2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Hem park yatak (katlanip acilan)hem anne yanı olabilen yatak buldum internetten inceleyip bakacağım hepsi içinde benim için iyi oldu

Frei öl kullanıyorum . Önceden yanlarımda çatlağım var zaten o yüzden pek takmıyorum ama kaşıntıya iyi geliyor her banyodan sonra sürüyorum . Şimdilik göbeğimde yok bakalım ilerde olur belki .

Kızlar sizce anne yanı beşiğimi kullanışlı yoksa park beşiğimi kullanışlı. Bugün bakmaya gittik kararsız kaldım ya.hangisi daha iyi sizce
Bende tahteravalli markasından almıştım anne yanını ama ufak olanını tercih etmiştim biraz daha büyükleri vardı keske onu alsaymısım diyorum 9 aylık olana kadar kullandım. Park yataklar cok derin geliyor bana eğilip alırken yada yataga koyarken sıkıntı yasarım gibi gelmişti. Boyum uzun değil cünkü ama tabi onlarda ayarlanabiliyormh bilmiyorum

Biz ikeadan beşik alacağız 2 farklı ayarı var bebek küçükken üst ayarda kullanırız daha yüksek olur alıp yatırması daha kolay olur . Büyüyünce aşağı indirilir 60X120 cam beyaz mobilya odamın mobilyası ile uygun rengi de . Kendi odasına da 3 kapaklı bi gardırop alacağım tüm kıyafet bez çanta vs yerleştiririm böylece ortalık dağınık olmaz . 1 yaşına gelince odasını ayıracağım zaten

Üst kademe ayaklanana kadar kullanılıyor. Ayaka kalkınca, alt kademeyr geçrrr.

Medicana Bahçelievler Dr. Gönül Çimen şu anki düşüncem :)

Gebelikte her ağrı dikkate alınmalı, hekimler tarafından değerlendirilmelidir.
Zira benim akıntım vardı, bebeğin ciğer gelişimini bile etkiliyormuş!

Benim doktorum bu konuda ölçümleri normal yapalım dedi. Sonrasında gerekirse şeker yüklemesi yapalım dedi.
Ama seninde dediğin gibi 3 dilim baklavayı değil 1 tepsi baklavayı versen yerim Bence sorun olmamalı. Ki doktorumda 1 dilim pasta kadar dedi.

Geçen hafta 50gr şeker yüklemesinde sıkıntı görmüştü doktorum bugün 100gr yaptırdık çok şükür gebelik şekeri yokmuş
Cok güzel benimde 75lik yüklendi dikkatetmemi soyledi dr bende 4 gündür falan az biraz dikkat ediyorum gayet iyi gidiyor ölçümler çok şükür

Cok güzel benimde 75lik yüklendi dikkatetmemi soyledi dr bende 4 gündür falan az biraz dikkat ediyorum gayet iyi gidiyor ölçümler çok şükür
Çok şükür canım benim değerler de normal çıkmasına rağmen dikkat et yine abartma dedi doktorum son aylar iştahta açık bakalım nasıl yapacaz

Çok şükür canım benim değerler de normal çıkmasına rağmen dikkat et yine abartma dedi doktorum son aylar iştahta açık bakalım nasıl yapacaz
Ya dikkat etmek lazım son 3 aya girdik son aylarda daha çok artıyormuş şeker aman diyem dikkat hamilelik homini gırtlak yemek değil ye ye sen iki canlisin diyen etrafa akrabaya anaya babaya uymayin

Ya dikkat etmek lazım son 3 aya girdik son aylarda daha çok artıyormuş şeker aman diyem dikkat hamilelik homini gırtlak yemek değil ye ye sen iki canlisin diyen etrafa akrabaya anaya babaya uymayin
Bugün beni gören arkadaş diyeti bozdu bugünlük şaka bir yana daha önce diyetisyene gidiyordum kendime bir program yapıp devam ederim bundan sonra ben sadece ekmeği kesemiyorum ya çok yemesem de hiç yememezlik yapamıyorum

Hangi marka şeker aleti aldınız kızlar bende ilkdefa alıcam hiçbir fikrim yok

Herkese Merhabaaa. Canlansın birazcık buralar. Az bir zaman kaldı. Yakında geri sayımlara başlarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…