2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kozlar acil yardım istiyorum ultrason görüntüleri böyle kalp atışı duyamadık doktor bebek yok diyor sizce durum ney anlayan varmı ölçülen kesemi bebekmi? Arkadaşımın bu arada
Bebek var işte orda görünüyor yolk kesesiyle birlikte. Ben görüyorum şu an. Crl de ölçmüş. Bebek var kalp atışı Yok demiş olmasın

Annem şuna bak ya. Bızdık seni. bende yarın gideceğim akşama çok heyecanlıyım. 10+1 olacak. Ama göbekte bir değişiklik yok ya benim inanasım gelmiyor. Biliyorum erken ama ne bileyim ya inanmıyorum bazen
İnşallah benimde herşey yolundadır. Çok sevindim adına

sana tamamen katılıyorum canım ayrıca doğup da sonradan havale geçirip ya da başka birşeyden ötürü engelli olan da bir sürü bebek var burada sadece henüz doğmadığı için devlet size sonlandırma hakkı veriyor o kadar ama sonradan engelli olsa al bunu öldür diyemez kimse halbuki yaşam hakkı açısından ikisi de aynı engelli birey de o şekilde yaşamak istemeyebilir bakan için o da zor hemde çok zor ama bizim bile garantimiz yok ki yarın bi kaza geçirip hayatımıza bu şekilde devam edebiliriz doğmamış da olsa bir bebeğin kaderi bizim elimizde değildir bunlar benim düşüncelerim

[

Çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın böyle bir zor durumda kalmay. bizimde tam da söylemek istediğimiz buydu herkes birbirinin fikrine saygı duysun ne biz özürlü beslenemeyen bile bir evladı doğurmayı tercih etmiş sabırla bakmış bir anneyi kötü görebiliriz nede aldırma kararı vermiş birini eleştirme hakkına sahibiz burada herkes birbirine saygı duymalı arkadaş yaptırmamak diye birşey söz konusu olamaz herkes yaptırmalı gibi bir cümle kurduğu için tepkimiz yani saygı duyup tercih belirtmek yerine farklı bir yaklaşım olduğu için. Sevgiler ❤

Son düzenleme:
bende cumartsı gıdıcem dr a daha kalp atısı bıle duymadık umarım hayırlı haberler alırm

BEnimde düşüncem bu yönde ama farklı düşünene de sonuna kadar saygım var bazı gebeliklerde Doğsada yaşayamayacak kadar sıkıntı var deniliyor insanlar muallakta kalıyor tamamen saygı duyuyorum bu duruma da. Kırıldığım nokta bir arkadaş burada down sendromu hakkında işte doğarsa bebek cı çekecek belki ailesi hayattan soğuyacak gibi tabirler kullandı burada herhangi birimizin yavrusu bu şekilde olabilir ve doğurabilir bu şekilde yaklaşımlar aklına gelince o annenin ne hissedeceğini hiç düşünmüyorlar daha bayramda 40 günlük gibi görünen bir yaşında bir kız çocuğu gördüm burnundan besleniyor ailesi okadar üstüne titriyor ki sağlıklı çocuk olsa bukadar içten sevilmezdi diyor insan engelli çocuk sahibi aileleride düşünerek yorum yapmak en doğrusu olur

Bak ben hayatta başarılar dedim sen hala konuşuyorsun. Saygı duymak bu değil. "Yaptırmamak söz konusu olamaz herkes yaptırmalı" sözünü de ben kullanmadım." Aile hayattan soğuyacak" tarzında bir cümle de kullanmadım. Ama sen benimle tartıştın.
Ben kimseye karışmadım yaptırın yaptırmayın demedim. Basıma gelse ne yaparım bilemiyorum yaşamadan bile dedim. sadece kendi açınızdan görmeyin çocuğun yaşayacağı ızdırabı da hesaba katın dedim.
Yeter arkadaşım tamam mı. Engelli insan düşmanı yaptın beni burda.

Bizim sulalede de pek yok yani su an yasayan bildigimiz yok ama gen geciyor demekki teyzem gillar önce ikiz ölu dogum yapmış
Kalp atışını dinledim az önce. Gayet 1 ve tekiz ) umutlar başka bahara da diyemiyorum) Allah başka isteyenlere versin ben sıramı savdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…