2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Alintiladiginiz kişi de size Cevap vermemiş zaten başka kişiye cevap vermesini engelleyemezsiniz dimi? Bu ne biçim bir üslup "sen hala konuşuyorsun?" "Sen" de hala konuşuyorsun! Ki ben siz dedim!
Arkadaşlar biz yaptıracağız siz yaptırmayın. Bence bu konuyu kapatalım. Lütfen.
Bunu tartışmaya gerek yok. Kırıcı olmayalım.

Alintiladiginiz kişi de size Cevap vermemiş zaten başka kişiye cevap vermesini engelleyemezsiniz dimi? Bu ne biçim bir üslup "sen hala konuşuyorsun?" "Sen" de hala konuşuyorsun! Ki ben siz dedim!
Önceki sayfalara dönerseniz bu konuyu benimle tartıştığını ve bana gönderme yaptığını anlarsınız. Pardon size ne olduğunu anlayamadım bence bilip bilmeden yargılamayın. Ilk ayet ne OKU!!

Önceki sayfalara dönerseniz bu konuyu benimle tartıştığını ve bana gönderme yaptığını anlarsınız. Pardon size ne olduğunu anlayamadım bence bilip bilmeden yargılamayın. Ilk ayet ne OKU!!
Sevgili gebişler. Ramazan ayındayız. Hormonlarımız tavan. Sakin olalım. Öpüşüp koklaşıp mutlu mutlu devam edelim. L lifedoesntwait

Eger seker olsaydı hemsire pozitif demezdi kesin olmaması gereken bisi pozitif.. nolur dua edin korkulacak bisi olmasin
Kuzu Allahın izniyle aralık anneleri olarak hepimiz sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza. Sen bence gönlünü ferah tut bebeğe stres yapma şimdiden belki de kitlerde sorun vardı bilemezsin ki

Sevgili gebişler. Ramazan ayındayız. Hormonlarımız tavan. Sakin olalım. Öpüşüp koklaşıp mutlu mutlu devam edelim. L lifedoesntwait
Ben bu kadar keskin çıkışları anlayamıyorum sizinle de bu konuyu konuştuk ama saygılı bir şekilde kapattık değil mi benim anlamadığım keskin usluplar. Kimseyle kişisel bir sorunum yok herkesin de öyle olduğunu düşünüyorum olaylara yorum yapıyoruz kişilere değil teşekkür ediyorum nezaketiniz ve arabulucu yaklaşımımız için

Yeri gelmişken ben de bilgilerimi paylaşayim madem
lifedoesntwait
İstanbul
Sat: 28.02.2019
Tahmini doğum: 05.12.2019
Eyluldeniz18 Celin30

Olsun Arkadaşım olur böyle bazen insanın ters zamanına geliyor. Hormonlarımız tavan canım. Anlayışlı olalım. Birbirimize yardımcı olalım.

Eyluldeniz18 L lifedoesntwait

Evet doğru söylüyorsun anlamadığım neden tarih veriyor anneler zaten burda var görüyoruz
Arkadaşım bazı arkadaşlarımızın takvimi yok. Bazılarımız adınyazılsın istemeyebilir. Kimseye saygısızlık olmaması adına. Birde gözden kaçmasın. Etiket yapınca bildirim geliyor canım o sebeple

Kuzu Allahın izniyle aralık anneleri olarak hepimiz sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza. Sen bence gönlünü ferah tut bebeğe stres yapma şimdiden belki de kitlerde sorun vardı bilemezsin ki
İnşaallah canim.. rubella ya da cmv pozitif olunca gebelik sonlandirilabiliyormus. Dua edin Allah rizasi icin

Ben varım :) ilk gebeliğimde de olmuştu doktora gitmiştim tam kasılma gibi bişi olduğunda bebeğin poposu orada demişti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…