2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Tam benim kafadansınız işte aynen bende öyle yapacagım. İlk bebegim bide . Anneligin tadını çıkarmak istiyorum.

Kesinlikle . Allah muhafaza enfeksiyondur virüstür ugraşmak istemem
Zaten o kadar zor bir süreç kii. Uykusuz geceler vs. Dışarı çıkkmaya hal kalmıyordu

Tam benim kafadansınız işte aynen bende öyle yapacagım. İlk bebegim bide . Anneligin tadını çıkarmak istiyorum.

Kesinlikle . Allah muhafaza enfeksiyondur virüstür ugraşmak istemem
Evde kalabalık kimse istemiyorum hatta kocam ben oğlum yeteriz kimseye gerek yok

Kızlar bugün kehribar kolye aldım bebeğime bir arkadaşım kullanmıştı çok memnundu.dis ağrısı ateş salya hiçbirşey yaşamadılar.

Kızlar bugün kehribar kolye aldım bebeğime bir arkadaşım kullanmıştı çok memnundu.dis ağrısı ateş salya hiçbirşey yaşamadılar.
Bende kızımda salya için aldım..
Baya azalmıştır salyası.. Lisanslısını bulmak önemli.

Çok güzelmiş güzel günlerde giymek nasip olsun inşallah. Nerden aldınız erkek versiyonları varsa ben de bakabilirim

Böyle bir liste var bir mağazanın listesi , sanırım bunlarr sadece 0-3 ay için, 0-3 ay az almak mantıklı. Bence 10 tane falan 0 -3 zıbın takımı çok , ayrıca alt üst akmaya da gerek yok.
0-3 takımları 1 ay giyiyorlar.
3-6 takımlarıda 5. Aya kadar kukkanıyorlar bebekler..
3-6 ları takımları patikli almayın..

burun aspiratörleri hakkında ne düşnüyosunuz o şart mı doktor tavsiye ediyor mu bide onlarında bir sürü çeşidi var

6-9 aylık için olanlar bence de fazla . Bende sling ve kangurusu aynı anda almam .
Kızım 6 -9 da almıştım hatta o 9-12 de almıştım ama bu sefer almadım. Zaten 3-6 ları 5. Aya kadar kullanır dedim. 4 aylıkken falan gider bebeğimle alırım dedim. Birde inanın çook hediye geliyor. Battaniye nevresim falan bile gelmişti kızımda.
Kıyafet alanlarda ayakkabısına kadar tüm takım yapıp getiriyo. Kızımda daha hevesliydim ama sonra hediyekerde gelince bazılarını giyemeden büyüdü kızım. bu sefer az ve öz aldım ben.. kızımın oembe havlusunu kullanacam ogluma mesela. Gerek duymadım havlu almayı ekstra.

burun aspiratörleri hakkında ne düşnüyosunuz o şart mı doktor tavsiye ediyor mu bide onlarında bir sürü çeşidi var
Kızımda pompalı olandan almıştım webabynin. İlk etapta banyodan çıktıgında kullandık. Hızlı çekim yapılmazsa tehlikesi yok. Ama pompayı tamamen sıkıp birden çekmemek lazım.. bebek hastalandıgında o pompalar pek işe yaramıyor. Annenin kendi agzı ile çıktıgı pompalar daha iyi oluyor. Chicco almıştım ben. Ama hepsi aynı işlevi görüyor. Şuan e bebekte daha uygunları var.

Ya açıkçası ben 6 aya kadar olacak şeyleri alacağım genelde . Zaten diğerleri ihtiyaç dahilinde alınır diye düşünüyorum. İnternetten alışveriş yapıyoruz zAten . Evi doldurup sonra keşke almasaydım demek istemiyorum

bende aynı şekilde düşünüyorum.
şimdilik oda takımı hariç aldıklarım yeter gerisini de alırım ihtiyaç oldukça diye düşündüm.

bende aynı şekilde düşünüyorum.
şimdilik oda takımı hariç aldıklarım yeter gerisini de alırım ihtiyaç oldukça diye düşündüm.
Ya sonra deniyor ki onu kullanmadık bunu kullanmadık . Birde ben kendi hayatımda da kalabalık sevmiyorum eşya açısından . Kıyafeti bir tık fazla alırım onun sebebi de sürekli çamaşır makinası ile uğraşmak istemiyorum makinaya at as kurumasını bekle sonra ütüle filan elektriğe suya deterjana yazık

Çok haklısın. Zaten ilk 3 ay her hafta bir bebek mağazasına gidiliyor. Ne kadar alsan da mutlaka eksik çıkıyor. Hem evden çıkmaya da bahane oluyor hiç olmadı ekran görüntüsünü alıp eşime yolluyorum gelirken alıyordu
Ama belli başlı şeyler indirimde bulunursa kaçırmayın

aynen mesela zıbınlar 3,99 a buldum mu alıyorum hala :) ama gerisini açıkcası bıraktım artık oda takımını alıp odayı boyatıp kapısını kapatcam :)

Kesinliklikle en iyisini yapıyorsunuzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…