2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
evet cnm rahımde alt tarafta daaha cok benmde, dunde bıraz pembe leke gordm ama farkettm kkı vajınadan degl gorunce korktm smdı bıraz dkkt edıyorum devamı olcakmı dıye,

canım doktorlar kontrolde bile lekelenme tarzı kanama vs olur , olursa korkma normaldir diye uyarıyor.
çok olmadığı sürece içini rahat tut bence

Bana azda olsa risk var dedi ama ben pek umursamadım Hayrlisi

Eyluldeniz18 merhaba sat 21 Marttı 27 yaşındayım şuan 9+2 deyiz . Siirtte görevliyiz burada yaşıyoruz . Tahmini Doğum tarihi 2 gün önce ultrasonda 30 Aralık çıktı

Sagolasın Canım ya güzel oldu bu . İnşâallah bende alayım şimdi.
Birde sen perşembe yapılınca da haber verebilirmisin .
Memnun kaldınmı vs.
Be sana yazarım zaten inşaAllaj
Tamam canım veririm inşallah sende sorarsın ben unutursam yarın gidicem heyecan bastı hem hareketleri başladı geçen de halay çekiyordu yavrum. Şimdi kim bilir neler yapacak birde çikolata yiyip öyle giricem . kokusunu dahi bilmeden özlemek nedir ya bence annelik bu .❤

Hele kucagina alip kokladigini dusun.Allahimmmmm ne yuce bi duygu burdaki tum arkadaslarima tum annelere bu duyguyu yasatsin saglikla sihhatle insaALLAH

Merhaba hoşgeldiniz yaş katıldığınız şehir sat tdh kaçıncı gebelik tek mi ikiz mı bunları yazabilirsiniz
Teşekkür ederim
SAT: 3 Mart
Tdh: 8 Aralık
4. Gebelik ( Ama 1 çocuğum var diğerleri düşük oldu )
Tek gebelik

Hele kucagina alip kokladigini dusun.Allahimmmmm ne yuce bi duygu burdaki tum arkadaslarima tum annelere bu duyguyu yasatsin saglikla sihhatle insaALLAH
Ahhh inşallah canım 4 yıldır hayalini kuruyoruz rabbim bana ve hepinize nasip etsin sağlıkli bir şekild e kucagimiza almayı.

kızlar bir kaç gündür fark ediyorum ki saatin 16:00 olduğunu resmen mideme giren bulantı hissi ve tiksinme duygusu ile anlayabiliyorum.
bizim bıdık dakika şaşmadan saat 4 oldu mu kendini belli etmeye başlıyor :)
keşke mesaim 4 te bitebilse

Acıkıyor olabilir misin mesela şu an açlık hissetmiyorum ama mide asidi hissediyorum. Ne yesem diye düşünüyorum kaç dk dır ama bulamıyorum

Acıkıyor olabilir misin mesela şu an açlık hissetmiyorum ama mide asidi hissediyorum. Ne yesem diye düşünüyorum kaç dk dır ama bulamıyorum
acıkma gibi değil çok farklı bir bulantı
maden suyu- limon içiyorum iyi geliyor
biraz da kraker
aslında olabilir bi ara öğün koysam ofise iyi olur

Kızlar maalesef bugün yine aynı kötü haberleri aldım. Bu seferki daha da kötü üstelik. Ense kalınlığı tam 1 santimetre. Tüm vücudu ödem toplamış. Bizde genetik bi sorun olduğu kesinleşti ayni. Tüm ekzom analizi diye bi test yaptırıcaz 18 bin lira fiyatı. Baba anne ve bebeğe yapılacak. Bayramdan sonra kürtaj olacağım. Çok üzgünüm. Beni silebilirsiniz listeden. Size sıkıntısız hamilelikler diliyorum.

Özel sektör çalışanları hamileyken günde 7.5 saatt3n fazla çalıştırılamazmış. Özel sektördeyseniz bir araştırın belki kurtarır.

Çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah sağlıklı bir gebelik nasip olur tekrar

Allah sabır versin ense 1cm çokmuki neden böyle oldu geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…