2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Harikasiniz ne guzel arkadaslik masallah size.. ben size katilabilir miyim

Cevabın için teşekkür ederim.nerede yaptırsın tüp bebek. 2. De ek birşey tahli vs yaptılar mı aynı protokolle mi oldu
Antalya yaptırdım. Ek tahlilleri bu merkez vermedi ben başka doktora gittim. Onun söylediği tahlilleri yaptırdığımda cd56 değerimin yüksek olduğunu ve intralipid tedavisi görmem gerektiğini öğrendim. Ve bu serumun etkisi olduğuna inanıyorum.

Ya şuan çok utanarak atıyorum desemde inanmayın hiç utanmamda yok bu ne kilo dur yarabbim napmisim ben inşallah hepsi et değildir =) tartilmiyordum Bayadır Bi baktım tartıya birdaha baktım inanamadım ve birdaha baktım gerçekmiş hayırlısı dedim kabul ettim sizede göstereyim dedim 8 9 kilo alanlar üzülmeyin nolur bide şuna bakin. Kızımda da 20 kilo alıp hemen geri vermiştim bunda 25 görmem inşallah amin çok amin =)

Eklentiler

• Screenshot_20191109_231716_com.kksal55.gebelik.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 64
Senin Kilonun lafı olmaz yaa :) verirsin sonra be var bunda. Ben 12-13 aldım . 18 e tamamlarım herhalde . Sağlık olsun

Senin Kilonun lafı olmaz yaa :) verirsin sonra be var bunda. Ben 12-13 aldım . 18 e tamamlarım herhalde . Sağlık olsun
Sağlık olsun diye diye ben böyle oldum bir rahatlık var üstümde çok kilo almışsın diyenlere yok kız daha alacağım günler yakın diyorum bide inşallah şişlik vardır ya veremessem ikincide çok pis bozulurum=)

Veriliyor tak tak merak etme
Hamileyken de boğazdan kısılmaz napalım
Aşırı kilo olsa zaten önlem al derdi doktor

Günaydın kızlar
Hastane çantanıza kaç bebek bezi koydunuz ? Ben çantayı abartmak istemiyorum
Hazır sayılır artık

Günaydın arkadaşlar. Hastane çantasından konu açılmışken bir şey söylemek istedim. İlk doğumda topikte konuşulmasaydı hiç aklıma gelmeyecek bir konuydu bebeğin ilk giyeceği 1 takım kıyafet, 1 bez, 2 çorap ve ince battaniyeyi bir bez keseye koyduk. Bez kese madamcocoda satılıyordu o zaman ama amaç zaten kese değil diğerlerinden ayrı durması. Ve siz doğumdayken yada sezeryan için ameliyata giderken odada kim varsa hemşire isteyince keseyi vermesi. Bize çok kolaylık olmuştu

Günaydın kızlar
Hastane çantanıza kaç bebek bezi koydunuz ? Ben çantayı abartmak istemiyorum
Hazır sayılır artık
Yeni doğanlar için günlük 8-10 bez diye hesaplama yapıyorlar. Normal doğum 1 gece, sezeryan 2 gece hastanede kalıyor genelde aksi bir durum yoksa.

Günaydın trendyolda 240 tane molfix pure&soft 2 numara bez 101 TL fiyatı çok iyi ama 240 tanesi bitirilir mi acaba diye düşünüyorum kızlar alsam kalır mı acaba

Evet mantıklı

Yeni doğanlar için günlük 8-10 bez diye hesaplama yapıyorlar. Normal doğum 1 gece, sezeryan 2 gece hastanede kalıyor genelde aksi bir durum yoksa.
Evet bezin üstünde de günlük adet yazıyor
Aklıma fikir geldi , 10 tane koyucam. Paketi arabaya koyarız , gerekirse çıkarırız yukarı . Şimdi annemler dalga geçer bi paket ne alaka diye.

Günaydın trendyolda 240 tane molfix pure&soft 2 numara bez 101 TL fiyatı çok iyi ama 240 tanesi bitirilir mi acaba diye düşünüyorum kızlar alsam kalır mı acaba
Valla hiç bilemedim , yazan olur belki
Tasarruf derken zarar olmasın da
Ben baby me yenidoğan 50 li aldım
İkincisi %30 indirimdi ama belki memnun kalmıcam, denemelik aldım

Bu arada aynı marka ve adet ağız mendili nerdeyse yarı fiyatına buldum alacağım

Biz molfix yenidoğan 1 numara 2-5 kg 120 li aldık .Bu bitince 2 numarasına geçeriz hemen. Herşeyi internetten aldık .Çok çok daha uygun inanın eczanede 2 kat fiyat veriyor . Islak mendili unibaby aldık .pişik kremi bepantol göğüs kremi lansinoh hem göğsü yıkamaya gerek kalmıyor. Bir arkadaşın dediği çok mantıklı geldi o kese demiş ama ben battaniyenin arasına bezini kıyafetlerini koydum hazır ettim .

İnternet uygun ama e bebekteki ürünleri iyice araştırdım nette pahalı. Az bi alacağım kaldı alıp rahatlamak istiyorum
Gecelik veya pijamaya, Artık bi hafta daha bakınırım . Alt açma örtüsü zaten tek kullanımlık alıcam da altına kalın minder bakınıyorum ki internetten emin olamıyorum .incecik gelirse almamın anlamı yok kii Kuvet seti BİM’den alıcam. Toplasam 5-6 parça eksik vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…