2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Mide bulantısı ve kusmaları hala devam eden var mı? Benim hala geçmedi
benimde baya azaldı ama arada yine kusuyorum ve ağzımdaki tat hala beni rahatsız ediyor. çok yediğim zaman da rahatsız oluyorum soda içmeden duramıyorum hiç. ilaç kullanıyordum iyi gelmişti ama sonradan faydası azaldı gibi gelince bıraktım ve ondan sonra daha iyi oldum

Mide bulantısı ve kusmaları hala devam eden var mı? Benim hala geçmedi
Bende sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum ama yok daha bulaniyor midem... Çok şükür kusma yok ama bulanti tiksinme çok bende..

Benim oğlumda öyle canim ya... sürekli bir yerleri kurcalar koltukta sevmiyor ama uzun yolda oturuyor mecbur....eline yiyecek bir şeyler veriyorum yada uyku saatine denk getiriyorum koltuğunda uyuyor.. Ayrica bütün arabalarda ( eski modeller dahil) bebekler için kapi kilidi var canim.. Onu kitleyince bir daha açamaz bizim araba orta düzey bi model cam kilidi de varmış yeni keşfettik ve baya rahatladikk..

Kizlar ya tetenoz aşısı yaptiran var mi ne zaman yaptiriyorduk unuttum ben.. Aşırı unutkanlik var sanki hiç doğum yapmamışim gibiyim hiç bir şey bilmiyor hatırlamıyorum yaa benim gibi olan var mi...

Kizlar ya tetenoz aşısı yaptiran var mi ne zaman yaptiriyorduk unuttum ben.. Aşırı unutkanlik var sanki hiç doğum yapmamışim gibiyim hiç bir şey bilmiyor hatırlamıyorum yaa benim gibi olan var mi...

Aile hekiminde dosyan varsa,hamile olduğunu biliyorlarsa arıyorlar diye biliyorum

canım beni geçen hafta aradılar 19. haftadan sonra yapılıyormuş ben ilk gebeliğimde yaptırmadım bunda doktoruma sorucam

Bende sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum ama yok daha bulaniyor midem... Çok şükür kusma yok ama bulanti tiksinme çok bende..
Benim de kışlalarım geçti ama tiksinme bulantı tam gaz devam . İştahım olmadığından kilo da alamıyorum. Biraz fazla yesem çok rahatsız oluyorum ve ağzımdaki değişik tattan da nefret ediyorum

ay günlerdir kalbim ağzımda atıyor darlanıyorum ya , 100 kilo olmuş gibi iki adımda da tıkanıyorum
hepi topu 3 ayda 2 kilo almışım oysa ki..
bu çarpıntı baya zorladı beni

1. doz 20. hafta 2.doz 24. hafta dedi bana doktorum

Bende birkaç gündür yürüyünce bayılcak gibi oluyorum ve canım hiçbiryere gitmek istemiyor. Evde yatıyorum sürekli böylede canım sıkıldı hamileliğimin başında kanım çok düşük çıkmıştı acaba ondan mı diyorum. Kan ilacına başladım inş toparlar biraz.

benim de d vitaminim bitti resmen bende bittim bugün iş çıkışı hemen tekrar alacağım birde henüz omega mı almadım onu da alacağım, bunlar toparlar biraz belki
resmen sokakta yürürken kaldırıma uzanıp 5 saat uyuyasım geliyor

Merhaba kızlar, bende 2015 Aralık annesiyim aradan bayağı uzun süre geçti şimdi 2. Ye hamileyim İstanbul'da olup Dr önerisi verebilecek olan var mı? birde 2li test yaptıranlar nerede ne kadara yaptırdılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…