Canım çok üzgünümKızlar maalesef bugün yine aynı kötü haberleri aldım. Bu seferki daha da kötü üstelik. Ense kalınlığı tam 1 santimetre. Tüm vücudu ödem toplamış. Bizde genetik bi sorun olduğu kesinleşti ayni. Tüm ekzom analizi diye bi test yaptırıcaz 18 bin lira fiyatı. Baba anne ve bebeğe yapılacak. Bayramdan sonra kürtaj olacağım. Çok üzgünüm. Beni silebilirsiniz listeden. Size sıkıntısız hamilelikler diliyorum.
En az 1 mm en çok 3 mm olmadı gerekiyor canımAllah sabır versin ense 1cm çokmuki neden böyle oldu geçmiş olsun
Ahhh böyle şeyler okuyunca yüreğim yanıyor ya Allah sabır versin Allah kucağını boş koymasın canım yine denersiniz yine olur dilerim tez zamanda sabırlar dilerimKızlar maalesef bugün yine aynı kötü haberleri aldım. Bu seferki daha da kötü üstelik. Ense kalınlığı tam 1 santimetre. Tüm vücudu ödem toplamış. Bizde genetik bi sorun olduğu kesinleşti ayni. Tüm ekzom analizi diye bi test yaptırıcaz 18 bin lira fiyatı. Baba anne ve bebeğe yapılacak. Bayramdan sonra kürtaj olacağım. Çok üzgünüm. Beni silebilirsiniz listeden. Size sıkıntısız hamilelikler diliyorum.
Evet duydum ama bunu yapacaklarına işten çıkarırlar daha iyi hiç konuşmayacağım bile bu konuyu o sebepleÖzel sektör çalışanları hamileyken günde 7.5 saatt3n fazla çalıştırılamazmış. Özel sektördeyseniz bir araştırın belki kurtarır.
Ah bilemedim Allah kolaylık versinEn az 1 mm en çok 3 mm olmadı gerekiyor canım
Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın. İnşallah sağlıklı bir evlat nasip etsin en hayırlı zamanda. Yakın iki arkadaşım kısa süre aralıkla aynı durumu yaşadı . Şimdi biri sağlıklı bir bebek bekliyor. İnşallah size de nasip olsun .Kızlar maalesef bugün yine aynı kötü haberleri aldım. Bu seferki daha da kötü üstelik. Ense kalınlığı tam 1 santimetre. Tüm vücudu ödem toplamış. Bizde genetik bi sorun olduğu kesinleşti ayni. Tüm ekzom analizi diye bi test yaptırıcaz 18 bin lira fiyatı. Baba anne ve bebeğe yapılacak. Bayramdan sonra kürtaj olacağım. Çok üzgünüm. Beni silebilirsiniz listeden. Size sıkıntısız hamilelikler diliyorum.
Çok zor bir durum çok üzüldümKızlar maalesef bugün yine aynı kötü haberleri aldım. Bu seferki daha da kötü üstelik. Ense kalınlığı tam 1 santimetre. Tüm vücudu ödem toplamış. Bizde genetik bi sorun olduğu kesinleşti ayni. Tüm ekzom analizi diye bi test yaptırıcaz 18 bin lira fiyatı. Baba anne ve bebeğe yapılacak. Bayramdan sonra kürtaj olacağım. Çok üzgünüm. Beni silebilirsiniz listeden. Size sıkıntısız hamilelikler diliyorum.
Arkadaşım allah kolaylık versin. Allah o güzel kalbine göre versin. Sorun tespit edilir ve gerekirse bir sonraki sefere tüp bebekte embriyoya genetik test yapılarak Allah’ın izni il herşey yoluna girer. DuacınımKızlar maalesef bugün yine aynı kötü haberleri aldım. Bu seferki daha da kötü üstelik. Ense kalınlığı tam 1 santimetre. Tüm vücudu ödem toplamış. Bizde genetik bi sorun olduğu kesinleşti ayni. Tüm ekzom analizi diye bi test yaptırıcaz 18 bin lira fiyatı. Baba anne ve bebeğe yapılacak. Bayramdan sonra kürtaj olacağım. Çok üzgünüm. Beni silebilirsiniz listeden. Size sıkıntısız hamilelikler diliyorum.
ALLAH sabirlar versin canim cok uzuldum.Rabbim tez zamanda saglikli gebelik ve bebekler versin insaAllah.dualarimiz seninle Allah yardimcin olsunKızlar maalesef bugün yine aynı kötü haberleri aldım. Bu seferki daha da kötü üstelik. Ense kalınlığı tam 1 santimetre. Tüm vücudu ödem toplamış. Bizde genetik bi sorun olduğu kesinleşti ayni. Tüm ekzom analizi diye bi test yaptırıcaz 18 bin lira fiyatı. Baba anne ve bebeğe yapılacak. Bayramdan sonra kürtaj olacağım. Çok üzgünüm. Beni silebilirsiniz listeden. Size sıkıntısız hamilelikler diliyorum.
Allah sabır versin canım, umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olurKızlar maalesef bugün yine aynı kötü haberleri aldım. Bu seferki daha da kötü üstelik. Ense kalınlığı tam 1 santimetre. Tüm vücudu ödem toplamış. Bizde genetik bi sorun olduğu kesinleşti ayni. Tüm ekzom analizi diye bi test yaptırıcaz 18 bin lira fiyatı. Baba anne ve bebeğe yapılacak. Bayramdan sonra kürtaj olacağım. Çok üzgünüm. Beni silebilirsiniz listeden. Size sıkıntısız hamilelikler diliyorum.
Hayrli haberlerle dön inşallahKızlar günaydın hepinize.benim de bugün 3 te 2li test randevum var dua edin hayırlı haberlerle döneyim inşallah. birde o kadar sıcak ve nem varki istanbulda olanlar bilir resmen uyuyamadim sabaha kadar sıcaktan yanıyor dışarısı.
Allah yardimcin olsun.guzel haberlerle dönesinKızlar günaydın hepinize.benim de bugün 3 te 2li test randevum var dua edin hayırlı haberlerle döneyim inşallah. birde o kadar sıcak ve nem varki istanbulda olanlar bilir resmen uyuyamadim sabaha kadar sıcaktan yanıyor dışarısı.
Hayırlısı olsun inşallah,bende sonucu bekliyorum bayramdan sonra çıkacakKızlar günaydın hepinize.benim de bugün 3 te 2li test randevum var dua edin hayırlı haberlerle döneyim inşallah. birde o kadar sıcak ve nem varki istanbulda olanlar bilir resmen uyuyamadim sabaha kadar sıcaktan yanıyor dışarısı.
Icinde demir olan ilaclar genelde dedigin etkiyi yapiyor.bende demir hapi kullanali oyle.hareketsizsen masa basinda daima su bulundur yudum yudum ic ve eger firsatin varsa arada dolan yuru iyi gelir.kramplar hareketsiz kaliyorsan ondan olabilir.KIZLAR MERHABA ÇOK AFFEDERSİNİZ AFFINIZA SIĞINARAK BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM VİTAMİN OLARAK DECAVİT KULLANIYORUM.ONA BAŞLADIĞIMDAN BERİ DIŞKIM DA KOYU YEŞİL-SİYAHA DOĞRU BİR RENK ALDI.İLACA BAĞLADIM AMA FARKLI BİR ŞEY OLUR MU
BİR DE MUHASEBECİYİM OTURARAK ÇALIŞIYORUM HAFTA İÇİ HAREKETİM YOK DENİLECEK KADAR AZ HAFTA SONU EV İŞLERİMİ YAPTIKTAN SONRA KALÇAMDAN KIRAMP GİRMEYE BAŞLADI RESMEN BENİ KİTLİYOR VE HAREKET EDEMİYORUM.KRAMPLAR İÇİN ERKEN DEĞİL Mİ?
CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)
Kalcadan giren kramp muhtemelen bel fıtıgıdır. Uzanıp dinlenin ayaklarınızı kendinize çekerek azalır ağrıyorsa. Geçmiş olsun.KIZLAR MERHABA ÇOK AFFEDERSİNİZ AFFINIZA SIĞINARAK BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM VİTAMİN OLARAK DECAVİT KULLANIYORUM.ONA BAŞLADIĞIMDAN BERİ DIŞKIM DA KOYU YEŞİL-SİYAHA DOĞRU BİR RENK ALDI.İLACA BAĞLADIM AMA FARKLI BİR ŞEY OLUR MU
BİR DE MUHASEBECİYİM OTURARAK ÇALIŞIYORUM HAFTA İÇİ HAREKETİM YOK DENİLECEK KADAR AZ HAFTA SONU EV İŞLERİMİ YAPTIKTAN SONRA KALÇAMDAN KIRAMP GİRMEYE BAŞLADI RESMEN BENİ KİTLİYOR VE HAREKET EDEMİYORUM.KRAMPLAR İÇİN ERKEN DEĞİL Mİ?
Decavit bende kullanıyorum yalnız koyu renk gaita kan ilacınıda birlikte kullandığım için oluyor ben normal olduğunu biliyorumKIZLAR MERHABA ÇOK AFFEDERSİNİZ AFFINIZA SIĞINARAK BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM VİTAMİN OLARAK DECAVİT KULLANIYORUM.ONA BAŞLADIĞIMDAN BERİ DIŞKIM DA KOYU YEŞİL-SİYAHA DOĞRU BİR RENK ALDI.İLACA BAĞLADIM AMA FARKLI BİR ŞEY OLUR MU
HAKLISINIZ İŞE DALIP UNUTUYORUM KALKMAYI SAAT BAŞI KALKIP DOLANSAM İYİ OLACAK ÖDEM TOPLAMAYA DA BAŞLADIM ÇÜNKÜ AYAKLARIM ŞİŞMEYE BAŞLADIIcinde demir olan ilaclar genelde dedigin etkiyi yapiyor.bende demir hapi kullanali oyle.hareketsizsen masa basinda daima su bulundur yudum yudum ic ve eger firsatin varsa arada dolan yuru iyi gelir.kramplar hareketsiz kaliyorsan ondan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?