2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Canım çok üzgünüm Hep dua ediyorum herkesin bebeği sağlıkla doğsun Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin diye Allah sabır versin,ondan gelene çare yok... Hayırlısı buymuş... tekrar olacaktır bebeğiniz... tüm kalbimle inanıyorum

Ahhh böyle şeyler okuyunca yüreğim yanıyor ya Allah sabır versin Allah kucağını boş koymasın canım yine denersiniz yine olur dilerim tez zamanda sabırlar dilerim

Özel sektör çalışanları hamileyken günde 7.5 saatt3n fazla çalıştırılamazmış. Özel sektördeyseniz bir araştırın belki kurtarır.
Evet duydum ama bunu yapacaklarına işten çıkarırlar daha iyi hiç konuşmayacağım bile bu konuyu o sebeple

Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın. İnşallah sağlıklı bir evlat nasip etsin en hayırlı zamanda. Yakın iki arkadaşım kısa süre aralıkla aynı durumu yaşadı . Şimdi biri sağlıklı bir bebek bekliyor. İnşallah size de nasip olsun .

Çok zor bir durum çok üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun tez vakitte sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin

Arkadaşım allah kolaylık versin. Allah o güzel kalbine göre versin. Sorun tespit edilir ve gerekirse bir sonraki sefere tüp bebekte embriyoya genetik test yapılarak Allah’ın izni il herşey yoluna girer. Duacınım

ALLAH sabirlar versin canim cok uzuldum.Rabbim tez zamanda saglikli gebelik ve bebekler versin insaAllah.dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun

Allah sabır versin canım, umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur

Allah yardimcin olsun.guzel haberlerle dönesin

KIZLAR MERHABA ÇOK AFFEDERSİNİZ AFFINIZA SIĞINARAK BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM VİTAMİN OLARAK DECAVİT KULLANIYORUM.ONA BAŞLADIĞIMDAN BERİ DIŞKIM DA KOYU YEŞİL-SİYAHA DOĞRU BİR RENK ALDI.İLACA BAĞLADIM AMA FARKLI BİR ŞEY OLUR MU

BİR DE MUHASEBECİYİM OTURARAK ÇALIŞIYORUM HAFTA İÇİ HAREKETİM YOK DENİLECEK KADAR AZ HAFTA SONU EV İŞLERİMİ YAPTIKTAN SONRA KALÇAMDAN KIRAMP GİRMEYE BAŞLADI RESMEN BENİ KİTLİYOR VE HAREKET EDEMİYORUM.KRAMPLAR İÇİN ERKEN DEĞİL Mİ?

CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

Hayırlısı olsun inşallah,bende sonucu bekliyorum bayramdan sonra çıkacak

Icinde demir olan ilaclar genelde dedigin etkiyi yapiyor.bende demir hapi kullanali oyle.hareketsizsen masa basinda daima su bulundur yudum yudum ic ve eger firsatin varsa arada dolan yuru iyi gelir.kramplar hareketsiz kaliyorsan ondan olabilir.

Kalcadan giren kramp muhtemelen bel fıtıgıdır. Uzanıp dinlenin ayaklarınızı kendinize çekerek azalır ağrıyorsa. Geçmiş olsun.

Decavit bende kullanıyorum yalnız koyu renk gaita kan ilacınıda birlikte kullandığım için oluyor ben normal olduğunu biliyorum
Kramplar içinde erken değil bunun için dr um bana magnezyum yazdı dr unla görüşmeni tavsiye ederim bu konuda

Icinde demir olan ilaclar genelde dedigin etkiyi yapiyor.bende demir hapi kullanali oyle.hareketsizsen masa basinda daima su bulundur yudum yudum ic ve eger firsatin varsa arada dolan yuru iyi gelir.kramplar hareketsiz kaliyorsan ondan olabilir.
HAKLISINIZ İŞE DALIP UNUTUYORUM KALKMAYI SAAT BAŞI KALKIP DOLANSAM İYİ OLACAK ÖDEM TOPLAMAYA DA BAŞLADIM ÇÜNKÜ AYAKLARIM ŞİŞMEYE BAŞLADI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…