hErkese Merhaba, detaylı ultrason iyi geçti çok şükür. Sırada şeker yüklememiz var. Ayrıca aylık olarak troidlerime bakılıp ilaç yükseltiyoruz. Umarım kolayca geçer bu hamilelik. İlk kızımda hiç bir sorunum yoktu. Bunda bir pürüzler çıkıyor. Bebek saglıklı olsun da gerekeni yaparım artık.. Hazırlıklar ne alemde arkadaşlar ? Alışverişlere başlandı mı ?
Ben bu ay ateşölçer, bebek bakım seti, kişiye anneye özel sabahlık diktirme, bebek ismine özel tulum, buhar makinası, oda nem ölçer,lohusa pijaması işlerini hallettim. Para bitti bu aylık benden bu kadar
Bebeğin odası da geldi.
Ben bu ay ateşölçer, bebek bakım seti, kişiye anneye özel sabahlık diktirme, bebek ismine özel tulum, buhar makinası, oda nem ölçer,lohusa pijaması işlerini hallettim. Para bitti bu aylık benden bu kadar
Bebeğin odası da geldi.
Bebeğin odası da geldi.
Ben pijemalar için ekim , kasımı bekleyeceğiö. Diğer tüm herşeyi bende aldım. Kızım oldugu için kızımdan ateş ölçer , buhar makinası , hatta nebul cihazımız bile var. İnşallah kullanmayı gerektirmez amaa. Yatak vs hiç almadık yine kızımdan kalma. Uniseks renklerdi zaten.
Buhar makinası nefesi kurutmaz ki, tam tersine kuru havayı nemlendirir.. kışın klima kullanıyoruz kızım hastalandıgında buhar makinasını kullanırım.sadece yatarken çalıştırırm. Bayya bir faydasını gördüm. Havayı nemlendiriyor. Sadece sürejli kullanım iyi değil bakteri açısından.
Buhar makinası nefesi kurutmaz ki, tam tersine kuru havayı nemlendirir.. kışın klima kullanıyoruz kızım hastalandıgında buhar makinasını kullanırım.sadece yatarken çalıştırırm. Bayya bir faydasını gördüm. Havayı nemlendiriyor. Sadece sürejli kullanım iyi değil bakteri açısından.
bilmem ki ben öyle okumuştum bide arkadaşım demişti.
bide alıntı yapayım tam site yollamak yasak sanırım, doğru kullanılmadığında sanırım zararlı
*q* Hava nemlendiriciler zararlı olabilir mi?
Ev içerisindeki fazla nem; halılarda ya da ev içindeki başka alanlarda küf mantarlarının, zararlı bakterilerin ve ev tozu akarlarının üremesinde artışa neden olabilir. Özellikle astımı olan çocuklarda bu durum astım şikayetlerinin kötüleşmesine yol açabilir. Çocuğunuzun astımı olmasa bile, eğer yeterince iyi temizlenmemiş ve havaya mikrop yayan bir buhar makinesi var ise cihazının kendisi üst solunum yolu enfeksiyonları gibi benzeri şikayetlere hatta akciğer enfeksiyonlarına neden olabilmektedir.
*uq*
bilmem ki ben öyle okumuştum bide arkadaşım demişti.
bide alıntı yapayım tam site yollamak yasak sanırım, doğru kullanılmadığında sanırım zararlı
*q* Hava nemlendiriciler zararlı olabilir mi?
Ev içerisindeki fazla nem; halılarda ya da ev içindeki başka alanlarda küf mantarlarının, zararlı bakterilerin ve ev tozu akarlarının üremesinde artışa neden olabilir. Özellikle astımı olan çocuklarda bu durum astım şikayetlerinin kötüleşmesine yol açabilir. Çocuğunuzun astımı olmasa bile, eğer yeterince iyi temizlenmemiş ve havaya mikrop yayan bir buhar makinesi var ise cihazının kendisi üst solunum yolu enfeksiyonları gibi benzeri şikayetlere hatta akciğer enfeksiyonlarına neden olabilmektedir.
*uq*
Evet ben sürekli kullamıma karşıyımç çünkü halıları falan ıslatıyor yüksek seviyedeyken.
Ama hastayken çocuk iyi oluyor. Özellikle klima çok kurutuyoR havayı.
bende izmir de çok yere sordum o kadar abartılı değil ya, abartı paketlerde ortaya çıkıyor iki kurdelalı süsleme falan girince işin içine abartıyorlar ama doğum fiyatları izmir de de normal bana göre
bende izmir de çok yere sordum o kadar abartılı değil ya, abartı paketlerde ortaya çıkıyor iki kurdelalı süsleme falan girince işin içine abartıyorlar ama doğum fiyatları izmir de de normal bana göre
Aslında Ben pek heveslenmiyorum süs müs.
Sade bir doğumum olsun istiyorum. Saglıklıca bebegimi bir göreyim diyorum.
Bugün biraz kıyafet almaya gidecegiz ona bile korkuyorum.
Öncesi de hüzünlerim oldugu için bana kötü anılar hatırlatıyor .
Ama eşim balon süsleme vs çok istiyor artık ona bırakacagım heveslendigi şeyleri yapsın.
Kızlar bir süredir çatlak kremlerine bakıyorum. hali hazırda zaten fazlaca çatlağım var çok şey denedim bekarken ama benimki hiç durmadı bacakalrım kalçam da falan hep var. Bana etki eden birşey olmadığı için şu an da çok kararsızım. Az hasarla kurtarmak istiyorum siz neler kullanıyorsunuz. Lierac ve bitkisel yağ karışımı almayı düşünüyorum.
Lierac in içeri pek sağlıklı değil. İnstada krem lerin içeriğini araştıran hesaplar var. O kadar para verip kullanmayın bence. Ben frei öl diye içerigi güvenilir olan bir yağ kullanıyorum. Araştırın isterseniz. Hangisi kafanıza yatar onu kullanırsınız.
Antalya manavgatta iyi bir hastane buldum 3500 dogum,devletteki dr cok iyi ama hastane bana cok itici geliyor. Ozelin ucreti de cok geliyor. Napicam bilmiyorum. Artik ben de alisveris listesi yapip almaya başlayacağım. 23. Haftada olacagim 1 2 ay surer alisveris gibime geliyor. Cunku her seyi arastiriyorum kararsizim.
Anne yani olabilen park beşiğim vardı. Çok kullanışlıydı. Babymax marka idi artık üretilmiyor ama bulursanız 2. el bile alın kaçırmayın bence.
Anne yanı besinler chicco next to me falan mesela ebat olarak küçük oluyor, kullanım süresi kısa olabilir. Bnm yatağım 70*120 idi. En ve boy olarak 2-3 yaşına kadar kullanılabilir.
Anne yanı çok rahat, gece emzirip koyuyordum yatağına, uyanmak veya yataktan kalkmak gerekmiyordu, çocuğu ezdim mi, çocuk düştü mü kaygısı da olmuyordu. Kendisi kalkıp oturmaya başlayan kadar 7 ay falan anne yanı olarak kullandım. Sonra park yatak olarak 2-3 ay kullanabildim. Çünkü emerek uyuyordu ve uyandırmadan yatağın dibine koyamıyordum. Belfıtıgım olduğu için eğilemiyordum o kadar. O yüzden park yatak olarak kullanmadım ama park yatak kullanıp memnun olan çok kişi var.
Anne yani olabilen park beşiğim vardı. Çok kullanışlıydı. Babymax marka idi artık üretilmiyor ama bulursanız 2. el bile alın kaçırmayın bence.
Anne yanı besinler chicco next to me falan mesela ebat olarak küçük oluyor, kullanım süresi kısa olabilir. Bnm yatağım 70*120 idi. En ve boy olarak 2-3 yaşına kadar kullanılabilir.
Anne yanı çok rahat, gece emzirip koyuyordum yatağına, uyanmak veya yataktan kalkmak gerekmiyordu, çocuğu ezdim mi, çocuk düştü mü kaygısı da olmuyordu. Kendisi kalkıp oturmaya başlayan kadar 7 ay falan anne yanı olarak kullandım. Sonra park yatak olarak 2-3 ay kullanabildim. Çünkü emerek uyuyordu ve uyandırmadan yatağın dibine koyamıyordum. Belfıtıgım olduğu için eğilemiyordum o kadar. O yüzden park yatak olarak kullanmadım ama park yatak kullanıp memnun olan çok kişi var.
Teşekkür ederim canım benimde gönlüm anne yanı yataktan yana dediğin gibi avantajları çok.park beşikte sadece katlanıp taşınabilir olduğu için cazip geldi ama emzirip yatırırken zor olur düşüncesindeyim çünkü o yatagida yanıma koyacağım. Benim baktigim 60×120 ebattaki 4-5 yaşına kadar kullanılabilirmis. Seninkiyle hemen hemen ayni