Arkadaslar pazatesi gunu tahlil vermistim bir problem olursa biz sizi arariz dediler malesed bugun aradilar yarina gel dediler ben internetten baktim bazi degerlerim bozuk ama cok ucuk degil sadece glukoz 70-100 referans iken benimki 128 cikmis acaba sekreterin dedigi problem bu mudur? Bana bilgi vermedi bir sonucunz pozitif cikmis testi tekrarlayacagiz dedi. Korkuyorum Insaallah kötü bir sey yoktur
Internetten baktığınızda enfeksiyon testlerinin sonucu nasıl?
Açlık kan şekeri için en az 8 saatlik açlık olması gerekiyor aç degilmissiniz ondan yüksek çıkmıştır ve bence de onu kastetmistir. Diğerlerini göremiyor musunuz internetten?
Internetten baktığınızda enfeksiyon testlerinin sonucu nasıl?
Açlık kan şekeri için en az 8 saatlik açlık olması gerekiyor aç degilmissiniz ondan yüksek çıkmıştır ve bence de onu kastetmistir. Diğerlerini göremiyor musunuz internetten?
Hayir goremiyorum hastaneyi aradim rubella cmv toxoplazma testlerinin sonucu yazmiyor dedim. Laboratuvardaki gorevli kişi disardaki labaratuvarda yapıldığı icn biz sonuclari göremiyoruz dedi. İnşaallah rubella cmv vs degildir de sekerdir cunku sekerin caresi var galiba bildigim kadariyla tabi tok karna verdim Insaallah o da sıkıntı degildir ama digerlerine nazaran iyi gibi
Kizlar birsey soracagim.bugun sag kasigimin hemen ustunde gobegin biraz altinda kipirdanmalar var,bebegimin hareketi desem bukdr erken hissedilirmi?hareket ettikce hareketlenme var gibi siddetli bi agri degil ama hissedilebilir.varmi boyle bi durum yasayan?
ben 2 buçuk aylıkken yerini net hissediyordum ultrasonda hep doğruluyordu 3 aylık olduğunda gıdıklamak gibi hareketlerini hissetmeye başladım 3 buçuk aylıkken pıtı pıtı tekmeleri oğlan bebeği çabuk hissettirir derler hadi hayırlısı
Hayir goremiyorum hastaneyi aradim rubella cmv toxoplazma testlerinin sonucu yazmiyor dedim. Laboratuvardaki gorevli kişi disardaki labaratuvarda yapıldığı icn biz sonuclari göremiyoruz dedi. İnşaallah rubella cmv vs degildir de sekerdir cunku sekerin caresi var galiba bildigim kadariyla tabi tok karna verdim Insaallah o da sıkıntı degildir ama digerlerine nazaran iyi gibi
Ben biraz baktım da eğer rubellaysa bile başka ileri bi test varmış. Şimdi mı geçiriyorsun yoksa eskiden mı geçirdin onu ögreniyormuşsun. Belki de eskiden geçirdin gerçekten bozma hiç moralini
ben 2 buçuk aylıkken yerini net hissediyordum ultrasonda hep doğruluyordu 3 aylık olduğunda gıdıklamak gibi hareketlerini hissetmeye başladım 3 buçuk aylıkken pıtı pıtı tekmeleri oğlan bebeği çabuk hissettirir derler hadi hayırlısı
Ayy gercektenmihadi hayirlisi eli ayagi duzgun saglikli sihatli olsunda kiz oglan hic farketmez.1ay sonra ogreniriz insaAllah cinsiyetide
Ben biraz baktım da eğer rubellaysa bile başka ileri bi test varmış. Şimdi mı geçiriyorsun yoksa eskiden mı geçirdin onu ögreniyormuşsun. Belki de eskiden geçirdin gerçekten bozma hiç moralini
ıg G bağışıklılık gösterir. IgM hastalık düzeyini gösterir. Tekrarlanması gerekir.İleri düzey tetkik yapıyorlar. bir arkadaşımında toxo su ıgm poztif çıktı ileri düzey tetkik yaptılar normal çıktı.korkmayın inşallah güzel olacak herşey