Merhaba kızlar, bende 2015 Aralık annesiyim aradan bayağı uzun süre geçti şimdi 2. Ye hamileyim İstanbul'da olup Dr önerisi verebilecek olan var mı? birde 2li test yaptıranlar nerede ne kadara yaptırdılar?
Merhaba kızlar, bende 2015 Aralık annesiyim aradan bayağı uzun süre geçti şimdi 2. Ye hamileyim İstanbul'da olup Dr önerisi verebilecek olan var mı? birde 2li test yaptıranlar nerede ne kadara yaptırdılar?
Güzel annişler bugün kontrolümüz vardı 16+1 deyiz...Allahın izniyle bir oğlumuz olacakmış Dr 4 lü test istedi onun için kan verdim. Tam kan ve idrar testleri yapıldı tekrar tsh normale düşmüş ama ilaca devam ,kan hala düşük ilacı günde 2 ye çıkardı...önümüzdeki kontrol 20. Haftda ve ayrıntılı ultrasonumuz var.Genel durum iyi dedi çok şükür Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Benim oğlumda öyle canim ya... sürekli bir yerleri kurcalar koltukta sevmiyor ama uzun yolda oturuyor mecbur....eline yiyecek bir şeyler veriyorum yada uyku saatine denk getiriyorum koltuğunda uyuyor.. Ayrica bütün arabalarda ( eski modeller dahil) bebekler için kapi kilidi var canim.. Onu kitleyince bir daha açamaz bizim araba orta düzey bi model cam kilidi de varmış yeni keşfettik ve baya rahatladikk..
Bizim için imkansız birşey öyle arabada uyuması yemesi filan uzun yolda bile ayağımda sallayıp uyutmuşumdur İşte bende artık hem arabayı öyle ayarlamaya çalışıcam oto koltuk kilidini açtığı İçin arabadada tedbir şart
Kizlar ya tetenoz aşısı yaptiran var mi ne zaman yaptiriyorduk unuttum ben.. Aşırı unutkanlik var sanki hiç doğum yapmamışim gibiyim hiç bir şey bilmiyor hatırlamıyorum yaa benim gibi olan var mi...
İğne ilaçtan daha ağır bir içeriğe sahip elimden geldiğince yaptırmıyorum doktorumun gerek görmediklerini oğlumda heryer artık steril hijyenik gerek yok demişti bundada düşünmüyorum .
Kilo tansiyon yapılıyor ama kan tahlili ilk gittğimde yapılmıştı şimdi tekrar yapıldı çünkü kan ve troid için ilaç kullanıyorum değerler kontrol edilmesi gerekiyor...
Güzel annişler bugün kontrolümüz vardı 16+1 deyiz...Allahın izniyle bir oğlumuz olacakmış ☺ Dr 4 lü test istedi onun için kan verdim. Tam kan ve idrar testleri yapıldı tekrar tsh normale düşmüş ama ilaca devam ,kan hala düşük ilacı günde 2 ye çıkardı...önümüzdeki kontrol 20. Haftda ve ayrıntılı ultrasonumuz var.Genel durum iyi dedi çok şükür Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Kızlar benim gibi haşere küçük bebeği olup araba kullanan varmı araba almayı düşünüyorum ama oğlumdan çok korkuyorum bıkmadan usanmadan kurcalama meraklısı kazaya sebep verir diye endişe ediyorum oto koltukta imkanı yok durmaz eşimin arabasında ön arka mekik tokuyor zaptetmek mümkün değil
ben kullaniyorum canim ama iyi bir koltuk alman gerekli bide tabi 15 dk dan uzak bi yere giderken mutlaka arka koltuga birini almaniz gerekiyor :) oyalayacak bazen kirmizi isikta durunca bile kiziyor niye durdum diye ama cok buyuk rahatlik
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Şehir dışındaki ilk hamileliğimdeki doktor her gidişine kilo, tansiyon, kan, idrar kontrolleri yapardı.
Şimdiki doktorum kan, idrar istemedi ki ilk kez gittim ve daha önce yapılmadı hiç, 20. Haftaya kadar 1 kilo bile alma zaten kilolusun dedi, eve tansiyon aleti al 20. Haftadan sonra her gün ölç dedi.
Uygulamalar farklı olunca garipsedim, sanki önem verilmiyormuş gibi geldi.
Sizce sırf bu yüzden hastane değiştirmeye gerek var mı?
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Şehir dışındaki ilk hamileliğimdeki doktor her gidişine kilo, tansiyon, kan, idrar kontrolleri yapardı.
Şimdiki doktorum kan, idrar istemedi ki ilk kez gittim ve daha önce yapılmadı hiç, 20. Haftaya kadar 1 kilo bile alma zaten kilolusun dedi, eve tansiyon aleti al 20. Haftadan sonra her gün ölç dedi.
Uygulamalar farklı olunca garipsedim, sanki önem verilmiyormuş gibi geldi.
Sizce sırf bu yüzden hastane değiştirmeye gerek var mı?