2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Cevabın için teşekkür ederim.nerede yaptırsın tüp bebek. 2. De ek birşey tahli vs yaptılar mı aynı protokolle mi oldu

Yaa onu dicem
İlla yıkamak şart mi ki evet yerlerde sürünüyor tabi pakete girene kadar
canım göbekleri kesiliyor enfeksiyona açıklar hassas ciltleri ben bile giymezken yıkanmamış bir tek kıyafet bebeğe giydirilmesini hiç istemem. Birde herkes elliyor avmde mesela lcwdan tulum aldım teşhir gösterip paket vermiyorlar ki orada diğer herkesle beraber elliyoruz onu eve getiriyoruz

çok güzel uzun sabahlıklı lohusa takımları var nette bende bir takım bıraktım olaki sezeryan olur arada dolaşırken yürüyüş yaparken çok rahat oluyor

Bebek için deterjan alıp yıkayayım valla böyle olmaz. Kızlar haberiniz vardır belki 15 kasımda BİM’e küvet seti geliyor . Nette de uygun aslında . 50-60 a var, Gelecek olan yuvarlak hesap 45 tutuyordu . Netten alsam Mı cuma günü mü alsam
E bebekte 125 falandı , alacaktık eşimle hadi kalsın dedik, herşeyin ucuNu arayıp bulmak da çok yorucu . Haftalardır kafa yoruyorum uygun fiyat konusunda. Başım döndü

Bime gelen ürünler gayet iyi oluyor..
Filesi de içinde zaten. Bence kesinlikle bimden alın.

Ya kizlar gecelik sabahlik şart mi ? Pijama takimi buldum azicik ucundan imrendim dur ben de kollarinda dantel detayi olan alayim dedim. Gecelik de normal dogum yapinxa mi gerekli oluyor rahatlik icin. Onu da ayri mi alsam

A101den almıştım 2.5 yıldır kullanıyorum. Bi 2.5 yıl daha kullanmayı düşünüyorum. Gider yeri varsa düşünme al.

Ya kizlar gecelik sabahlik şart mi ? Pijama takimi buldum azicik ucundan imrendim dur ben de kollarinda dantel detayi olan alayim dedim. Gecelik de normal dogum yapinxa mi gerekli oluyor rahatlik icin. Onu da ayri mi alsam
Normali blmem ama sezeryanda pijama beli dikişlere geliyor, ve neredeyse saat başı gelip kanamana dikişine bakıyorlar. Sezeryanlıya gecelik şart ( ben sadece pijama aldım daha)) en olmadı sadece pijama üstü giyip altımı yorganla kaptcam zaten öylece yatıyon sadece

Hastane için mi diyosun

Kızlar U Ufukta_bebek doğum yaptı
Bebiş de kendisi de iyi çok şükür
Bu güzel günde dualarınıza onu da ekleyin
Aaaa Yasmizayn açılışı yaptı maşallah teker teker dökülmeye başladık. Sancısı falan varmıydı biliyor musun? Baya sürpriz oldu, kandil gecesi gelmeyi seçmiş minik. Allah ailesiyle uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin kuzuya.

Fazla bi şey bilmiyorum canım müsait olunca yazar zaten dua alayım dedim güzel günde Hepimiz sağlıklıca alalım kucağımıza inşallah

Bana avamys diye bir alerji tipi sprey verdi rahatladim. Sana uygun mu bilmiyorum ama bir doktora sorabilirsin.

Bende dun kontrole gittim kizlar, kafasi cok asagi inmis, fazla dolanma ayagina yastik koy yat dedi. Hergun avm'lerde dolasmaktan bu hale geldim sanirim benimde bebekin kuyafetleri yikandi ama cantami yapmadim. Hatta henuz gecelik alamadim bir turlu begenemiyorum. Pijama takimi aldim, tac aldim, terligimde kaldi. Simdi fazla dolasamayacagim icin internetten giderecegim ihtiyaclarimi mecbur.
Erken dogum riski oluyor bu sekilde.dedi doktorum. Benzer durum yasayan var mi hic?

Heheh aynen ben de. 5 saat magazalari gezip sonunda acile gittim agridan. Dr az gez az dedi elimdeki posetleri gorunce istirahat lazimmis. Erken dogum olur falan demedi gerci.Ebe de dedi ki ıkınırken baya bi enerjiye ihtiyacin olucak harcayip durma dedi. Ben artik oturdugum yerden her sitede gezerek almaya calisiyorum. Zaten bulundugum yerde yeterince magazalari gezdim. Ebebegi,lcyi ruslar talan ediyor alacak bir sey kalmiyor onlardan. Cocuk da yoruluyormus ve az kan akimi oluyormus.

Ben gecelik hiç almadım sezeryan olacagım zaten de..
İki pijemam var sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…