Bende erken basladim demir ilacına ve bende de bu durum söz konusu maalesef. Ama kan ilaçlarının yan etkileri arasında var. Kiminı ishal yapıyor kimin kabız.merhaba kızlar bi sorum olacak doktorum demir haplarına başladı ama ilaç bende ishal yapıyor sizde de böyle bi durum varm mı
1 ay sonraki kontrolde soracağımbizim de öyle bir oda yok ama her girişte doktorun asistanı önce tartıya çıkarıyor sonra tansiyon ölçüyor ondan sonra yatağa uzanıyoruz.
aslında sorsanız ya? belki tatmin edici bir cevap verir
Kaç kilosun dedi, 1 ay önce şu kilodaydım, şuan bilmiyorum dedim. Hiç gel tartıl falan demedi. Kilolusun, hiç kilo almmaan lazım dedi.Anladım inşallah içinize sinen bir doktor ve hastane bulursunuzKilo takibinizi yapmıyor mu benim yapıyor her gittiğimde o yüzden soruyorum .
Kaç kilosun dedi, 1 ay önce şu kilodaydım, şuan bilmiyorum dedim. Hiç gel tartıl falan demedi. Kilolusun, hiç kilo almmaan lazım dedi.
Ben de 8 gündür içiyorum. Ilk 4 gün yan etki yaptı. Mide bulantılarım geçmişti. Mide bulantısı yaptı.ishal yaptı ama 5nci günden sonra geçti. Aç karna içtigim icin biraz yine arada mide bulantisi gibi yapiyor ama o ilk haftalarda yasadigimdan daha daha az.merhaba kızlar bi sorum olacak doktorum demir haplarına başladı ama ilaç bende ishal yapıyor sizde de böyle bi durum varm mı
Bende kabızlık yapıyo inan daha zor bi durummerhaba kızlar bi sorum olacak doktorum demir haplarına başladı ama ilaç bende ishal yapıyor sizde de böyle bi durum varm mı
Merhaba çok geçmiş olsunMerhaba kızlar . Kızım kreşten hastalık getirdi bizeikimiz de hastayız . Kızım larenjit oldu bende de burun akıntısı boğaz kaşınması hapşırık ... bildiğini hızlıca iyileştirecek yöntemler var mı acaba ?
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Şehir dışındaki ilk hamileliğimdeki doktor her gidişine kilo, tansiyon, kan, idrar kontrolleri yapardı.
Şimdiki doktorum kan, idrar istemedi ki ilk kez gittim ve daha önce yapılmadı hiç, 20. Haftaya kadar 1 kilo bile alma zaten kilolusun dedi, eve tansiyon aleti al 20. Haftadan sonra her gün ölç dedi.
Uygulamalar farklı olunca garipsedim, sanki önem verilmiyormuş gibi geldi.
Sizce sırf bu yüzden hastane değiştirmeye gerek var mı?
kızlar selam bişey danışcam ikili testtin ultrason kısmında size ultrason çıktısı verdiler mi? birde ekran size mi dönüktü yoksa doktora mı?
ultrason kısmında ekranı hiç göremedim ne bileyim bunu normal bulmadım ben.
tşk canım
27 aylık canım ya rahatlık meselesi değil duramıyor yerinde Aslan oturamaz sakince elinde değil babasıyla duruyormuş sakin tekken arabada inşAllah benimlede durur doğduğundan beri ne çektirdi Allah bilir 25 yaşındayım saçım beyaz doldu bu sabah bile bir krizdi
Dosyam varda pek düzenli aramiyorlar ya genelde ben takip ediyorum..Aile hekiminde dosyan varsa,hamile olduğunu biliyorlarsa arıyorlar diye biliyorum
Tamam canim teşekkür ederim bende bi sorayim.. Ben kesin yapılması gerekiyor saniyordum..canım beni geçen hafta aradılar 19. haftadan sonra yapılıyormuş ben ilk gebeliğimde yaptırmadım bunda doktoruma sorucam
bende koku hassasiyeti çok fazlaydi ama ekmek ve hamur işini canim çok istiyor onlar bana kilo aldirdi...Benim de kışlalarım geçti ama tiksinme bulantı tam gaz devam . İştahım olmadığından kilo da alamıyorum. Biraz fazla yesem çok rahatsız oluyorum ve ağzımdaki değişik tattan da nefret ediyorum
Tamam Cok teşekkür ederim1. doz 20. hafta 2.doz 24. hafta dedi bana doktorum
Benimde hep uyku haliyle geçiyor oğlumun gözüne bakiyorum biraz uyusa da bende uyusam diye :) ama oda hiç uykuyu sevmiyor kibenim de d vitaminim bitti resmen bende bittim bugün iş çıkışı hemen tekrar alacağım birde henüz omega mı almadım onu da alacağım, bunlar toparlar biraz belki
resmen sokakta yürürken kaldırıma uzanıp 5 saat uyuyasım geliyor
Kan ve idrar tahlilimi kendim takip ediyorum henuz istemedi.. Kilo ve tansiyon kontrolü de yapmadi hiç benim de kafamı kurcaliyor.. Benim ilk doğumu yaptiran doktor kontrollerimde ona gitmemistim ama acil durum oldu bizde doktorum da izinde olunca acil doktoru yaptirdi doğumu tekrar ona gittim ama kararsızım..Kızlar, özel hastanede doktora gittiğinizde, her gidişinizde kan ve idrar tahlili yapılıp, kilo ve tansiyon kontrolü yapılıyor mu?
selam canım eklem ağrısı bende olmuyor, d vitamini ve omega biraz toparladı beni sende doktoruna danışarak al benceDosyam varda pek düzenli aramiyorlar ya genelde ben takip ediyorum..
Tamam canim teşekkür ederim bende bi sorayim.. Ben kesin yapılması gerekiyor saniyordum..
bende koku hassasiyeti çok fazlaydi ama ekmek ve hamur işini canim çok istiyor onlar bana kilo aldirdi...
Tamam Cok teşekkür ederim
Benimde hep uyku haliyle geçiyor oğlumun gözüne bakiyorum biraz uyusa da bende uyusam diye :) ama oda hiç uykuyu sevmiyor kibende d vitamini başlasam iyi olur.. Eklem ağrısı da oluyor mu bende çok oluyo..
Kan ve idrar tahlilimi kendim takip ediyorum henuz istemedi.. Kilo ve tansiyon kontrolü de yapmadi hiç benim de kafamı kurcaliyor.. Benim ilk doğumu yaptiran doktor kontrollerimde ona gitmemistim ama acil durum oldu bizde doktorum da izinde olunca acil doktoru yaptirdi doğumu tekrar ona gittim ama kararsızım..
doktoru aradım ben en son 5 gün ara ver dedi ishal kesince bidaa başlıycam içmemekte istemiyorum sonuçta bebeğin ihtiyacı varBen de 8 gündür içiyorum. Ilk 4 gün yan etki yaptı. Mide bulantılarım geçmişti. Mide bulantısı yaptı.ishal yaptı ama 5nci günden sonra geçti. Aç karna içtigim icin biraz yine arada mide bulantisi gibi yapiyor ama o ilk haftalarda yasadigimdan daha daha az.
benimde çok gazım oluyo onuda sormuştum doktor progesteron hormonu yükseldiği için o yapıyo dedi maden suyu önerdi içtim rahatlattı tabi yürüyüşte yapmak lazımmışKızlar çok fazla gazım var.olur olmadık yerlerde geliyor çok utanıyorum kimiside diyorki bebek de gazlı olabilir anne öyleyse.varmi bu durumu yaşayan?yoksa ben usutuyormuyum?
Normalde kabız yapıyor aslında bu ilaçlar. Brnde solgar aldım onun yan etkisi yok dediler, brnde her ili anlamdada sıkıntı yapmadı.merhaba kızlar bi sorum olacak doktorum demir haplarına başladı ama ilaç bende ishal yapıyor sizde de böyle bi durum varm mı
ben varım, benim ilk hamileliğimde öyleydi doğuma kusarak girdim bu o kadar etkilemesede kusuyorum sürekliMide bulantısı ve kusmaları hala devam eden var mı? Benim hala geçmedi
İshal kadar değil ama canım lavaboya çıkmamı kolaylaştırıyormerhaba kızlar bi sorum olacak doktorum demir haplarına başladı ama ilaç bende ishal yapıyor sizde de böyle bi durum varm mı
A.slm canim.. 10 gün sonra kontrolüm var istiycem mutlaka kramplarim da var magnezyumda kullanirim sanirim.. Cinsiyetini de cok merak ediyorum ☺☺ hayirlisiyla bi geçseydi 10 günselam canım eklem ağrısı bende olmuyor, d vitamini ve omega biraz toparladı beni sende doktoruna danışarak al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?