2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
C
doktora gittim dayanamayıp kalp kapakçıklarının birinde gevşeklik varmış doğuştanmış gebelikte ortaya çıktı ama gebeliği hayatını etkilemez dedi doktor dikkat ediyorum artık
Cok geçmiş olsun.peki birşey sorcam bu dediginiz ayrintil ultrasonda belli olmuyormuymus ve tej belirtisi çarpıntı hızlı nabizmi?

Benim ayaklarda özellikle bileklerde hafiften şişmeler başladı 3lt yakın belki gecik su iciyorum tuzluda yemiyorum cok fazla anlamadim.sizde durum nedir kizlar

Ayrıca demirhapı kullanmama ragmen(3.aydan itibaren) ferritin 5,38 çıkmış şoklardayım dr a gidiyorum simdi

Ayrıca demirhapı kullanmama ragmen(3.aydan itibaren) ferritin 5,38 çıkmış şoklardayım dr a gidiyorum simdi
Ben de bugün kan verdim sonucum çıkmadı henüz. En merak ettiğim demir. Halsizlik oluyor ona bağlıyorum. Çarpıntı yaparmış demir eksikliği. Bende yok. Sende oluyor mu?

Ben de bugün kan verdim sonucum çıkmadı henüz. En merak ettiğim demir. Halsizlik oluyor ona bağlıyorum. Çarpıntı yaparmış demir eksikliği. Bende yok. Sende oluyor mu?
Oluyor,bide hep halsizim sanki.hayir bide kan hapı kullanıyorum 3.aydan beri.onu günde 2 kez iç bitir dedi başka ilaç yazdı dahiliye.sen hangi demir hapını kullanıyorsun

Oluyor,bide hep halsizim sanki.hayir bide kan hapı kullanıyorum 3.aydan beri.onu günde 2 kez iç bitir dedi başka ilaç yazdı dahiliye.sen hangi demir hapını kullanıyorsun
Ben solgar gentle iron kullanıyorum. Başta doktorun verdiği kan hapını kullanıyordum kabızlık yan etkidi vardı doktoruma danışarak değiştirdim. Bazı değerlerin sonuçları çıkmış şimdi baktım da, hct 31.9 (35 sınır değer) hgb 11.4 (11.7 sınır değer) rbc 3.65 (3.8 sınır değer)
Alt sınıra yakın çıkmışlar. Ferritin yazmıyor henüz. Ama bu değerler de kansızlıkla ilgili.
Seninkiler nasıl?

Benimkiler bunlar.diger yüksek yazanlara birşey demedi ferritin desteği sağlamalıyız dedi

Eklentiler

• 20190905_200751.webp
    7 KB · Görüntüleme: 35
  • 20190905_200725.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 39
Be
Benimkiler senden daha düşük :))) dur bakalım benim ferritin nasıl çıkacak. Merakla bekliyorum yarını
Benim diğer yüksek yazanlar beyaz kan hücresiymiş.anlamadim önemlimi değil acaba dr bisey demedigine göre çıkınca yaz hemen merak ettim insaALLAH iyidir senin

Benim diğer yüksek yazanlar beyaz kan hücresiymiş.anlamadim önemlimi değil acaba dr bisey demedigine göre çıkınca yaz hemen merak ettim insaALLAH iyidir senin
Bildiğim kadarıyla bir enfeksiyona karşı savaşmak için beyaz lan hücresi yükselir. Ama enfeksiyon diyince kötü anlama grip, vs de de yükseliyor. Hatta 10 gün önce olsan bile. Demek ki çok yüksek değil ki önemsememiş. Bunlar tamamen hasta bilgileri bu arada kitabi değil.

Evet 10 gün öncesinde kadar idrar yolu enfeksiyonundan antibiyotik kullanmıştım ondan olmuş olabilir.cok şükür ki geçmiş.tesekkurler verdiğin bilgiler için arkadaşım

Merhaba hanımlar nasılsınız?
Hamilelik nasıl gidiyor? Benim gibi mide yanması ve sırt ağrısı çeken var mı?

Bebeklerinizin gelişimi nasıl? Şimdiye kadar bir şey söylendi mi sizlere?

Bana dün 2 hafta önde gidiyor, en az 300 gram fazlası var dedi doktorum. Boyu 41 cm kilosu 1500 gr civarı.
Yakın takip etmemiz gerekiyor dedi ve 2 hafta sonrasına tekrar çağırdı.
Kağıda da makrozomi yazdı. Biraz endişeliyim açıkçası.

Merhabalar arkadaşlar iki üç gün önce doktora gittik. Şükür herşey yolundaymış. Şeker taramam için haftaya gideceğim inşallah..
833 gram 33 cm olmuş bebiş.
Bir hafta önde gidiyor SAT'a göre..
Onun dışında tahmini doguma girexeğim günü sordum (ilki sezeryan oldugu için ikinciyi de öyle alacak doktorumuz) 10 ile 14 Aralık gibi olabilir. Herşey yolunda giderse dedi, 39a kadar bekliyormuş bir sıkıntı olmazsa. 38 + larda alacak yani muhtemelen , tabi bebeğin gelişiminede bağlı herşey.. Tahmin ettiğim zamanlarsı zaten. Hazırlıklarıöıda Aralık başında dogumum olacakmış gibi ayarlayacağım inşallh

doktora gittim dayanamayıp kalp kapakçıklarının birinde gevşeklik varmış doğuştanmış gebelikte ortaya çıktı ama gebeliği hayatını etkilemez dedi doktor dikkat ediyorum artık
geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin
Benim ayaklarda özellikle bileklerde hafiften şişmeler başladı 3lt yakın belki gecik su iciyorum tuzluda yemiyorum cok fazla anlamadim.sizde durum nedir kizlar
henüz ödem olmadı son ayda olmuştu oğlumda bunda nezaman olur bilmiyorum
aşırı düşükmüş bende çok merak ediyorum hapta kullanmıyorum hergün bir çay bardağı doğal pekmez bol bol et kurubakla bikaçhafta sonra bende baktırıcam çok düşük çıkarsa direk iğne
benimde ilk sezeryan ikinciyi normal düşünüyoruz aksi bir durum olmazsa ani sezeryan gerektiren ve doktorum sezeryan bile olsa mutlaka sancını çekmelisin onun bebek için birsürü faydası var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…