2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Cnm dun annemle konuştum kiyafetleri yikamis lekeler cikmis once cok az omo deterjana basmis suyla sonra bolca yikamis arkasından roxy ve dalin yumusatici kullanmis tertemiz olmus
Yaa süper bende sıvı omo var olur mu acaba. İlkinde roxy dalan aldım ama benim makineden gitmedi oldugu gibi duruyordu deterjan gözünde o yüzden hep sıvı olanları kullandım

Oldugu kadar napalim en kötü dogduklarinda verriz. Saglikla gelsinler de insallah

Hikayemiz aşırı benziyo bende 11 kg aldım kahvaltıda bile ekmek ne bilmezdim bulantıdan beyaz ekmek en yakın arkadaşım oldu hala protein yerken severek yemiyorum hergün spor yapardım halsizlik fln derken bıraktım şimdi kol ve omuz hareketleri yappıyorum ağrılarım geçsin diye oda etrafımdaki herkes daha şmdi almaya başlıcaksın diyo umarım öle olmaz günün sonunda şükrediyorum bebeğim sağlıkkı önemi yok diye bu arada ben bi iki hafta dikkat ettm pilav yerine karabuğday yedim ekmekl hiç yemedim yine aldım şimdi biraz saldım açıkcası

Aynen napalim Cok sukur sagliklilar. Beni en fazla zorlayan fiziksel görüntüden ziyade hareketimin kisitlanmasi. Vücut bu kadar kiloya alisik olmadigindan perisan oldu Umatim kizim ilerde sadece ekmek yiyen obur bi sey olmazz

Ya kendimi tutuyorum çünkü 12 haftadan beri benim iştah full açık ne yiyeceğimi şaşırıyorum işte yoğurt süt bol su havuç elma ile geçiştiriyorum korkuyorum son aylar napıcam diye çünkü bu 7 kilo bile beni çok rahatsız ediyor

Aynen napalim Cok sukur sagliklilar. Beni en fazla zorlayan fiziksel görüntüden ziyade hareketimin kisitlanmasi. Vücut bu kadar kiloya alisik olmadigindan perisan oldu Umatim kizim ilerde sadece ekmek yiyen obur bi sey olmazz
Beni de çok ağırlaştım geceleri uyurken dönmek bile zorlaştı şimdi doktordan çıktım maşallah bebekte 1150 gr olmuş çok iri değil ama biraz iri dedi kilonda fazla dedi doktorum tatlı yeme diyo ama ben zaten yemiyorum yemek olarak fazla yiyorum sanırım

Umarım daha çok ağırlaşmadan bu süreci sağlıklı bir şekilde tamamlarız ya..evet herkes aynı şeyi diyor bu biraz da can sıkıyor ya sanki herkes negatif konuşmaya şartlanmış gibi

bende 27 haftadayım 6,5 kilo aldım eşime yaslanarak yatıyorum bazen takılıyor ayy nefesim kesildi 65 kiloyu nasıl kaldırcam falan diyor

Günaydın kıyafetleri yıkamak için erkenmi acaba
Bana bu haftaki kontrolde dahiliye doktoru artık yatıyorsun hareketlerini sınırla dedi kadın doğum doktorum da muayeneyi 2 haftada 1 e çekti dün annemde yavaş yavaş yıkayıp hazırlanalım dedi bense 32.haftayı doldurmayı istiyorum erken daha

erken gelme riski mi var bencede 32 ideal bende 32 de hastane çantası ve yıkama ütüleme başlıycam daha erken gibi geliyo eksikleri bile var daha alışverişinin

erken gelme riski mi var bencede 32 ideal bende 32 de hastane çantası ve yıkama ütüleme başlıycam daha erken gibi geliyo eksikleri bile var daha alışverişinin
Aslında şuan herşey yolunda gözüküyor hatta hala makat geliş ama kadın doğum doktorum daha önce kimyasal ve dış gebelik geçmişim var diye biraz tedbirli olmak istiyor, dahiliye doktoru da başta yarım tablet kullandığımız TSH ilacını birkaç ayda, önce 1 e sonra 1,5 çıkarmak zorunda kaldı karaciğer enzimleri de ancak takviyeleri bırakınca normale dönüyor diye sanırım artık yat dinlen diyor.
Bende de çantaya koyulacak şeylerde eksik var bu ay tamamlayıp bekleyişe geçecem ama bir aklım da nolur nolmaz en azından bebeğin hastane çıkışını ve benim gecelikle pijamayı erken yıkayalım diyorum baktık erken gelmiyor 32 haftada bir daha yıkayıp çantaya koyarım

Herkese Merhabalar , Nasıl gidiyor arkadaşlar. İştahlar ne durumda. Ben hala arada mide bulantıları yaşıyorum. Bugün sağlık ocagı kontrollerim vardı herşey yolında. Şeker yüklemesi sorunsuz geçti. Artık birşey kalmadı. Saglık ocagı ve Tsh değerlerim yüzünden dahiliye kontrollerim devam ediyor. 1 Ekimde de kadın doguma randevum var.

Yaa süper bende sıvı omo var olur mu acaba. İlkinde roxy dalan aldım ama benim makineden gitmedi oldugu gibi duruyordu deterjan gözünde o yüzden hep sıvı olanları kullandım
Olur bence cok az suya koy sabahtan oglende makineye at iyice yikansin annem roxy almis kullanmis bisey demedi sorun olsa soylerdi sanirim

İyi günler anneler benden birkaç gündür beyaz akıntı geliyor doktora gitmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…