2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Midem ara ara yanıyor.renne iyi geliyor bana..biz çarşamba gittik sata göre 1 hafta önden gidiyor herşey yolunda çok şükür.1300gr 35 cm oğlum.
Makrozomi anneleri diyabetik olmayan iri bebek demekmiş netten baktımda telaşlanma normal doğum istiyorsan onu etkilermiş

Benimde sırt ağrılarım başladı geceleri 3 yastıkla uyuyorum bel göbek destekli arada baş dönmesi nefes darrlığı oluyo biraz erken başladı gibi sıkıntılar doktorum normal ama proteini fazla al diyo sadece bebeğin kilosu 930 gr bana fazla geldi suyum da fazlaymış ama onada normal dedi doktor bende endişelenmemeye çalışıyorum

Maşallah
Evet, bende şeker vs çıkmadı, kilo da çok almadım ama bebek ileride dedi.
Doğum sıkıntılı evet, büyük ihtimalle haftası dolmadan sezaryene alırlar. Ama o gidişata bağlıymış.
İnşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza

Amin canim cumlemiz insaallah saglikla kucaklariz bebeklerimizi bende yuklemeden sonra cikti,1 hafta dikkat ettim ölçtüm sbh-ogle-aksam dahiliyeye gösterdim gayet iyi sonuclarin seker yok,hafta 1 ölç artik, yinede dikkat et yediğine içtiğine dedi.

Ben kızımda hiç sancılanmadım, uzun süre terstti. Sonra dönmüştü ama kordonu dolamıştı iki tur boynuna. Doktorum aldı. Şimdidde ikincide riske girmek istemiyor. Normal yapılabilir ama riskleri var dedi. Hayırlısı bakalımö

Bizimde kizimiz olacak. Bir oglum var.
Kizimizin adı Asya olacak.nasipse
Kızım adı Asya çok severek koydum çok da memnunum. İkincinin adı için kimseyi memnun edemiyorum ama sanırım kimseyi dinlemeyip "Leyla" koyacağız.
Sezeryan da olsa sancı çekilmesi ve vaktini bebeğin belirlemesi taraftarıyım ben de ama bu sefer de yemiş- içmiş oluyorsun vaktini bilmediğin için ameliyatta komplikasyon yapmaz mı? Bunu doktorlar nasıl göze alıyor bilmiyorum. Babama acil kapısında 1 yudum su içirdim diye ameliyata almamışlardı adamı narkozun etkisiyle taşlaşır diye. Ben ilkinde spinal olmama rağmen belki genelde döner diye gece 12den sonra bir şey yememiştim, boşuna mı aç kalıyoruz?

Merhaba hanımlar Beni sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için. Oğluş biraz önden gidiyo 25 haftalığım şuan. Siz ne zaman yaptırdınız ??

Benim diğer yüksek yazanlar beyaz kan hücresiymiş.anlamadim önemlimi değil acaba dr bisey demedigine göre çıkınca yaz hemen merak ettim insaALLAH iyidir senin
Demir 106 ferritin 9.5 çıkmış ferritin düşük görünüyor alt sınır 11. Bi de d vitaminim 25 çıkmış 36dan 25e düşmüş 1 ayda. Her gün bi damla alıyordum artırmalıyım demek ki.

Benimkinden iyi gene maşallah.demir hapını günde 2 ye çıkardım bitince başka hapa geçeceğim. Uyku probleminin tıpkısının aynısı var ya naapcam bilmem

Kızlar bebek arabası aldinizmi veya düşündüğünüz bir model varmı?ben travel sistem düşünüyorum casual veya johnson olabilir ama tavsiyelerede açığım.sizce enkullanışlı olanı hangisi?

Kızlar bebek arabası aldinizmi veya düşündüğünüz bir model varmı?ben travel sistem düşünüyorum casual veya johnson olabilir ama tavsiyelerede açığım.sizce enkullanışlı olanı hangisi?
Canım biz aldık benim ilk bebeğim henüz kullanmadım ama beğenerek ve araştırarak aldım . Casual Air Travel Trona bi bak istersen

Bana bi kere test yaptılar, şeker vs çıkmadı. Sadece demir eksikliği çıktı. Onun dışında bi faha ölçüm yapılmadı.
Ben de her ihtimale karşı tatlıyı azalttım yani En azından az yiyorum. Etkilemez gelişimi muhtemelen ama yine de dikkatli olmakta fayda var.

Yumuçatıcılarda civa var diye duymuştum ve zararlı. İçerikleri de yazmıyor zaten, tavsiye etmem.

Mide yanması, uyuyamama, arada kramp, geceleri çarpıntı, sıcak basması.. Allah Baska dert vermesin zorlanıyorum 2.de. Her dogum daha da zorlasır demişlerdi bende tuttu valla. pazartesi saglık ocağında takibim var bakalım benim nasıl değerler. Gecen ay 2.doz tetenozu unuttum yaptırmayı sorun olmaz inşallah. Hastane için pijama bakıyorum ama nasıl ucmus fiyatlar magazalarda nasıl bilmiyorum dısarı cıkıp grzemiyorum netten bakıyorum onlarda ucmus bakan varmı hiç

Amin canim Rabbim başka dert vermesin,sağlıkla alalım yavrularımızı kucagimiza benim daha ilk bebeğim ama dediklerinin hepsi mevcut.2.de daha mi rahat ederim acaba tersi olur da ben mağazadan aldım gecelik takım bide sabahlık 175tl.suwen sitesine bak istersen çok güzel indirimler oluyor orda bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…