2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aslinda her seyi intenetten aliyorum n11 vb ama bakim ve krem gibi seylerde guvenemiyorum. Ornegin evomere catlak kremi internette 60 tl.ydi. guvenemedigim icin eczaneden 200 e aldim
Orijinal olmasa anlarsınız zaten gelince iade edersiniz o kadar paraya yazık bence

Ambalajından bile belli oluyor ayrıca altındaki yorumları okuyun güvenilir satıcılar var ben hep onları tercih ediyorum

Tesekkur ederim. Peki siz hangi marka sampuan bakim urunu ve bebek deterjani onerirsiniz? Sabun tozu mu sivi deterjan mi

Tesekkur ederim. Peki siz hangi marka sampuan bakim urunu ve bebek deterjani onerirsiniz? Sabun tozu mu sivi deterjan mi
Bu markanın şampuan ve losyonunu kullanmak istiyorum. Bebek deterjanı galiba sabun tozu kullanacağım ama çift durulama yaptırırım diye düşünüyorum. Bezi de molfix püre&soft alırız diye düşündük

Eklentiler

• 1BBFF112-D4AD-49E1-9881-360292136A65.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 27
Tek basina sabun tozu da yumusatici olmadan cok sert olmaz mi ki ne kadar yabanci konular ya

Üstüm açık yatmama rağmen ensem ter içinde kalıyor, yastık ıslanıyor.

Hangi şampuan, bakim seti, bez ve deterjanlari önerirsiniz.
Şampuan minioris yenioğan köpük, yada babyme yenidoğan köpük, bakım seti; mustela hatta steopia olan, bez; sleepy bambu yada molfix püre, deterjan miniorus yada dalan baby.
Aslinda her seyi intenetten aliyorum n11 vb ama bakim ve krem gibi seylerde guvenemiyorum. Ornegin evomere catlak kremi internette 60 tl.ydi. guvenemedigim icin eczaneden 200 e aldim
Mamacım.com diye bir site var, hiç alışveriş yapmadım ama fiyatları özellikle kampanyadayken iyi.
Tek basina sabun tozu da yumusatici olmadan cok sert olmaz mi ki ne kadar yabanci konular ya
Ütüyü basınca mecbur yumuşuyor çamaşırlar zaten en az ilk 6 ay ütüleniyor bebeninkiler. Benim içkinin reflüsü vardı, yıka ütüle giydir 1 dk sonra kusunca çıkar at yine kirliliğe ütülemeyi erken bıraktım ben yazıktı canıma

Tesekkur ederimBaya yabanci oldugum konular. Ogrenmeye calisiyorum. Uni baby ve sebamed nasil ki

Tesekkur ederimBaya yabanci oldugum konular. Ogrenmeye calisiyorum. Uni baby ve sebamed nasil ki
Hiç kullanmadım o markaları, mustelatı 6. Ayda alerji ve atopik dermatit çıkınca doktor aldırmıştı. 500mllik şampuan ve nemlendirici 6 aydan fazla gidiyor bu arada ki ben her gün yıkıyordum çocuğu.
Bebek yağı yerine zeytinyağı veya Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsiniz.

Kızlar bu son 3 gecedir vücdum cok kaşiniyor haftaya kontrolum var .annem dedi ki vücdnu sirkeli suyla yika .deneyen var mı acaba bi zararı olur mu ?

Tesekkur ederim mustela en iyisi o halde

kızlar tecrübeli annelere bi sorum olacak çıtçıtlı body alıcam kolsuz kısa kol ve uzun kol hangisinden almalıyım birde hangi bedenden kaçar adet?
Bence kısa kol almalısın uzun kolu giydirmek çok zor oluyor ..lcw de 3 lü falan oluyor ya onlardan alabilirsin 3-6 ayı başlarda kullanırsın daha az al bence 3-5 tane yeter hem hastane çıkışında da çıtçıtlı oluyor ..6-9 ayı daha fazla al

Bende yavaştan kıyafet hazırlığına başlayım diyorum .Öbür oğlumdan pek bir şey bırakmamışım vermişim hep o yüzden sil baştan alacağım. Kışa denk geldiği için kalın hastane çıkışı alan var mı internetten adres atarsa sevinirim.Birde oğlumun park yatağı duruyor ama ilk aylar için küçük beşik alacağım çok pahalı olmayan 100 200 tl arası tavsiyesi olan var mı acaba

Ben mustelanın merhaba bebek setini aldım trendyoldan. Bir de frosh bebek deterjanı aldım. Frosha güvendiğim için.
Şimdi bez alacaktım. Yenidoğan ve 1 yazanlardan kaçar tane almalıyım. Sleepy alıcam onu da.

Canım ikea'dan nasıl bir dolap aldın?Paylaşabilir misin?
songesand modelini aldım canım gördüğüm an hoşuma gitti mat ve büyük bir dolap çocuk dolapları ne yazık ki çok küçük zaten şifonyeri de öyle aldım ileride sadece yatağı değiştirirz. birkaç gün içinde kurulum yapcaz paylaşırım resmide

ablam roxy marka deterjan kullanıyor şampuan ve duş jelinide bübchen aldı çok memnun. ama ben farmasi ürünlerini almayı düşünüyorum kullanan var mı kızlar karasızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…