2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben Molfix pure and soft aldım

Benim kafa ve karın bölgesi 2 hafta önde gidiyor şu an 33+5 günlüğüm şu an kaç kg bebek

Arkadaşlar bende 33+5 günlük hamileyim bugün kontrolde her şey iyi şükür 2500 gr olmuş oğlum sadece böbrek genişlemesi var bebeğimde bu da beni korkutuyor bir şey olur diye çok korkuyorum bunu yaşayan var mı daha önce

Ayrıntılı ultrasonda çıkmıştı benim bebeğimde de . Erkek çocuklarında görülür takip edilsin demişti . İnsan kafaya çok takıyor . Daha sonraki kontrollerimde hiç bi şey çıkmadı şükür geçmiş .

Benimde detaylıca çıktı halen devam ediyor korkuyorum inşallah ciddi sıkıntı çıkarmaz ileride

Benim oğlumda vardı ben de çok korktum çok ağladım ama yersizmiş. Erkek çocukların genelinde oluyormuş doğumdan sonra idrarını yapınca düzeliyor. Biz 27 günlükken sünnet ettirdik ondan sonra hiçbir sıkıntı olmadı. Sizinde geçer inşallah

Tam denk gelmiç bende incir fındık çeviz çok yemeye başlamıştım. İnşaAllah işe yarar.

Çok saolun yorumumuz için inşallah düzelir

Kızlar bikaç güne artık bebek arabasını alıcam ama karar veremiyorum hafif olsun istiyorum hafiflerde hep baston model memnun kaldığınız arabalar var mı ? Yada tavsiye etttiğiniz?
Merhaba canım bizde esimle cok arastirdik fiyatlarda malumm butcemizi cok asiyordu baya butun modellere falan baktk . En son ebebekte babyplus canyon markasi vardi magazanin kendi markasi aldik onu . Cok guzel cok hafif ve fiyatida uygun . Pusetide var 13 kg ya kadar kullanilabiliyor . Tavsiye ederim canim bi bak istersen belki seninde icine siner

Bizde canyona karar verdik açık renk olan çok şık bizce

Oğlum çok hareketli sürekli karnım çalkalanıyor ve dışarıdan çok net izleniyor çok yoruluyorum sürekli hareket etmesinden

Kafi gelir doktorlar önlemini alıyor mutlaka. Aynen saglıklı olsunlar kilo hiç dert değil hatta düşük kilo taşıma acısından daha bile iyi cunku ilk zamanlar bel kol omuz sırt bitiyo ufak doğanlar daha çabuk toparlıyor. Hayırlısı olsun inşallah

Benim sancılar 75 le 100 arası en erken doğuran olabilirim sanırım yarın serum alacagım doktor en azından Bi 10 gün daha dursun diyor ama bu kızın duracagı yok

Benim sancılar 75 le 100 arası en erken doğuran olabilirim sanırım yarın serum alacagım doktor en azından Bi 10 gün daha dursun diyor ama bu kızın duracagı yok
Yaaa geçmiş olsun sağ salim kavuşun da gerisi mühim değil zaten en kritik zamanları atlatmışsınız çok şükür

Ben sleepy natural aldım pişik yaparsa muhtemelen Prima pure alırım diye düşünüyorum

Hanimlar meraba, kasim annesiyim ama bakiyorum burda da benimle ayni hafta olanlar var burdan da devam edeyim dedim sohbete..
Hamilelikler nasil gidiyor ☺☺
Bizde biraz erken olabilir diye arada Kasım annelerine bakıyoruz
Otur kalk dışında sorun yaşadığım bir durum yok şimdilik, çok iyi düz yol gidebiliyorum hala
Saat itibariyle 34+5 oldum sanırım iki hafta öndesin benden ileri haftalar nasıl kolaylaşan bir durum var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…