2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
BAYRAM SONRASI GİDİCEM İNŞALLAH SORUCAM ONU KAN İLACINA BAŞLAMADIM HENÜZ AMA DEDİĞİNİZ GİBİ İLK HAMİLELİĞİMDE ÖYLE BİR ETKİ YAPIYORDU

Bu imtihanların üzerine Allah öyle güzel bir zamanda öyle güzel bir vesileyle kollarını doldursun canım.Allah sabır versin. Karyotip analizi falan yaptırmış mıydın? Tüp bebekle şansınızı deneyin derim bi dahaki sefere. Ne olmazlar oluyor sen inan ve Allaha güven

Biz bugün sonucu aldık canım kombine risk 10.000 de 1 çıktı diğer değerlerde çok iyiydi inşallah senin değerlerin daha da güzel çıkar
Havalar Hatay 'da da farklı değil inan geceyi döne döne geçirdim sabahta ikili testi sonucu, dahiliye testleri, çiçek alma derken epey yoruldum. Daha sıcaklarda bu kadar dışarıda kalmam

Sonuç çok güzel çıkmış hayırlı olsun... yaş kaç ,ben en çok yaş riskinden korkuyorum

Yaaa ne güzel canım kombine risk kanda belli oluyor demi. Nt 1.41 mm çıktı burun kemiği var bunlar iyi heralde. ultroson sonuçlarıni attım doktoruma bakalım doktorum ne diyecek. Yapan doktora bir sıkıntı varmı diye sordum kandan sonra belli olur dedi iyi kötü birşey söylemedi sinir oldum bende takıntılı pimpirikli bir insanım nasıl bekliycem bilmiyorum.

Şöyle canım kanda da gebelik proteini ve bir değere daha bakılıyor ve senin yaşında riski etkileyen faktör oluyormuş. Hepsini bir arada değerlendirip kombine risk sonucu çıkıyor. Bunun için kandan sonra belli olur demiştir ferah tut içini bir sıkıntı görmemiş maşallah değerin gayet güzel

Ben gittiğimde tam 12 haftalıktım. Nt 1.4 mm çıktı iyi dedi. Burun kemiği de vardı. Ama yaşım 34 yaş riskim 300lerde çıktı. Kan 538de 1 çıktı. Kombine risk ultrason+ kan+yaş riski ortalamasıyla oluşuyor. Benim 2600lerde çıktı. Yukarda bi arkadaşın ne güzel 10binlerde çıkmış :) bana risk düşük ama yine de 4lü testi yaptırmanı öneririm dedi.

Sağol canım teşekkürler. Tüp bebek yapamıyoruz çünkü hastalığın teşhisi konulmadı daha. Önce hastalığın teşhisinin konulması lazım. Biz kromozom analizi yaptırdık bebeğe bana ve eşime. Sonra microarray testi yaptırdık hepsi temizl geliyor. Şimdi tüm ekzom dizileme diye bi test var 3ümüze de bakılacak ve fiyatı euro üzerinden olduğu için 18 bin lira tutuyor. Onu yaptıracağız kürtajdan sonra. Teşhis konulursa tüp bebek inşallah.

Yaaa içimi rahatlattin kuzum ya. Çok sağol

Ne güzel anlatmışsın canım. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. bakalım kanda nasıl çıkacak . Icim çok rahat ya nedense normalde böyle önemli şeyler de sabaha kadar uyuyamam falan ama hiç birseyim yoktu çok rahattım. Demekki rabbim rahatlık veriyor.❤

Bu mübarek günde sana dua ediyorum.Rabbim en hayırlı zamanda gönlüne göre versin , tüm sııntılarınızdan kurtulun inşallah.

Canım ne yaptın test nasıl geçti .
Ense burun vs ?
İnşâAllah güzel sonuçlar almışsındır
Doktor nasıldı iyi mi ilgilendi yomsa baştan savmamı yaptı

Bağlandım doktora kan 538 de 1 çıktığı için 4lü test öneririm dedi. 17. Haftada yapılıyormuş. Ultrason güzel çıkmış aslında en önemlisi ultrason endişe etmeyin dedi.

Merhaba nifty diye bir test var.Biraz maliyetli ama imkanınız varsa onu da yaptırabilirsiniz.Benim ikili testimde risk yüksek çıksa onu denerdim çünkü sonucu garanti

Çok üzüldüm.Allah sabır versin.İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek alırsınız kucağınıza.Bunda da vardır bir hayır

Nifty testi sonucu garanti değil arkadaşlar. Olasılık verir.
Amniyosentez kesin sonuçtur. Ama minikte olsa riski var.

Arkadaslar kadir gecemiz ve cumamiz hayirlara vesile olsun,Rabbim dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin,mağfiretine nail eylesin,saglikla sihhatle yavrularimiza kavustugumuz gunleride gostersin
Biz 14haftanin icindeyiz lakin bendeki halsizlik yorgunluk uyku hali hala bitmis degil,sizlerde boylemisiniz cok bitkinim ya hicbisey yapasim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…