2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
denizbenimadim elde mi yıkadın çamaşırları ?
bebek deterjanı anca sipariş verdim ben, elde yıkamayı düşünüyorum şimdilik
Çok fazla kıyafet almadım ama hastane çıkışı sonuçta 10 parça

Yok canim dalan sabun tozu aldim makina icin. Makinada 30 derecede yikadim. Kimisini hassas kimisini karisik programda. Elde yikayamam valla. Zaten makinada yikayip asip toplayip utulemek bile yoruyor beni.

Yok canim dalan sabun tozu aldim makina icin. Makinada 30 derecede yikadim. Kimisini hassas kimisini karisik programda. Elde yikayamam valla. Zaten makinada yikayip asip toplayip utulemek bile yoruyor beni.
Dalan da ben de kararsız kaldım
Roxy midir nedir ondan aldım , onu da çok tavsiye eden var
Ben de vazgeçtim ya atıcam makineye hassas da yıkıyım gitsin
Peki alt açma örtüsünü minder olarak mı aldın

Dalan da ben de kararsız kaldım
Roxy midir nedir ondan aldım , onu da çok tavsiye eden var
Ben de vazgeçtim ya atıcam makineye hassas da yıkıyım gitsin
Peki alt açma örtüsünü minder olarak mı aldın
Valla bana da dalani onerdiler. Baktim memnun kalmazsam ilerde sivi bebek deterjani alirim.Alt acma icin Minder aldim yastikli bi de tek kullanimlik diye satilanlar var bebek alt acma bezi diye. Icinde 10 tane var. Arkadasim cok buyuk 2 ye ayir tek kullanma kirlenene kadar kullan dedi öyle yapicam. Yani minderin ustune onu sericem. Arkadasim yatagina carsaf altina da ser yatak koruyucu gibi oluyor dedi sag olsun. Onu da yapicam

Aynen ben de minderin üstüne sericem de minder çok ince olursa da anlamı kalmıyor
Sen aldığının kalınlığından memnun musun ? Tanesi 1 TL ye gelen markalılar var , onlardan alıcam, sermek için

Aynen ben de minderin üstüne sericem de minder çok ince olursa da anlamı kalmıyor
Sen aldığının kalınlığından memnun musun ? Tanesi 1 TL ye gelen markalılar var , onlardan alıcam, sermek için
Kaca aldigimi hatirlamiyorum ama tanesi 1 liradan fazlaya geldi sanirim.Bu canim fena degil minderim de orta kalinlikta.

Eklentiler

• 15734098981311474898053.webp
    12 KB · Görüntüleme: 31
Gözünüz aydın ilk annemiz

Arkadaşlar hurma dediniz bugün şokta gördüm hemen aldım tunus hurmasıymış ama glikozla parlatmışlar. Bende iyice yıkadım öyle yedim ....İnşallah doğumu kolaylaştırır gerçekten ...

O minderler bence pek kullanışlı olmuyor bence bende canbebe 10 lü bebe bakım örtüsü aldım .Alta yumuşak bir battaniye
üstünede örtü seriyordum daha rahat oluyordu.

Unibaby ıslak mendil içerik değiştirdi. İçi kimyasal dolu. İmkanınız varsa değiştirin bence

Hee ok gerek yoktu buna sağol
Sakıncası yoksa o minderin linkini atabilir misin ? İşime yarayabilir

Teşekkür ederimmmm

Unibaby ıslak mendil içerik değiştirdi. İçi kimyasal dolu. İmkanınız varsa değiştirin bence
Siz dedikten sonra baktım içeriğine özellikle biz yenidoğanını aldık .içeriği pamuk +saflaştırılmış su başka hiç bir şey yok ...Belki yenidoğan olmayanlarda vardır kimyasal .Ben öbür oğlumdada bezi bırakana kadar unibaby yeni doğan kullandım çok memmun kaldım bundada öyle olur şimdiden stokladık hatta 25 paketli li aldık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…