bakarken ordan bakarlar.daha sonraki aylarda geliserek tum karni kapsar minnaklar

Burun tikanikligi var bende geceleri cok rahatsiz ediyor uyutmuyor.sirkeli su cekiyorum iyi geliyor.oksurukte bugun basladi usuttum sanirim sirtima viks surup yatcam insaALLAH iyi gelir

ilk kezmi gittiniz doktora peki.ikiz gebelikte ilk gidildiğindede çift kesemi çıkıyor hep merak etmişimdir.çok sanslısınız tebrik ederim ben cok dua ettim ikizim olur diyede iki çocuğumdada olmadı

ilk kezmi gittiniz doktora peki.ikiz gebelikte ilk gidildiğindede çift kesemi çıkıyor hep merak etmişimdir.çok sanslısınız tebrik ederim ben cok dua ettim ikizim olur diyede iki çocuğumdada olmadı
Alıntı yanlış olmuş. Doğru adres: Jawlensky

Ben de ikiz isteyip kavuşamayanlardanım . Gerçi daha kalp atışını dinlemeye gitmedim hala bir sürpriz umudum var)

Evet bebek orda pubik kemigi hafif siser,zaten doktorlarda ultrasonda bakarken ordan bakarlar.daha sonraki aylarda geliserek tum karni kapsar minnaklar
aynen bebek orada.
ama benim de şişkinlik yerine içe göçüklül oluştu ne hikmetse.
normal dediler ama herkesin şiş benim göçük

Bebek tamda orda. 3 Aydan sonra yuları çıkacak

Buradaki yorumlar bana cok iyi geliyor. Cunku ben ikiz beklemiyordum ve hic aklimda da yoktu. Şok oldum ailede bildigim yok ama gen mi dolanıyor bilemem. Teyzem ölü dogum yapmis yillar once bildigimiz bu. İkk.başta sevindim ama sonra korktum bi tuhaf oldum ikiz dogurmak büyütmek gozumde cok büyüdü. Simdi simdi alistim sayilir.

Bu arada sorunuza da cevap vereyim. İlk 5 haftalıkken gittik kese 1 di. 7 haftalikken 2 göründü ve 2 kalp atisi tabi.

ne kadar güzel bence çok şanslısınız.bende çok isterim.daha henüz kese gördüm kalp arışı için gitmedim.keşke olsa nasıl sevinirim

aslında ne kadar güzel bir seferde büyüyecekler hep en yakın olacaklar evet belli zorlukları var ama okul dönemine kadar arkadaşlarımın ikizleri var çok özeniyorum allah sizede sağsalim kavuşmayı nasip etsin

beta hcg takıbı yapmısmıydın artıs nasıldı canım

ne kadar güzel bence çok şanslısınız.bende çok isterim.daha henüz kese gördüm kalp arışı için gitmedim.keşke olsa nasıl sevinirim
Tesekkur ederim amin Allah gönlünüze gore versin.

[QUOTE="Cedarice, post: 59924852, member: 683513"]
Bizde de hiiiçççç yok ikiz. Neyse hakkımızda hayırlısı.
[/QUOTE]
öyle tabikide canım benim ikinci zaten bir kızım var 8 yasında agır abla

beta hcg takıbı yapmısmıydın artıs nasıldı canım
Hic yapılmadı adetim 5 gun gecti test yaptim cift cizgu vardi 2 gun sonra da doktora gittim. Direkt ultrasona bakti kese gorundu kan testini son gittigimde 7 haftalikken aldi sonucu da sonraki randevuda görürsun dedi bazilari gec çıkacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…