2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben üniversitede yaptırdım canım. Hiç ücret vermedim. Ultrasonda ölçüm yapıyor sonra da kan alıyorlar bu kadar. Sonra da ıstatistik çıkarıyorlar

Bayanlar doktor aradı şimdi ikili taramanın sonucu çıkmış 472 de 1 ihtimal çıkmış doktora göre bu ihtimalde amniyosentez yapışmalıymış sizinki nasıl çıktı
Bu benim ilk çocugumdaki test sonucun mesela. Bir risk değeri var bir de yaş. Yaşınız ilerdeyse otomatikman yüksek çıkıyor. Ve de maalesef bazı doktorlar para için hastayı önemsemiyorlar. Kesinlikle bir kaç doktor görüüşü almadan amniyosentez kararı vermeyin.

sagolasınız ya.
Aslında doktor ile ilgili bilgi alsam çok iyi olur. Benim bayram sonrasına denk geliyor.
Randevu olur sanırım.

Anladım canım ben şu anda hiç bir ilaç kullanmıyorum sen bu damlanın yanında başka bir ilaçta kullanıyor musun onu merak ettim

sagolasınız ya.
Aslında doktor ile ilgili bilgi alsam çok iyi olur. Benim bayram sonrasına denk geliyor.
Randevu olur sanırım.
Ne demek . doktor mustafa koca . 182 den randevu alırken kadın doğum diye alıyorsun ayriyeten gebe bölümü yok . Zaten gidince ikili test diyormussun hemen yapıyormuş. Ben özellikle hastaneyi aradım dedim kadın doğumdan mustafa koca dan randevu aldım mhrsden doğrumu yapıyor mu dedim emin olmak için doğru evet gelince sıranız sıkıntısız alır dedi. Zaten arkadaşımda bu şekilde yaptırmış .

Sagolasın Canım ya güzel oldu bu . İnşâallah bende alayım şimdi.
Birde sen perşembe yapılınca da haber verebilirmisin .
Memnun kaldınmı vs.
Be sana yazarım zaten inşaAllaj

Günaydın kızlar
Bugün doktor kontrolüm var sabaha kadar uyuyamadım heyecandan her seferinde böyle oluyor
Çocukken de böyleydim ben bi şeye heyecanlanınca uyuyamazdım
Senin nezdinde tüm aninişlere günaydın o zaman..
umarım hayırlı haberler alırsın

Senin nezdinde tüm aninişlere günaydın o zaman..
umarım hayırlı haberler alırsın
Her şey yolunda kızlar boyu kalp atışı
Elini sallıyor sabah sabah ben burdayım diye sıpa
Bayramdan sonraki haftaya randevu verdi 2li test için

Merhaba
Herkesin gebeliği çok güzel geçsin inşallah...Bizde bebeğimle 13.haftamızın içindeyiz,size katılabilir miyiz? ☺
Çok yazışma olmuş geçmişi okuyamıyorum
Zamanla tanışırız inşallah:)

Ben 11+5 teyim.Dün ikili test yaptırdık sonuç perşembe çıkacakmış
hoş geldiniz, yeni gelen anneler ilk sayfadaki listeye ekletsin kendini bence, ne kadar çok olduğumuza bakalım :)

Bayanlar ben endokrin doktoru kanısındayım doktorum görünmemi istedi tsh yüksek çıkmış

ınsallah guzel cıkar canım olsun sen yınede stres olmaz, benım nasıpse bayramdan sonra kontrolum bakalım en son gordugumde 8 haftalıktı guzel gıdıyor agrı sancı hep oluyor ama zaten bebegım kucuk p sureklı kucagımda onun cok etkısı oldugunu duusnuyorum

İnşallahhh canımm hep beraber güzel atlatalım bugünleri de Sancı bende lavabo sıkıntısı olunca oluyor canım iki gündür de sol tarafımda yumurtlama ağrısı gibi ağrı oluyor seninki de öyle mi?

Bayanlar ben endokrin doktoru kanısındayım doktorum görünmemi istedi tsh yüksek çıkmış
Canım senin ikili test yüksek çıkmış diyordun yorumlattın mı doktora. İnternetten araştırınca 1:250 ve üzeri olunca amniyosentez yazıyor. Seninki 400lerde bişeydi. Neden öyle dedi ki acaba? Bi de kan mı öyle çıkmış yoksa kombine risk mi?
Benim kombine risk 1:2614
İkili test : 1:538
Yaş riski : 1.331
Doktoruma bi türlü bağlanamadım. Ne diyeceğini merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…