- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Farmasiyi bende düşünüyorum.ama kullanmadım henüz.roxy ve duru aldım bende deterjan çift durulamayla kullanacağım.set olarak da chicco bebek bakim seti aldımablam roxy marka deterjan kullanıyor şampuan ve duş jelinide bübchen aldı çok memnun. ama ben farmasi ürünlerini almayı düşünüyorum kullanan var mı kızlar karasızım
Teşekkürler canım.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.songesand modelini aldım canım gördüğüm an hoşuma gitti mat ve büyük bir dolap çocuk dolapları ne yazık ki çok küçük zaten şifonyeri de öyle aldım ileride sadece yatağı değiştirirz. birkaç gün içinde kurulum yapcaz paylaşırım resmide
Ben de mustelanın yenidoğan setini aldım trendyoldan neredeyse her kullanan memnun kalmış . Bez de prima pure serisi aldım 2 paket bakalım beğenecek miBen mustelanın merhaba bebek setini aldım trendyoldan. Bir de frosh bebek deterjanı aldım. Frosha güvendiğim için.
Şimdi bez alacaktım. Yenidoğan ve 1 yazanlardan kaçar tane almalıyım. Sleepy alıcam onu da.
Magnezyum verir dr. Benim de kalcama agri giriyordu. Hamilelikte hormon degisimi sebebi ile kikirdak kemik dokularda gevseme,sıkışma oluyormus. Kramp tarzi agri oluyor mg ile tedavi ediliyor.Günaydın kızlar her zaman yazamasamda hep takipteyim geriye dönük okuyorumbenim sağ kaburgamın altında hergün ağrı giriyor birde sol Kalçama ağrı giriyor 4 kilo aldım çok kilo alsam ondandır derdim ama nedeni bilmiyorum sizde var mı bu durumlar en son ufaklık makat duruşu ayın sonunda bir dahaki muayenem pozisyonundan olabilir diye yorumluyorum kaburga ağrımı ama maşallah bu aralar hareketli pozisyonu değişmiştir inşallah
Ben dün sağlık ocağına gittim kontrole 9kilo almışım.30.haftamız.benimde aksine iştahım çok geceleri bile acıkıyorum süt içip durduruyorum kendimiKizlar kac kilo aldiniz ??? Ben cok istahsizim 27.haftadayim 5 kilo aldim kahvaltiyi guzel yapiyorum,oglen yiyorum aksam da oglenden kalani yiyorum biraz .aksam yalnizim yiyesim gelmiyor ama aralarda kuruyemis meyve goturuyorum cogunlukla 3 4 kilo meyveyi bitiriyorum 1 haftada. Oyle yogurt sut pek yemem normalde de. Kan ilaci,kalsiyum ve magnezyum kullaniyorum onlari da duzenli degil(
20 haftaya kadar almamıştım. Şimdi 5-6 aldım sanırım haftada 1 kilo. Daha doğuma çok var Böyle giderse 12 kilo daha alırım. Hele öğlen ne yediysem sanki karnımdan fırlayıp çıkıcak nasıl büyüdü ve gerdiriyor, çok rahatsızım şuanKizlar kac kilo aldiniz ??? Ben cok istahsizim 27.haftadayim 5 kilo aldim kahvaltiyi guzel yapiyorum,oglen yiyorum aksam da oglenden kalani yiyorum biraz .aksam yalnizim yiyesim gelmiyor ama aralarda kuruyemis meyve goturuyorum cogunlukla 3 4 kilo meyveyi bitiriyorum 1 haftada. Oyle yogurt sut pek yemem normalde de. Kan ilaci,kalsiyum ve magnezyum kullaniyorum onlari da duzenli degil(
Aynen oturuyorum ama sandalyeler cok rahatsiz daha cok agrim oluyorHep ayakta mısın iş yerinde
29.haftadayim 12 kilo aldim basta istahim yoktu bulantim vardı ama sonra acildi iste olunca hep.atistirmalik falan yüklendim sanirimKizlar kac kilo aldiniz ??? Ben cok istahsizim 27.haftadayim 5 kilo aldim kahvaltiyi guzel yapiyorum,oglen yiyorum aksam da oglenden kalani yiyorum biraz .aksam yalnizim yiyesim gelmiyor ama aralarda kuruyemis meyve goturuyorum cogunlukla 3 4 kilo meyveyi bitiriyorum 1 haftada. Oyle yogurt sut pek yemem normalde de. Kan ilaci,kalsiyum ve magnezyum kullaniyorum onlari da duzenli degil(
Cnm dun annemle konuştum kiyafetleri yikamis lekeler cikmis once cok az omo deterjana basmis suyla sonra bolca yikamis arkasından roxy ve dalin yumusatici kullanmis tertemiz olmusYaa bende beyaz sabunla denedim cıkaramadım ersag doktüm cıkaramadım sonra kosla vardı renkli ler için olandan o Bi parça cıkardı şimdi beyaz için olanı alıp bakacağım kosla yı kullanmak istemiyorum ama 4 defa durulama ve 95 de yıkandı kalmamıştır heralde kimyasalı bilemiyorum. Okadar cokki bende 3 4 tane sarı veya pembe alırım diyordum. İlkinde bayagı kullanmıştım cunku lazım olmuştu kusmuk oldumu hemen degistiriyordum. Annen cıkarır sa bize de anlat olur mu ☺
Canım ben hiç veremedim ne bulantı ne kusma oldu aksine iştahım hep açık toplamda 7 kilo aldım bundan sonra dikkatli gidicemMerhaba arkadaşlar bu aldığınız kilolara ilk aylarda verdiklerinizi de ekliyor musunuz ? Yani hamile kaldığınız kilonun üstüne mi ekliyorsunuz yoksa en düşük kilonun üstüne mi ekliyorsunuz ?
Ben indiğim en düşük kiloya ekliyordum fakat bir arkadaşım hamile kaldığı kilonun üstüne aldığı kiloları söyledi kafam karıştı
Canım ben hiç veremedim ne bulantı ne kusma oldu aksine iştahım hep açık toplamda 7 kilo aldım bundan sonra dikkatli gidicem
Sanirim en fazla ben almisim 15 kiloasiri mide bulantisi yasiyordum zaman zaman hala oluyor. Bastiran tek sey beyaz ekmek oldugundan nerdeyse gunde sadece 2 beyaz ekmek yedim aylarca. Oncesinde gunde 1 saat spor yapardim. Onu da birakinca vucut direkt kilo aldi. Cok zorlaniyorum. Hayatim boyunca hic bu kadar kilo almamistim. Hayat kalitem cok dustu. Disardan bakinca sisko degilim ama vucudumu ne kadar zorladigini ben biliyorum. Ustelik daha 28. Haftadayim. Diyetsiyene mi gitsem. Tabi sikinti su ki daha once etcil olan bendeniz su an protein namina yalnizca ayrani sorunsuz icebiliyorum. Kirmizi et vs yerken cok zorlaniyorum. Surekli karbonhidrata yukleniyorum. Napcam bilemedim. Resmen dengem sasti
O dönem gozum hicbir sey gormedi. Tek derdim bulantimi gidermekti. Ancak simdi de fazla kilo aliimi enerjimi dusurdu. Ancak simdiden sonra dikkat etmeye calisicam. Umarim ise yararEkmek yerine galeta falan yardimci olmuyor mu canım normal ekmek çok aldırıyor ya dogrudur valla
O dönem gozum hicbir sey gormedi. Tek derdim bulantimi gidermekti. Ancak simdi de fazla kilo aliimi enerjimi dusurdu. Ancak simdiden sonra dikkat etmeye calisicam. Umarim ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?