2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar en son 32 haftada gitmiştim bebek kilosu 2250ydi. Sizce iyi mi kilosu. Bana az geldi sanki daha fazla alamaz son zamanlar diye çünkü kızım 4 kilo doğdu.

Ay arkadaşım 2020 Ocak annelerindenim ama meraktan göz gezdireyim dedim. Görünce de yazmadan edemedim. O tarif ettiğin hurma Kudüs hurması olmali. Ben de onu diyetlerimde çok yerdim. Sonra onun genetiği değiştirilmiş olduğunu öğrenince bu sevdadan vazgeçtim. Başka türlerine yönelmeni tavsiye ederim. Hayırlı doğumlar inşallah

Canım ben ilk oğlumda Ankarada grosslarda yaş hurma bulmuştum ve bayağı yemiştim. Bilmiyorum onun da etkisi oldu mu 37.haftada doğurmuştum.

Ya kizlar gecelik sabahlik şart mi ? Pijama takimi buldum azicik ucundan imrendim dur ben de kollarinda dantel detayi olan alayim dedim. Gecelik de normal dogum yapinxa mi gerekli oluyor rahatlik icin. Onu da ayri mi alsam
Canım hiç bana göre değil mesela gecelik sabahlık falan rahat edemem ben kendimi biliyorum yatarken sağım solum açılır iyice stres yaparım. lcw den güzel bir pijama takımı aldım bir de evden koydum üstümede yelek oh miss ..

Kızlar bizler kış annesi olucağımız için bende hiç lohusa takımlarına bakmadım açıkcası pijama bide uzun kollu penye gecelik aldım polar beyaz sabahlık alıcam sanırım birde bu peluş yumuşak çoraplardan aldım üşümiyim diye geçen gün arkadaşm sezeryan oldu 11 de akşama kdr bişey giydirmediler normalde böyle mi oluyo ben hemen giydiriyolar zannediyodum

Onu bırak ben resmen neyi bilmiyorım bak :)
Doğuma girerken pijama ile mi giriyoruz yoksa üstümüze sadece giyiyoruz da altımızı çarşafla mı örtüyoruz ?
Yani utanarak soruyorum bu soruyu

Benim doktor bazı doğumları paylaşıyo insanlarda normal tshrt yada askılı vs var bu soru benimde kafamı karıştırıyo o yüzden
Arkadaşım devlette normal doğum yaptı üzerine önlük giydirmişler görümcem özelde doğum yaptı yine önlük giymiş bilmem valla

Evin içinde emzirme sütyeni veya gelişigüzel bi sabahlık atarım üstüme , tesettür gerekirse erkek gelirse falan , ohoo çok basit iş o. Ama dediğim gibi haftalardır kıyafet arıyorum niye hastane için, doğum anında. Yoksa doğumdan sonra orada kalmam gerekse bile pijama çekerim , olay doğum anı işte. Pijamalarla zor olur . Gecelik olsa onu bulmak da zor. Tek kullanımlık lohusa kıyafeti yok mu yaa

Arkadaşlar ben devlette yaptığımda paketten açıp önlük giydim tabi yıkayıp paketlemiş de olabilirler .. Her yer de önlük giydiriyorlardır hijyen çok önemli tabiki.... Üstünde ki herşeyi çıkaracaksın sadece önlük ve bone olacak ...

Bende önlük giydiriyorlar diye biliyorum kızlar ben 1 tane düğmeli uzun kollu pijama takımı aldım 1 tanede sabahlık takımlı hafif dantelli birşey aldım onlar yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…