2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ay öyle birşey varsa eğer neden özele okadar para vereyim kiiii mutlaka banada haber et olurmu canım nezaman birdaha randevun
Benim komşum bu doktora gitmiş. Selçuklu tipta. Sadece ozel oldugu icin muayene ücreti vermis sezaryen ucretsizmis devlet hastanesi olduğu icin ve ozel muayene ile gittiği icin o doktor girmis ben de soracagim eger aysegul hanim girecekse cok mutlu olurum. Randevum 1 ay sonra. Bu gidişimde sormayı unuttum . Daha birsuru sorum vardı

Kızlar birşey soracağım burdaki resimde bebek başı aşağıda ama ben tekmeleri hep göbeğimin altında hissediyorum benimle aynı durumda olan varmı?

Kızlar birşey soracağım burdaki resimde bebek başı aşağıda ama ben tekmeleri hep göbeğimin altında hissediyorum benimle aynı durumda olan varmı?
Ona takılmayın, daha dönmemiştir. Keza baş aşağı dönse bile yine makat gelişe dönebilir. Yada tam tersi.

siz yine de internete bağlı kalmayın hep doktora danışın.
yıl 2019 herkes internet kullanıyor engelleyemiyorsunuz.
iyi günler
ben aşı yaptırmıyorum buradan da oldukça memnunum buradakilerdende doktorluk danışmanlığı almıyoruz zaten arkadaşlık kuruyoruz durumumuzu paylaşıp fikir ediniyoruz aynı şeyleri yaşadığımızda bende tıbbi her konunun doktora danışılması taraftarıyım topikteki arkadaşlarıda yermeye gerek yok buradakiler abartmışlar vs diye herkesin aklı var kimse kimseyi birşeyle mesul etmesin
ah canım ya senin sezeryan Selçuklu tıpa gidiyordun değilmi benim için imkansız gibi birşey ben normal düşündüğüm için kimin gireceği denk geleceği belli olmaz saati günü belli değil çünkü
Benimki bazen yukarıyı bazende mesaneyi tekmeliyor zannedersem henüz rahatlar dönüp duruyorlar keyiflerince

Ben dün doktora gittiğimde sağ kasığımdaydı başı ayakları sol kasığıma doğruydu. Bazen yukarı çıkıyor bazen aşağıda duruyor. Yukarısı daha rahat bence aşağısı beni de aşağı çekiyor sanki :)

25. Haftalık olduk biz. 6 aylık oluyoruz galiba. Toplamda 6 kilo almışım. Doktor çok ideal dedi. Ben 17. Haftadan sonra kilo almaya başladım. Yediğim içtiğim şeyler aynı. Lakin kilom artıyor ilginç bi şekilde. Erkek çocukta bel kalınlaşır diyorlar kızda da pop büyürmüş. Benim belim kalınlaştı çay bardağından su bardağına dönüyorum :))))

siniriniz bozuk herhalde geçmiş olsun hanım :) güldüm valla

Tamam canım anladım çok sağol bende kararsız kaldım bana verilen iyi değilmiş o yüzden sordum

Bende tetanoz olmaya giderken çok korkmuştum çünkü ablam bile çok ağrıdı demişti fakat ne en ufak acı hissettim ne de çok şiddetli bir ağrı. Bünye meselesi bence çok takılmamak lazım herkes bildiği bir konuda yardımcı olmaya çalışıyor, katılıp katılamamak yine bize kalmış
bende 3 kilo aldım benimde ideal olacak o zaman sevindim :) dışardan bakanlara erkek gibi geliyor göbeğim çünkü sivri herkesin ne kadar farklı oluyor

bende 25 haftalık oldum 10 kilo almısım ben erkek olcak inş belimde hep ağrı var erkek bele vururmuş

bende 25 haftalık oldum 10 kilo almısım ben erkek olcak inş belimde hep ağrı var erkek bele vururmuş
Benim de başından beri belimde ağrı var yani biraz fazla yürüsem belim ağrıyor. Ayakta dikilsem belim kopuyor. Doktora sordum gebelikle alakası yok dedi. Araştırdım. Kaslarım zayıf olduğu içinmiş. Karnım büyüdükçe denge değiştiği ve bel sırt kaslarım destekleyemediği için zorlanıyormuş. Çok zayıfım ve kaslarım da çok zayıf. Yüzme öneriyorlar her hafta denize gitmek mümkün değil, havuzlara da karşıyım. Plates falan da yapmıyorum yapsam süper olcsk aslında.
Bu arada meme ucu için bi krem varmış şimdiden kullanmaya başlamalıymışız bebek doğduğunda çok rahat edermişiz emzirirken de güvenle kullanabilirmişiz hatta bebeğin ağzında oluşması muhtemel olan yaralara da çok iyi geliyormuş. İsmi lansinohmuş.
Kullanan var mı daha önce? Ben alıcam :) hafif sızlamalar hissediyorum bu hafta.

10lu hastane çıkışı set için önerebileceğiniz bir site varmı? Pamuklu ve organik olması birde üst zibinin yandan değilde citcitli olması önemli benim için.

bnm gebelikten dedi doktorum ama dikkat etmem gerekiyormuş evet çok iyi bi krem ben kullandım ilk doğumda meme ucu yarası falan oğlumun ağzında pamukçuk falan yasamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…