- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Bencede,diğer mevsim annelerine göre çok pasifizHerkese Merhabaaa. Canlansın birazcık buralar. Az bir zaman kaldı. Yakında geri sayımlara başlarız :)
evet çok iyi fikir :) benim içinde çok iyi olurYa kızlar aslında bir alışveriş listesi oluşturabilsek keşke . Ben neyi kaç tane alacağıma karar veremiyorum
çok tatlıymış sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah güzel kızınıza:)Bayanlarrr ilk kıyafetlerimizi getirttikşükür .
Çok tatlılar yaaa
Hastane çıkışı diye satılıyor ama sanırım bebek görmeye gelenler olunca ve mevlüt vs yaparsam o zaman giydirecegim.
Tam kışlık bir takımmış bayıldım.
Çok heyecanlı şeyler değil mi yaa.
Hemen odasına astım. Resmini çektim anı olarak kalsın .
İlerde ilk kıyafetindi diye veririm kızıma inşaAllah .
O değilde kaneviçeli filan sankı kızımın çeyizini hazırlıyorum sandım☺
Bu takımı almak isteyenler için tavsiye edebilirim çok güzel gerçekten memnun kaldım kumaş vs gayet kaliteli.
Amanın pek tatliBayanlarrr ilk kıyafetlerimizi getirttikşükür .
Çok tatlılar yaaa
Hastane çıkışı diye satılıyor ama sanırım bebek görmeye gelenler olunca ve mevlüt vs yaparsam o zaman giydirecegim.
Bu takımı almak isteyenler için tavsiye edebilirim çok güzel gerçekten memnun kaldım kumaş vs gayet kaliteli.
bunların yanında kendime bi kaç elbise ve kayısı çekirdeği yağı da aldım.bebek arabası,
bir sürü müslin
2 adet hastahane çıkışı
4 adet yenidogan kalın tulum (kadife ve polar)
1 adet yenidogan noel bana kostümü :)
banyo seti ve ürünleri
6 adet 0-3 ay zıbın
battaniye
2 adet nevresim takımı
reflü yastığı
15 adet 6-9 ay kısa kol tshrt ve atlet
uyku tulumu
2 adet emzik + 2 adet biberon
anne yanı
3 çift çorap
6 çift eldiven-patik seti
2 adet şapka
+++
Küvet seti
Lazımlık
Göğüs koruyucu
Göğüs pedi
Biraz daha kıyafet ve battaniye
Biz 15 ekimden sonra başka bir şehire toplu alışverişe gideceğiz oturup bir liste yapmak istiyorum . Ama kaç tane zıbın kaç badi kaç tulum bilemiyorum ya . Aşırı olmasın evet ama her günde çamaşır yıkamak zorunda kalmak istemiyorumevet çok iyi fikir :) benim içinde çok iyi olur
ikinci çocuğunda gebe arkadaşların fikirlerini alalım tecrübelier sonuçta ama konudaki arkadaşlar çok sessizBiz 15 ekimden sonra başka bir şehire toplu alışverişe gideceğiz oturup bir liste yapmak istiyorum . Ama kaç tane zıbın kaç badi kaç tulum bilemiyorum ya . Aşırı olmasın evet ama her günde çamaşır yıkamak zorunda kalmak istemiyorum
Evet yaikinci çocuğunda gebe arkadaşların fikirlerini alalım tecrübelier sonuçta ama konudaki arkadaşlar çok sessiz
ben buraya katılmıyorum ya eve kapanmak istemiyorum bol bol cafe bile olsa gitmeyi planlıyorum ilk aydan sonra en azından umarım tabiiBizim bebeklerimiz kış bebegi .
Yani yaklaşık ilk 4 ay ful evde geçirecekler
Sadece emzir altını temizle yatır olucak.
Birde tüm cevremdekiler ve ablalarıma sordugumda ilk 3 ay çok hızlı geciyor diyorlar.
kışın oluncada çok fazla kıyafete gerek olmuyor diyorlar.
Yani tavsiyem 1- 3 aylık dönem kıyafetlerini abartmayın.
Ki neredeyse ilk 3 ayda ilk kilolarını 2 ye katlıyorlar.
7 iç zıbın atlet ( en çok kirlenen şey)
3 takım
2 bebek görmeye gelenlere çıkaracagınız misafir takımı
3 tane tulum
10 çift çorap
İşimizi görür .
Yelek ve patik kısmı size kalmış.
Battaniye konusundada
2 müslin ( ince kundak örtü)
2 mevsimlik battaniye
1-2 kışlık Battaniye
İlk üç aylık dönem geçtiginde ise yavaş yavaş yeni 3-6 aylık kıyafetlere geçiliyor .
Bencede,diğer mevsim annelerine göre çok pasifizyazan olmuyor pek ben hergun giriyorum neredeyse buradaki sohbetlerden çok şey ogrendim
Bayanlarrr ilk kıyafetlerimizi getirttikşükür .
Çok tatlılar yaaa
Ya kızlar aslında bir alışveriş listesi oluşturabilsek keşke . Ben neyi kaç tane alacağıma karar veremiyorum
Açıkçası bizde eşimle sürekli gezeriz kamp tır farklı şehirlerdir daima yeni maceralı şeyler .ben buraya katılmıyorum ya eve kapanmak istemiyorum bol bol cafe bile olsa gitmeyi planlıyorum ilk aydan sonra en azından umarım tabii
izmir olduğundan bizde pek kış da olmuyor
Valla bende annemlere dedim ki biletinizi gidiş dönüş alın sadece 10 gün kalacaksınız evde bebeğimle yanlız olmak istiyoruz onu kimseyle paylaşamamAçıkçası bizde eşimle sürekli gezeriz kamp tır farklı illerdir daima yeni şeyler .
Ama işte kış olunca zaten o hastalanmasın diye sanırım ilk 2 ay çok insan görsünde istemiyorum.
Bebekler Enfeksiyonlara çok açık oluyorlar öpmek vs sebeple ve nefesle bile hastalık onlara bulaşıyor
Bu kritik dönem ola ilk zamanları enfeksiyonsuz geçirmek tüm ömrüne yansıyacak.
O sebepten havaların soguk olmasınıda fırsat bilip sürekli kızımla hasret giderecegiz
Benim kızımda kış bebeğiydi , bir kaç ay bizdw çıkmadık. Mersin havası çok soguk değil ama kafe avm tarzı kapalı yerlere asla gitmek istemedim.Açıkçası bizde eşimle sürekli gezeriz kamp tır farklı şehirlerdir daima yeni maceralı şeyler .
Ama işte kış olunca zaten o hastalanmasın diye sanırım ilk 2 ay çok insan görsünde istemiyorum.
Bebekler Enfeksiyonlara çok açık oluyorlar öpmek vs sebeple ve nefesle bile hastalık onlara bulaşıyor
Bu kritik dönem olan ilk zamanları enfeksiyonsuz geçirmek tüm ömrüne yansıyacak.
O sebepten havaların soğuk olmasını da fırsat bilip sürekli kızımla hasret giderecegiz
Yaz planlarımıza da bomba gibi hazır olucagız inşâAllah
Tam benim kafadansınız işte aynen bende öyle yapacagım. İlk bebegim bide . Anneligin tadını çıkarmak istiyorum.Valla bende annemlere dedim ki biletinizi gidiş dönüş alın sadece 10 gün kalacaksınız evde bebeğimle yanlız olmak istiyoruz onu kimseyle paylaşamam
Benim kızımda kış bebeğiydi , bir kaç ay bizdw çıkmadık. Mersin havası çok soguk değil ama kafe avm tarzı kapalı yerlere asla gitmek istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?