Miniories deterjanını kullanıyorum şuan uzun süre gidiyor zaten azıcık koyuyorsun, memnunum.
Ondan önce de dalan baby ve dalin kullanmıştım. Ama mutlaka minimum 2 durulama yaptır yıkadıklarını.
Miniories deterjanını kullanıyorum şuan uzun süre gidiyor zaten azıcık koyuyorsun, memnunum.
Ondan önce de dalan baby ve dalin kullanmıştım. Ama mutlaka minimum 2 durulama yaptır yıkadıklarını.
Herkese merhaba kızlar bizde 25. Haftadayız kızımız olucak inşallah bu topiği yeni gördüm dün şeker testim vardı normal çıktı ama doktor suyun biraz fazla ama korkulcak bişey diil bebek iyi dedi ister istemez insan stres oluyo varmı aranızda bu durumu yaşayan? Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Bende ilk günden beri karbonhidrat ağırlıklı beslendim ama benim doktorum onu bile demedi yok önemli diil dedi sadece bende keşke sölemeseydi diyorum içimden yinede karbonhidratı kestim tam buğday ekmek yiyorm kahvaltıda sadece hayırlısıyla günler geçsede bebeklermiz sağlıkla büyüse
Granül sabun tozlarının hepsi aynı, hangisi kampanyada ve fiyat olarak uygunsa ondan alıyorum, yumusatici mutlaka kullanirim ozellikle dalin bahar ninnisi cok guzel ve soft kokuyor, sıvı deterjan pek lekeleri çıkartmıyor tavsiye etmem, makinenizin baby programı varsa orda yıkayın yoksa iki defa durulama yaptırın
27 aylık oğlum uzun zamandır minoris baby deterjan kullanıyorum sonlara doğru kooyulaşıyor o yüzden her kullanımda sallar oyle dökerim ilk once dalan roxy aldım ama benim makineden gitmedi tıkandı.
27 aylık oğlum uzun zamandır minoris baby deterjan kullanıyorum sonlara doğru kooyulaşıyor o yüzden her kullanımda sallar oyle dökerim ilk once dalan roxy aldım ama benim makineden gitmedi tıkandı.
Bende ilk günden beri karbonhidrat ağırlıklı beslendim ama benim doktorum onu bile demedi yok önemli diil dedi sadece bende keşke sölemeseydi diyorum içimden yinede karbonhidratı kestim tam buğday ekmek yiyorm kahvaltıda sadece hayırlısıyla günler geçsede bebeklermiz sağlıkla büyüse
Bana bir prof söylemişti. Bebek doğunca emzitmeden önce kuru soğanı ikiye kesip suyunu memelere sürdüm. Ne yara ne çatlak oldu. Aldığım lanolinin bile kapağını açmadım. Ama tesadüf mü oldu yoksa işe yarar bir yöntem mi bilmiyorum. Benden söylemesi)
Bunu bende duydum ve hastane odasinda soganla ugrasmak sacma geldi ve yApmadim. Sonra cok yaram oldu gecelerce uyuyamadim acidan ve denemedigime cok pisman oldum. Bir arkadasim 2 cocuguNda denedi gercekten hic yarasi olmadi. Bu sefer hastane cantama.ilk.oncr sogan koyucam
Karbonhidrat tabiki yediğimiz yeşillikleride bile karbonhidrat mevcut ama yararsız olan benim ilk başlardan beri yediğim pilav makarna börek simit gibi karbonhidratlardan bahsediyorum şimdi onları kestim
Bu renk ayrıştırıcı renklilerle beyazları birlikte yıkamak için mi, ben hep ayrı yıkıyorum bir kaç parça bile olsa mutlaka iki makine çalıştırıyorum, renkleri birbirine karışıyor çünkü
Bu renk ayrıştırıcı renklilerle beyazları birlikte yıkamak için mi, ben hep ayrı yıkıyorum bir kaç parça bile olsa mutlaka iki makine çalıştırıyorum, renkleri birbirine karışıyor çünkü
doktora gittim dayanamayıp kalp kapakçıklarının birinde gevşeklik varmış doğuştanmış gebelikte ortaya çıktı ama gebeliği hayatını etkilemez dedi doktor dikkat ediyorum artık
doktora gittim dayanamayıp kalp kapakçıklarının birinde gevşeklik varmış doğuştanmış gebelikte ortaya çıktı ama gebeliği hayatını etkilemez dedi doktor dikkat ediyorum artık
Aaa geçmiş olsun. Benim de çok çarpıntım oluyordu ilkinde 160-170lere çıkıyordu nabzım, . Bunda da yine başladı. Tansiyonum da düşüktür hep. Ben de bir gideyim doktora. Kardiolojiye mi gittin?
Aaa geçmiş olsun. Benim de çok çarpıntım oluyordu ilkinde 160-170lere çıkıyordu nabzım, . Bunda da yine başladı. Tansiyonum da düşüktür hep. Ben de bir gideyim doktora. Kardiolojiye mi gittin?