2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
doktor sürekli yatman gerekli diye bir şey söylemedi riskli olduğunu belirtti rahminin kasılmaması gerekiyor dedi ciddi bir durum olduğunun farkındayım ama kızımla ilgilenmem çalışmam da gerekiyor maalesef

Cinsiyetini sana söyledimi bana fazla uğraşmadı göremiyorum dedi saat kaçta ordaydım
ben 10 gibi girdim muayeneye cinsiyetini de %80 erkek gibi dedi ama ben bile bir çıkıntı gördüm tabi kordon falan da olabilir bebeğin duruşuyla alakalı görememiş olabilir seninkini

doktor sürekli yatman gerekli diye bir şey söylemedi riskli olduğunu belirtti rahminin kasılmaması gerekiyor dedi ciddi bir durum olduğunun farkındayım ama kızımla ilgilenmem çalışmam da gerekiyor maalesef
Çok ciddi olsa belirtirdi zaten Allah kolaylık versin

ben 10 gibi girdim muayeneye cinsiyetini de %80 erkek gibi dedi ama ben bile bir çıkıntı gördüm tabi kordon falan da olabilir bebeğin duruşuyla alakalı görememiş olabilir seninkini
Demek o sendin sabah biri geldi senden önce net olmamakla birlikte erkek olduğunu söyledim dedi ama eşine söyledim anneye değil dedi belkide başka biriydi

gözün aydın canım inş testler de güzel çıkar minikler yavaş yavaş kendini göstermeye başladılar
Demek o sendin sabah biri geldi senden önce net olmamakla birlikte erkek olduğunu söyledim dedi ama eşine söyledim anneye değil dedi belkide başka biriydi
bize daha ultrasonda söyledi zaten bende gördüm dedim ya gösterdi burada bi çıkıntı var diye ama kesin değil tabiki belli olmaz yine

Canim doktor telefonunu veriyormu dahili numaradan ulaşamıyorum tahlil sonucunu sorucam açmıyor yahu

Canim doktor telefonunu veriyormu dahili numaradan ulaşamıyorum tahlil sonucunu sorucam açmıyor yahu
yok canım vermiyor ilk gebeliğimde istemiştim ben bu konuyla ilgili boşanma aşamasına geldim vermiyorum dedi

yok sonuçları sana atıyorlar ama kadın doğumcu tiroid için ilaç yazar mı ki bilmiyorum

yok sonuçları sana atıyorlar ama kadın doğumcu tiroid için ilaç yazar mı ki bilmiyorum
Yazıyor kuzum ben hamile değilkende yazmıştı . Kalp atışını duyduğum gün bir sürü tahlil istedi troitde vardı içinde testlerin yüksek çıktı biraz yazdı ilaç kullanıyorum 4 gün falan kaldı bitmesine tekrarliycam testi ne durumda bakacak ona göre ya devam edicem yada bırakıcam. Troit çok önemliymis hamileyken kemik ve beyin gelişimi için diye arastirmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…