2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233

Eklentiler

• 20190521_205919.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaşlar 2 gündür belimde şiddetli ağrı var. Sakral bölgede. Sizde de var mı? Dün ve bugün kramp şeklinde ağrılar girdiği oldu.
Bendede oluyor tabi durduk yere değil ayakta çok durursam yada oturup bir iş yaparsam..Bence normaldir önceden bu kadar yoktu bende çünkü..

Sağlıkla doğsun da bebiş gerisi önemli değil sen de dikkat et annesi
Ben saçlarınla ilgili bir konu açmıştım.Bir derdim var kategorisinde onu dert olarak görmemişler.yanlis yere konu açtın kural ihlali yaptın diye 1 gün engellendim

Ensesini ölçtü görünürde hamd olsun bir sıkıntı yok ama cinsiyeti söylemedi çatlatacak bu doktor beni tam belli değil kızda diyemem erkekte diyemem diyor
gözün aydınn MaşAllah kuzucuğaa nasılda tatlılar yaaaa ben benimkini hala fasulye gibi hayal ediyorum ama baya insan a dönüşmüşler insanların en tatlıları kıza benziyor sanki
çoook dikkat etmen lazım dikkat edersen yukarıya çıkar yakınında ailen varsa Doğuma kadar kendini düşün destek iste canım
inş daha erken çıkar yukarı

maalesef ailem il dışında çalışıyorum ve küçük bir kızım var elimden geldiğince dikkat edicem eşim sağolsun herşeyde yardımcı olur ama kızımı kucağıma almama gibi bişi mümkün değil allah koruyacak artık ne diyeyim ki

Çok önemli birşey canım bilgin olsun sen yinede çözüm üretmeye çalış yengemde plasenta previaydı 5 buçuk aylık erken Doğum yapmak zorunda kaldı ilacını yemeğini yatağa götürürdük tuvalet dışında kalkması yasaktı yemgemin annesindede vardı oda tuvalet dışında kalkmadı onunki yukarıya çıktı vaktinde normal Doğum yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…