2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Niye ben down sendromlu çocuk olursa baş göz Üstünel tedavi titremeye gerek yok özel eğitime göndermeyelim vs dediğimi hatırlamıyorum gerçekten kanser örneğinizi anlamış değilim. Ayrıca biz kimse yaptırmasın demiyoruz yapanlara saygı duyuyoruz ve yaptırmayanlara böyle birşey söz konusu olamaz herkes yaptırmalı diyen birine fikirlerimizi beyan ediyoruz ama şu toplumda birşey var ilaç kullanan kullanmayana tepki koyuyor ama kullanmayan benim tercihim diyip kimseye karışmıyor aşı yaptırmayanda öyle test yaptırmayanda da durum bu saygı göstermek lazım nasıl biz saygı duyuyorsak tepkimiz dayatma gibi cümlelere kesinlikle kişilere değil

Önerileriniz için teşekkür ederim. Bu işte uzun yıllar çalıştım. Benimde bilim ışığında düşüncelerim şekillendi. Siz yaptırmayın. Ben yaptıracağım ikili test.
Sevgiler

Ayrıca yok etmekle tedavi etmek arasında bir fark vardır hala down sendromlu çocukları kanser hücresi gibi görüyorsunuz ve diyorsunuz ki kanseri tedavi etmek isteyen kişi down sendromlu bebeğinde aldırmak isteyebilir down sendromlu bir çocuk kurtulunması gereken bitmiş hastalık değildir erken teşhis hayat kurtarır gibi bir yaklaşım yanlış Eyluldeniz18

Hayatta başarılar dilerim.

Kızlar yazdıklarınızı okudum. Herkesin kendi düşüncesi ama ben size kendi başıma geleni anlatayım. İkili test yaptık riskim 3:1 çıktı. Yanlış okumuyorsunuz. 250:1 çıkıp ah ben ölem diye dolaşıyor millet. 3:1 diyorum. İnanılmaz yüksek bir rakam. Neyse cvs ler yapıldı Array testleri kromozom analizleri. Sonuçlar hep temiz. Ama bebekte ultrasonda görülen inanılmaz anomaliler var. Şu an konuşmak istemiyorum bu konu hakkında çünkü çok üzülüyorum. Merak edenler için açtığım konulara bakabilirsiniz. Velhasıl kelam ben bebeği 19 haftalıkken heyet kararıyla doğurdum. Kemikleriyle beyniyle gözleriyle neredeyse vücudunun her noktasıyla ilgili sorunu vardı yavrumun. Sebebi de hala bulunamadı. Çünkü 400000 den fazla tek gen hastalığı var. Şu an ikili teste kadar olan stresimi size anlatamam. Dua etmekten başka elimden hiç bi şey gelmiyor. Ve o testler gerçekten birşeylerin ters gittiğini gösterebiliyor. 500:1 ihtimallerden bahsetmiyorum. Ama risk 10:1 den büyükse emin olun bi sorun çıkıyor. Şimdi ben korkuyorum yaptırmaya ama yaptırmak zorundayım. O zaman doktorları dinleseydim hiç 19 haftaya kadar gelmeyecekti bebek. Bu kadar üzülmeyecektim. Dinimizdeki 120 gün kuralını da aşmayacaktım ve böyle vicdan azabı çekmeyecektim. Ama hala yaptığımın arkasındayım çünkü insan evladının her gün acı çekmesine dayanamaz. Benimle aynı şeyi yaşamamış kimsenin de beni anlayabileceğini sanmıyorum. Ama lütfen birbirinizin fikirlerine saygı duyun. Çünkü allah başınıza öyle bi şey veriyor ki kendinizden vazgeçiyorsunuz. Allah kimseye göstermesin o günleri. Böyle şeyler de konuşmayalım. Dua yerine geçmeSin yazdıklarımız. Ben de çok konuşurdum çünkü böyle konuları. Allah korusun.

Allah bilir ama sen vereceğin sınavı vermişsin arkadaşım hiç korkma Allahın izniyle sağ-salim bebeğin olur inşallah. Allah başka acı yaşatmasın cennette buluşursunuz inşallah

Allah bilir ama sen vereceğin sınavı vermişsin arkadaşım hiç korkma Allahın izniyle sağ-salim bebeğin olur inşallah. Allah başka acı yaşatmasın cennette buluşursunuz inşallah
Biliyo musun tek tesellim o arkadaşım. Bebeğimi cennete gönderdiğimden beri olabildiğince iyi biri olmaya çalışıyorum. Cennnette onla buluşabilmek için. Allah’a şükür doktorlar hamile kalman çok zor derken ikinciyi nasip ettim Allahım. Ama birincisi hala bıçak gibi saplanıyo her gün. Kıymetini bilin bebeklerinizin. Güzel geçen hamileliğinizin. Ben hala kimseye söyleyemedim. Kendimi kaptırmamak için elimi karnıma bile götüremiyorum. Şu mübarek ayda dua edin bana olur mu.

Kendime ederken sana da edicem söz veriyorum. Inşallah herşey çok güzel olacak merak etme. Ne zaman ikili test randevun aldın mı

İçimden bir ses bebeğinizin çok çok sağlıklı olduğunu söylüyor. Kaybınız ve yaşadığınız acılar için çok üzgünüm. Ayrıca kendinizden örnek vermeniz ve acınızı bizimle paylaşarak bu testin önemini ifade etmeniz çok büyük bir gönüllülük. Güzel bir farkındalık yarattığınızı düşünüyorum.
Hepimizin sınavı farklı farklı. Siz bir kahramansınız. Dualarım sizinle

Yaaaa çok teşekkür ederim. Söylediklerini ta kalbimde hissettim. İnşallah hepimiz minik bebeklerimizin kahramanları oluruz.

Kozlar acil yardım istiyorum ultrason görüntüleri böyle kalp atışı duyamadık doktor bebek yok diyor sizce durum ney anlayan varmı ölçülen kesemi bebekmi? Arkadaşımın bu arada

Eklentiler

• 22C696B7-ABAB-421E-8B8C-F181A020FCFE.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 74
  • 3F5ECC5A-6AF0-4BF7-B4DA-14D755F4CAF2.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 83
Kozlar acil yardım istiyorum ultrason görüntüleri böyle kalp atışı duyamadık doktor bebek yok diyor sizce durum ney anlayan varmı ölçülen kesemi bebekmi? Arkadaşımın bu arada
Keseye daha çok benzettim ben. Kaç haftalık olduğuna da bağlı. Pek anlaşılır bi görüntü değil. Doktor daha iyi bilir başka bi doktora gitse mı acaba.

Benim bildiğim crl baş popo ölçüsü . Mutlaka başka bir doktora daha gitsin gerçekten bebek yoksa bile içi rahat eder .

canım imzandaki haftadaysan görünürdü, başka bir doktora da git bir ultrasonda net görünen diğerinde flu görünüyor mutlaka gidip baktır bir tane daha, izmir de isen hastahane de tavsiye edebilirim.
hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…