- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Ben 1 adet prima yenidoğan aldım simdilikkızlar bebek bezi almaya başlayan var mı aranızda
canım ben ikeada bakmıştım anne yanı olan ahşaptan ablamda beyaz olanını kullanıyor hala direk yatakla birleşik olması inanılmaz kolaylık onu alınca sepet beşiğe zaten gerek kalmıyor bence. daha sonra odasına geçirincede rahat olur ben normal oturma odasında yatması için ne alcam ondan emin değilim babynestler güzel ama sallanan beşikler de var yerde duran onlarda çok hoşBen hala besige karar veremedim.2 seçeneğe düşürdüm ikisi arasında gelgitteyim.
1.si 4 fonksiyonlu ahşap organik boyasız anne yani+park besik+karyola+ sallanir harici beşik tarzı
2.si anne yanı ve park beşik olabilen sallanir,muzik kutulu ve taşınabilir.
Ayrıca anakucagi alacağım için taşınabiliri değilde diğerini mi alsam fikri arasında gidip geliyorum.off kararsızlık çok kötü
ben biraz almış bulundum aslında prima yenidoğan aldm daha sonra değiştimeyi düşünüyorum zaten çünkü çok pahalı. ilk başta hassas diye prima tercih ettim ama sleepy natural denicem nasip olursaBebek bezini 2 paket yenidoğan alsanız ilk etapta yeter. Bebek doğmadan stok yapmayın derim çünkü hiç belli olmuyor en güzel dediğiniz bez pişik yaparken market bezi yapmıyor mesela tamamen çocuğun cildine bağlı.
Ben yatak odasına bi sepet beşik aldım küçük olanlardan çünkü Park yatak sığacak kadar yerim yok yatağın yanında . Bi de bebek odası yapıcam işte beşikli dolaplı takım onu da ikeadan beğendim eylül sonu gelecek .Ben hala besige karar veremedim.2 seçeneğe düşürdüm ikisi arasında gelgitteyim.
1.si 4 fonksiyonlu ahşap organik boyasız anne yani+park besik+karyola+ sallanir harici beşik tarzı
2.si anne yanı ve park beşik olabilen sallanir,muzik kutulu ve taşınabilir.
Ayrıca anakucagi alacağım için taşınabiliri değilde diğerini mi alsam fikri arasında gidip geliyorum.off kararsızlık çok kötü
Prima pure serisi bakıyorum indirimini bekliyorum 1 paket bile çok pahalı az alıp deneyeceğim pişik olmazsa alırım bol bol . Islak mendil bile fazla almadım pamuk daha iyi olur dediler yenidoğan için .kızlar bebek bezi almaya başlayan var mı aranızda
Bu liste iyiymiş aklımdakileri yazmışsın genelde . Telsiz almayacağım omuz mendili yaz istersen penye veya pazenden oluyor bebeği kucağına aldığın zaman hem kusmaz hem üzerimizden mikrop kapmaz . Birde uzun kollu badileri giydirirken sıkıntı çekildiği söyleniyor arkadaşlarım hep öyle söylüyor daha doğrusu . Onu giydirince üzerine yine uzun kollu birşey giydirmek zor oluyor diyorlar onu bilemedimKızlar ben listemi düzenleyemedim ama ilk halinin fotoğrafını buldum tabi üstünde biraz daha düşünmek lazım ben adet yazmamıştım meselatuce_tuce canım etiketle demiştin
Evet direk yatakla bitişik olması çok iyi.digeride aslında öyle yapmışlar farkları; birinin ahşap biri kumaş biri taşınabilir biri değil.resmini atayım bulabilirsem.benim evim amerikan mutfak iş falan yaparken anakucagi iyi olur dediler onu alacağım için taşınabiliri almasammi ki diyorum.karmancorman oldumcanım ben ikeada bakmıştım anne yanı olan ahşaptan ablamda beyaz olanını kullanıyor hala direk yatakla birleşik olması inanılmaz kolaylık onu alınca sepet beşiğe zaten gerek kalmıyor bence. daha sonra odasına geçirincede rahat olur ben normal oturma odasında yatması için ne alcam ondan emin değilim babynestler güzel ama sallanan beşikler de var yerde duran onlarda çok hoş
Benimde yatakodam küçük aslında ama komidinleri feda edip duvara kaydiracagim yatağı besigide yanıma alcam artikBen yatak odasına bi sepet beşik aldım küçük olanlardan çünkü Park yatak sığacak kadar yerim yok yatağın yanında . Bi de bebek odası yapıcam işte beşikli dolaplı takım onu da ikeadan beğendim eylül sonu gelecek .
Telsiz bana şart canım ev dubleks bebek üst katta olacak misafir olursa da mecbur aşağıda olacağız bende kalabalıkta olmasını istemiyorum o yüzden telsiz alacamBu liste iyiymiş aklımdakileri yazmışsın genelde . Telsiz almayacağım omuz mendili yaz istersen penye veya pazenden oluyor bebeği kucağına aldığın zaman hem kusmaz hem üzerimizden mikrop kapmaz . Birde uzun kollu badileri giydirirken sıkıntı çekildiği söyleniyor arkadaşlarım hep öyle söylüyor daha doğrusu . Onu giydirince üzerine yine uzun kollu birşey giydirmek zor oluyor diyorlar onu bilemedim
kesinlikle ahşap olan derim hem oda yapmak istersen de bu yatak gayet güzel dururBenimde yatakodam küçük aslında ama komidinleri feda edip duvara kaydiracagim yatağı besigide yanıma alcam artik
Aaa evet telsiz size şartmış ciddenTelsiz bana şart canım ev dubleks bebek üst katta olacak misafir olursa da mecbur aşağıda olacağız bende kalabalıkta olmasını istemiyorum o yüzden telsiz alacam
2 tane almış bulundum bile canım biri 0-3 diğeri 3-6 aylıkomuz mendilini de not evdeyim
Komidinim bile yok sığmaz zaten düşün yani odanın küçüklüğünüBenimde yatakodam küçük aslında ama komidinleri feda edip duvara kaydiracagim yatağı besigide yanıma alcam artik
Ahşap olan bence . Bende ikeadan beyaz ahşap beğendim Aralık başı onu sipariş edeceğim kendi odamın mobilyasına da uyuyor kendi odasına geçtiği zaman da rahat kullanabilirim birde beyaz bir dolap aldım mı tamamdırMavi olan taşınabilir anne yanıda olabilir müzik kutulu falan
Diğeri organik ahşap 4 fonksiyonlu
Sizce?
Zamanında sağlıkla gelsin inşallahNormal istiyorum ya şimdilik bakalım pasam nasıl isteyecek
Bende Sleppy Merhaba Bebeğim setini aldım. 1 adet 1 numara bezkızlar bebek bezi almaya başlayan var mı aranızda
Bende beyaz olan beşik beğenmiştim boyası kokusu var dediler vazgeçtim.bunun boyasız ve verniksiz organik oluşu cazip geldi açıkçası.bende ahşaptan yanayım sağolun kızlar yaAhşap olan bence . Bende ikeadan beyaz ahşap beğendim Aralık başı onu sipariş edeceğim kendi odamın mobilyasına da uyuyor kendi odasına geçtiği zaman da rahat kullanabilirim birde beyaz bir dolap aldım mı tamamdır
Hayır ocaktan nasıl aralığa alındı doğum onu merak ettimde ondan sordum.mesela benimde sat a göre 4 aralık ama kasıma cekilebilirmi düşüncesi oluştu.tabiki bebeğe bağlı hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?