2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kizlar birsey soracagim.bugun sag kasigimin hemen ustunde gobegin biraz altinda kipirdanmalar var,bebegimin hareketi desem bukdr erken hissedilirmi?hareket ettikce hareketlenme var gibi siddetli bi agri degil ama hissedilebilir.varmi boyle bi durum yasayan?

12. haftadaysanız erken değil ki sol tarafa yatınca bende bile hissediyorum

Arkadaslar pazatesi gunu tahlil vermistim bir problem olursa biz sizi arariz dediler malesed bugun aradilar yarina gel dediler ben internetten baktim bazi degerlerim bozuk ama cok ucuk degil sadece glukoz 70-100 referans iken benimki 128 cikmis acaba sekreterin dedigi problem bu mudur? Bana bilgi vermedi bir sonucunz pozitif cikmis testi tekrarlayacagiz dedi. Korkuyorum Insaallah kötü bir sey yoktur

Kanini acmi vermistin tokmu? Tok verdiysen endiselenme.benimde sinirda cikmisti glukoz tok verdim kani diyince dr pek onemsemedi

Kanini acmi vermistin tokmu? Tok verdiysen endiselenme.benimde sinirda cikmisti glukoz tok verdim kani diyince dr pek onemsemedi
Tok sayilirdim. Pozitif dedigi bu mu acaba? Baska kan testlerimde ufak farklar var elisa vs gibi testlerde bir pozitiflik yok. Bu deger yuksek midir ben anlamam da. Uyku yok bana bu gece..

12.haftada rahimden yukari dogru ilerliyor zatende henuz 5cm ve 14gr olunca bukadar erken olabilirmiki dedim.sen nasil hissediyorsun benimki gibimi
yok sessiz bir ortamda sol tarafa yatınca çok minik minik kalp atısını hissediyorum ben belki d epsikolojik tabii, ama korkma hissetmek güzel

Düşüncelerin için teşekkürler. Gerçekten beni daha iyi hissettirdi. Şaka mı bu ? Neyse umarım başınıza gelmez de Burda yargıladığınız kadar kolay bi şey olmadığını anlarsınız.

Tok sayilirdim. Pozitif dedigi bu mu acaba? Baska kan testlerimde ufak farklar var elisa vs gibi testlerde bir pozitiflik yok. Bu deger yuksek midir ben anlamam da. Uyku yok bana bu gece..
Dur bakalim hemen telaslanma.icindeki minikleri dusun pozitif dusun.ben pek anlamam testlerden ama cok onemli bisey yoktur insaALLAH

Alintiladiginiz kişi de size Cevap vermemiş zaten başka kişiye cevap vermesini engelleyemezsiniz dimi? Bu ne biçim bir üslup "sen hala konuşuyorsun?" "Sen" de hala konuşuyorsun! Ki ben siz dedim!

Canım endişe etme bak benim ailede şeker var be benim ilk haftalar aç karnına 100 çıkıyordu diyetisyene yönlerdirdi doktorum kiloda var diye iki üç gün sonra bile 97 çıktı. Sen bide tok karnına vermişsin korkma bir sıkıntı yoktur

ben kese gördüm ve kalp atışı duydum, gebelik testiyle öğrenmiştim ve hiç HCG ölçtürmedim bir sorun olur mu sizce?
Kese görüldükten sonra hcg bakılmıyor diye biliyorum . Ama doktorun daha iyi bilir ona sor istersen canım

Dur bakalim hemen telaslanma.icindeki minikleri dusun pozitif dusun.ben pek anlamam testlerden ama cok onemli bisey yoktur insaALLAH
İnşaallah simdi baktim da rubella sonucu yazmiyor islak imza olmadan sonuc gecersiz yaziyor altinda. Bence o pozitif cikti... kizamikcik hastaligiymis. İnternette Bebekler sakat ya da olu dogar diyor. Ooooy oyy napcam ben.

Rubella pozitif de cikmis olabilir....

Benim de şekerim biraz yüksek çıktı . Unutup 2 ısırık sandviç yemiştim kan vermeden önce . Doktor tam aç gel bi daha bakalım korkacak bi şey yok dedi .

Eger seker olsaydı hemsire pozitif demezdi kesin olmaması gereken bisi pozitif.. nolur dua edin korkulacak bisi olmasin

Arkadaşlar liste yapıyoruz. Site editörü görevi Eyluldeniz18 ve Celin30 a verdi.

İkimizi etiketleyerek kullanıcı adı, yaşadığı şehir, son adet tarihi, tahmini Doğum tarihi yazar mısınız?

Örnek;

Celin30 , İzmir, sat:7/3/2019 tdh: 12/12/2019

Cinsiyetler için yeniden bildirim isteyeceğiz. Hepimize hayırlı olsun
Sağlıklı mutlu doğumlar inşallah ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…