2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben de 2 pijama takımı aldım sabhalıklı gecelikli tam takım . Biri açık biri koyu renk . Bi tane de evde şimdi giymek için penye takım aldım rahat oluyor doğumdan sonra da giyerim sürekli değiştirme alışkanlığım var 2 günden fazla giyemem huylanırım . 2 gün bile giyemem bazen değiştire değiştire giyecem nöbetleşe

Kızlar dünden bugüne karnım biraz aşağı indi sanki bebeği aşağıda hissediyorum o rahatsız gergin hal gitti . Erken doğum yapacağım diye korkuyorum da ama ağrım baskı filan hiç yok . Randevum önümüzdeki Cumartesi

Hangisini aldınız bana özelden fotosunu atarmısın netten sipariş vereyim hiç halim yok bende lc den almayi düşünüyorum

Benimkiler bunlar

Eklentiler

• 20191109_172028.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 20191109_171953.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 52
Hangisini aldınız bana özelden fotosunu atarmısın netten sipariş vereyim hiç halim yok bende lc den almayi düşünüyorum
Bunu aldım canım önü yünlü gibi çok ince değil biraz eşofman takımı gibi...

Eklentiler

• Screenshot_20191109-174739_Samsung Internet.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 45
Bende erken yaparım diye düşünüyorum ama karnıma bakıyorum daha düşmedi gibi bu gösterge mi bilemiyorum ..

Arkadaşlar belimde dinmeyen bi agri var hiç geçmiyor karnimda taş gibi olmuş sanci mi bu çok kotu 3 saten fazladir gecmiyor bazen karnimada giriyor kasiklarima da anlayan biri yorum yapsin sanci gelince bebek sertleşiyor

Arkadaşlar belimde dinmeyen bi agri var hiç geçmiyor karnimda taş gibi olmuş sanci mi bu çok kotu 3 saten fazladir gecmiyor bazen karnimada giriyor kasiklarima da anlayan biri yorum yapsin sanci gelince bebek sertleşiyor
Bende de vardi. Doktora gittim. Fastjel diye bi krem verdi hafifledi

Bende de vardi. Doktora gittim. Fastjel diye bi krem verdi hafifledi
Benim bu gun ogleden sonra başladi evi temizledim sonra pazara gitim bebek icin bide kendim icin burseyler alacaktim pazarin girişinde yuruyemez oldum sanci girdi belime ve kasiklarima bebek sag tarafimda sertleşiyo adet sancisi gibi hić geçmiyor sanki dogum olacakmiş gibi

Benim kuyruk sokumuma giriyordu o agri. Otururken kalkarken yatarken.. gece uyanip agladim uyuyamadim sabaha kadar. Ben de o gun alis veris falan yapmistim. Ertesi gun doktora gittim parol ve o kremi ve kalsiyum verdi. Hala agriyor ama o gunku agriyla kiyaslanamaz. Yiruyemiyodum cunku

Ben önceki verdiğinde almıştım tavsiye ederim.bimin bazı ürünleri çok güzel oluyor.ben mama sandalyesi buhar aleti falanda almayı düşünüyorum bu sefer ordan

Ayy maşallah ya üç kişi birden dogum yapmış. Bizden rabbim saglıkla evlerine gitmeyi nasip etsin.
Duamda olacaklar.
Vakit geçtikçe heyecan artıyor
Bu arada arkadaşlar ilk hamileligim ve emzirme konusu herkesin en acı çektigi şeymiş sanırım.

Bu sebeple bir ürün aldım. Kullanan herkes çok memnun.
gögüs yaralarına birebirmiş.
Gögüs kremi almaktansa bu daha mantıklı geldi.
Hemde dogal yollarla korunmuş oluruz.
İsterdeniz bir araştırın derim.

Aldıgım gümüş kapakları buraya atıyorum .
Dogumdan iki hafta kadar önce kullanmaya başlayabilirmişiz .

Eklentiler

• 20191108_210950.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 25
Anladimm canim.. bayag ugrasicaz o kesin ve cok can yakiyormus anladigim kadariyla.. ya Allah yardimcimiz olsun. Napalim ugrascaz tabi ben ilk hamilelik oldugundan bilmiyorum.. bakicaz gorcez

İnş başka araştırıyım o zaman teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…