2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Tamam buldum senmişsin. Memnun kalmadın sanırım

canım zaten doktorun gerekenleri söylemiş daha önceki kan ve idrar tahlillerini sorduysa gerek görmemiştir. sürekli kan vermek iyi bir şey değil ki zaten ama ben içime sinen bir doktorum olsun onunla yola devam edeyim isterdim bu anlamda tereddütlerin varsa araştır elbette

ben kullaniyorum canim ama iyi bir koltuk alman gerekli bide tabi 15 dk dan uzak bi yere giderken mutlaka arka koltuga birini almaniz gerekiyor :) oyalayacak bazen kirmizi isikta durunca bile kiziyor niye durdum diye ama cok buyuk rahatlik
tşk canım
LifeandFeel canım oto koltugun konforuda onemlı her koltukta durmuyorlar dıye duydugum ıcın arastırıp konforlu guvenılır bır koltuk almıstım onada dıkkat et bence kac atlıktı senınkısı
27 aylık canım ya rahatlık meselesi değil duramıyor yerinde Aslan oturamaz sakince elinde değil babasıyla duruyormuş sakin tekken arabada inşAllah benimlede durur doğduğundan beri ne çektirdi Allah bilir 25 yaşındayım saçım beyaz doldu bu sabah bile bir krizdi

kızlar selam bişey danışcam ikili testtin ultrason kısmında size ultrason çıktısı verdiler mi? birde ekran size mi dönüktü yoksa doktora mı?
ultrason kısmında ekranı hiç göremedim ne bileyim bunu normal bulmadım ben.

Evet ultrason çıktısı aldık hatta 3 boyutlu mu oluyo renkli ultrasonda bile gösterdi . Ekran zaten tam yattığım masanın karşısında oluyor her gittiğimde izliyorum. TV ye bağlı makina tv den izliyoruz

13. Haftadayım hiç kan ve idrar tahlili yaptırmadım daha.

Evet ultrason çıktısı aldık hatta 3 boyutlu mu oluyo renkli ultrasonda bile gösterdi . Ekran zaten tam yattığım masanın karşısında oluyor her gittiğimde izliyorum. TV ye bağlı makina tv den izliyoruz
normal doktor değil ya radyalog ultrasonu , normal doktorum gösteriyor aynen tam karşıda ama bu gittiğim radyalog ekranı kendine dönüktü ilginç buldum

Tamam buldum senmişsin. Memnun kalmadın sanırım
Memnun kalmamak gibi değil aslında ama eksik bir şeyler var hissi var içimde. Kilo ve tansiyon takibi yapmamak doktorun değil hastanenin politikası sanırım, çünkü diğer hastanelerde ki gibi bunun için ayrılmış bir oda göremedim.
Bir kaç kez daha gidip kararı ancak öyle verebilirim.

bizim de öyle bir oda yok ama her girişte doktorun asistanı önce tartıya çıkarıyor sonra tansiyon ölçüyor ondan sonra yatağa uzanıyoruz.
aslında sorsanız ya? belki tatmin edici bir cevap verir

Anladım inşallah içinize sinen bir doktor ve hastane bulursunuz Kilo takibinizi yapmıyor mu benim yapıyor her gittiğimde o yüzden soruyorum .

Tansiyon için de aynı size dediği gibi tansiyon aleti aldım ölçüyorum evde yüksek olursa haber ver demişti şimdiye kadar hiç yüksek çıkmadı

aynen fırsat olsa hergün görmek istiyorum :)
evde fetal dopler var bizde kalp atışını duymak için abim vermişti onu bile kullandırmıyo eşim rahatsız etme çocuğu diye arada meraktan dinlemeye çalışıyorum ama aile hekimim 17. Haftada anca duyarsın ondan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…