2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Internetten baktığınızda enfeksiyon testlerinin sonucu nasıl?
Açlık kan şekeri için en az 8 saatlik açlık olması gerekiyor aç degilmissiniz ondan yüksek çıkmıştır ve bence de onu kastetmistir. Diğerlerini göremiyor musunuz internetten?

Hayir goremiyorum hastaneyi aradim rubella cmv toxoplazma testlerinin sonucu yazmiyor dedim. Laboratuvardaki gorevli kişi disardaki labaratuvarda yapıldığı icn biz sonuclari göremiyoruz dedi. İnşaallah rubella cmv vs degildir de sekerdir cunku sekerin caresi var galiba bildigim kadariyla tabi tok karna verdim Insaallah o da sıkıntı degildir ama digerlerine nazaran iyi gibi

ben 2 buçuk aylıkken yerini net hissediyordum ultrasonda hep doğruluyordu 3 aylık olduğunda gıdıklamak gibi hareketlerini hissetmeye başladım 3 buçuk aylıkken pıtı pıtı tekmeleri oğlan bebeği çabuk hissettirir derler hadi hayırlısı
İnşaallah canim.. rubella ya da cmv pozitif olunca gebelik sonlandirilabiliyormus. Dua edin Allah rizasi icin
ikiz gebesin canım gebelikte şeker önemli bence ondan çağırmışlardır endişe etme hayırlı haberler alırsın inş yarın

Ben biraz baktım da eğer rubellaysa bile başka ileri bi test varmış. Şimdi mı geçiriyorsun yoksa eskiden mı geçirdin onu ögreniyormuşsun. Belki de eskiden geçirdin gerçekten bozma hiç moralini

Ben biraz baktım da eğer rubellaysa bile başka ileri bi test varmış. Şimdi mı geçiriyorsun yoksa eskiden mı geçirdin onu ögreniyormuşsun. Belki de eskiden geçirdin gerçekten bozma hiç moralini
Evet benn de baktım oyleymis. İnşaallah korkulacak bir şey yoktur.

Salomi ● İstanbul ● Sat: 16 /03/2019● Tdh: 21/12/2019

Eyluldeniz18 ve Celin30

Mrb progestan fitille lekelenmeniz geçtimi? Benimde bugün lekenmem oldu ve progestan iğne yaptırdık hayırlısı olsun artık
evet canim gecti ama 4. gunun sonunda cok sukur artik hic olmadi.. ama hep tedirginim altimdan ne aksa bakiyorum

Pozitif mi negatif mi belli degil. Ama yanlarinda üçünün de igm yAzıyor.. 10 da randevum...
ıg G bağışıklılık gösterir. IgM hastalık düzeyini gösterir. Tekrarlanması gerekir.İleri düzey tetkik yapıyorlar. bir arkadaşımında toxo su ıgm poztif çıktı ileri düzey tetkik yaptılar normal çıktı.korkmayın inşallah güzel olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…