arkadaşlar hangi bebek bezini kullanmayı düşünüyorsunuz ? sağlıklı , kimyasal içermesin istiyorum. aslında en güzeli pamuklu kumaş alıp yıkayıp yıkayıp kullanmak ama kış günü trabzon gibi nemli ve gunessiz bir yerde kurutmak çok problemli olacak .
Cuma günü kontrolum vardı 35+3 günlüğüm normalde ama ultrasonda 38+4 gün çıktı baş çevresi karın bolgeside 37 haftalık çıktı şeker yüklemesine gerek duymamıştı bu hamileliğimde ama şekerli seyler tüketme dedi kilomuz iyi boyumuz uzun yani bugün doğsa sıkıntı yok:)normalde aralığın 12 ama göreceğimi sanmıyorum o tarihi tabikide :) ilk hamileliğimde kızımı normal doğum ile kucağıma aldım ama bu sefer doktorum net birşey soyleyemiyorum baş cevresinin şimdiden böyle olup ileriki haftalarda da büyüyecek malum sezeryan gibi duruyor. 4 kg görürüz vaktini beklerse dedi valla ben heran doğuma gidecekmişim gibi bu hafta bitiricem işlerimi hakkımızda hayırlısı malum erkeklere söylenen genel tabir koca kafalı oluşları anne karnında başlıyor sanırım sağlıkla gelsinde sizde bu durumu yaşayan varmı peki haftasına göre ileride yada geriden gelen.?
Arkadaşlar bende 33+5 günlük hamileyim bugün kontrolde her şey iyi şükür 2500 gr olmuş oğlum sadece böbrek genişlemesi var bebeğimde bu da beni korkutuyor bir şey olur diye çok korkuyorum bunu yaşayan var mı daha önce
Arkadaşlar bende 33+5 günlük hamileyim bugün kontrolde her şey iyi şükür 2500 gr olmuş oğlum sadece böbrek genişlemesi var bebeğimde bu da beni korkutuyor bir şey olur diye çok korkuyorum bunu yaşayan var mı daha önce
Ayrıntılı ultrasonda çıkmıştı benim bebeğimde de . Erkek çocuklarında görülür takip edilsin demişti . İnsan kafaya çok takıyor . Daha sonraki kontrollerimde hiç bi şey çıkmadı şükür geçmiş .
Ayrıntılı ultrasonda çıkmıştı benim bebeğimde de . Erkek çocuklarında görülür takip edilsin demişti . İnsan kafaya çok takıyor . Daha sonraki kontrollerimde hiç bi şey çıkmadı şükür geçmiş .
Benim oğlumda vardı ben de çok korktum çok ağladım ama yersizmiş. Erkek çocukların genelinde oluyormuş doğumdan sonra idrarını yapınca düzeliyor. Biz 27 günlükken sünnet ettirdik ondan sonra hiçbir sıkıntı olmadı. Sizinde geçer inşallah
İşte sadece gelişimini etkiliyor sağlığı konusunda korkma ki 10 gün hiç önemli bir değer değil eltim 8,5 aylıkken doktora gitmiş bebek 1,5 kilo hemen ciğer geliştirici yapalım çocuk çok küçük doğarsa zorlanır küveze girer var demişler iğneleri almışlar öğlen arası yaptıracak biryer bulamamışlar eltimin içine sinmiyor iğneden vazgeçip çarşıdan incir fındık ceviz kuruüzüm alıyor ama kilo kilo tükettim diyordu iki haftada 900 gram almıştı bebek. Ben ölçümlere de güvenmiyorum Başka bir doktora mutlak ama git canım sağlıkla kavuşalım inşAllah
Benim oğlumda vardı ben de çok korktum çok ağladım ama yersizmiş. Erkek çocukların genelinde oluyormuş doğumdan sonra idrarını yapınca düzeliyor. Biz 27 günlükken sünnet ettirdik ondan sonra hiçbir sıkıntı olmadı. Sizinde geçer inşallah
Kızlar bikaç güne artık bebek arabasını alıcam ama karar veremiyorum hafif olsun istiyorum hafiflerde hep baston model memnun kaldığınız arabalar var mı ? Yada tavsiye etttiğiniz?
Merhaba canım bizde esimle cok arastirdik fiyatlarda malumm butcemizi cok asiyordu baya butun modellere falan baktk . En son ebebekte babyplus canyon markasi vardi magazanin kendi markasi aldik onu . Cok guzel cok hafif ve fiyatida uygun . Pusetide var 13 kg ya kadar kullanilabiliyor . Tavsiye ederim canim bi bak istersen belki seninde icine siner
Merhaba canım bizde esimle cok arastirdik fiyatlarda malumm butcemizi cok asiyordu baya butun modellere falan baktk . En son ebebekte babyplus canyon markasi vardi magazanin kendi markasi aldik onu . Cok guzel cok hafif ve fiyatida uygun . Pusetide var 13 kg ya kadar kullanilabiliyor . Tavsiye ederim canim bi bak istersen belki seninde icine siner
Kızlar bikaç güne artık bebek arabasını alıcam ama karar veremiyorum hafif olsun istiyorum hafiflerde hep baston model memnun kaldığınız arabalar var mı ? Yada tavsiye etttiğiniz?
Şimdi 1950 görünüyor
Aslında iyi gibi kilosu
Ama geri ise sanırım benimde minik bir bebegim olu.
Saglıklı olsunda artık ne olursa olsun gerisi mühim değil diye bakıyorum hayata
Bu arada benimde bir damarımda biraz daralma varmış ayrıntılı ultrasonda görmüştük.
Ama zaten tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne kullanıyordum.
Önceki kayıplarımın nedeni bulunamadı.
Pıhtılaşma olmamasına ragmen doktorum igne vermişti.
Sanırım bu kafi gelir değil mi.
Kafi gelir doktorlar önlemini alıyor mutlaka. Aynen saglıklı olsunlar kilo hiç dert değil hatta düşük kilo taşıma acısından daha bile iyi cunku ilk zamanlar bel kol omuz sırt bitiyo ufak doğanlar daha çabuk toparlıyor. Hayırlısı olsun inşallah
Benim sancılar 75 le 100 arası en erken doğuran olabilirim sanırım yarın serum alacagım doktor en azından Bi 10 gün daha dursun diyor ama bu kızın duracagı yok
Benim sancılar 75 le 100 arası en erken doğuran olabilirim sanırım yarın serum alacagım doktor en azından Bi 10 gün daha dursun diyor ama bu kızın duracagı yok
arkadaşlar hangi bebek bezini kullanmayı düşünüyorsunuz ? sağlıklı , kimyasal içermesin istiyorum. aslında en güzeli pamuklu kumaş alıp yıkayıp yıkayıp kullanmak ama kış günü trabzon gibi nemli ve gunessiz bir yerde kurutmak çok problemli olacak .
Hanimlar meraba, kasim annesiyim ama bakiyorum burda da benimle ayni hafta olanlar var burdan da devam edeyim dedim sohbete..
Hamilelikler nasil gidiyor
Hanimlar meraba, kasim annesiyim ama bakiyorum burda da benimle ayni hafta olanlar var burdan da devam edeyim dedim sohbete..
Hamilelikler nasil gidiyor ☺☺
Bizde biraz erken olabilir diye arada Kasım annelerine bakıyoruz
Otur kalk dışında sorun yaşadığım bir durum yok şimdilik, çok iyi düz yol gidebiliyorum hala
Saat itibariyle 34+5 oldum sanırım iki hafta öndesin benden ileri haftalar nasıl kolaylaşan bir durum var mı
Kızlar hazırlıklar tamam mı sizin?Ben daha bitiremedim ya Bizim oğlan hemen gelicem diye tutturmaz inşallah. Şöyle 2 haftaya daha ihtiyacım var eksikleri tamamlamak için