2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ay yok eczaneden alınır mi hiç
Aklıma bile gelmez.

Alt açma minderini e bebekten aldım bamymall da olabilir emin olamadım uzun zaman oldu ama internet sitesinde satışı yoktu 30 lira gibi bi şeydi yumuşacık ve ince değil deseni de çok güzel hatta rakunlu siyah beyaz mağazaya gidersen bulursun belki başka desenleri de vardı

Buydu aldığım ama 50 lira değildi eminim

Eklentiler

• 54F2BD60-68CD-4773-BC78-6DA27830AC7B.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 32
Bakmıştım ama kapalı olduğu için kurcalayamadım

Yazankalem aynen orada daha uygun
Marka olduğu için insan pahalı sanıyor ama aynı ürünler başka sitelerde tırım tırım baktım pahalı net!
Sadece bi ürün denk geldi indirim başka yerde
O da binde bir olmuştur
Sen kaç tane ağız mendili aldın? Kenarı desenli var ya

10 lu olanından aldım bi paket aynı dediğinden Yeter heralde

Günaydın trendyolda 240 tane molfix pure&soft 2 numara bez 101 TL fiyatı çok iyi ama 240 tanesi bitirilir mi acaba diye düşünüyorum kızlar alsam kalır mı acaba
Bazen bezler bebeklere pişik yapabiliyor.
Bebeginizin poposunun hangi bezi seçecegi önemli o sebeple fazla almamanızı öneririm.
Ben sadece 40 adet sleepy natural 1 numaralı aldım.
Deneyecegiz ve eger poposuna zarar vermezse, severse devam ederiz diye düşündüm.

Zaten ilk bebek dogunca artık 3- 5 lira farka bakılmaz.

Zamanla bez tercihi belli olunca internetten indirim takip edip stoklama işlemine geçiler bilir

2350 doğdu evet şuan kuvezde solunum sıkıntısı var

Oy minik kuzucugumuz yaaa.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Bu haftalarda normal.
Ama inşaAllah herşey yoluna girer kardeşim.
Hayırlısıyla Rabbim minik yavrunuzu evinize götürmeyi nasip eder inşaAllah tez vakkite
Dualarımızda olacaksınız

Allah razı olsun canım
Şimdilik büyük bir sıkıntı görünmüyor inşallah yarın güzel haberini alırım bu hafta eve getirebilirim

İyiyiz çok şükür sezeryan oldu normal gelişimi iyiydi ama eş ayrılması oldu bizde ondan biraz etkilenmiş yarın durumunu daha net öğreneceğiz
Bilgisizliğimden soruyorum kusura bakma, eş ayrılması sende bir rahatsızlık yaptıda mı doktora gittin, yoksa rutin kontrolde mi ortaya çıktı?

Bilgisizliğimden soruyorum kusura bakma, eş ayrılması sende bir rahatsızlık yaptıda mı doktora gittin, yoksa rutin kontrolde mi ortaya çıktı?
Yok canım ne kusuru istediğini sor birbirimizden öğreneceğiz sonuçta kanamam oldu önce ben yara falan sandım baktım sildikçe peçeteye geliyor azda kılcal damar gibi parça var apar topar hastaneye gittik ped takmıştım ona sadece lekelenme şeklinde gelmiş doktor önce inceledi bebek hareketi normaldi suyu falan bir sıkıntı yok dedi ama kanama normal değil tedbir amaçlı yatıracam dedi nst takibi verdi nst de iyi çıktı sabah taburcu olursunuz dediler hatta akşam yemeği geldi doktor ye aç kalma dedi canım istemiyor diye yok dedim sonra çıkış vizitesinde hastanenin verdiği pedde kanama rengini gördü ultrason cihazını istedi baktı eş ayrılması oluyor doğumhaneyi ayarlayın dedi 10 dakika sonra herkes hazırdı
Doğumdan sonra kanamama baktılar çok değildi sen etkilenmemişsin dedi ama bebekte ciğerin bir tarafı havayı fazla alıyor bir tarafı az alıyormuş o etkilenmiş o yüzden şuan ağızdan direk ciğere hava veriyorlar ki düzene girsin. Bizim hikayemiz böyle işte

Selam kızlar naaptınız ?
ben bikaç parça daha ürün aldım , son haftalara bırakınca zorlandım haliyle ama iyi toparladım şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…