2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Merhaba kızlar dün akşam üzeri belden başlayıp kasıklara vuran ve karnımı komple saran bir ağrı ile sabahı sabah etti tabi sabah kendimi doktorda buldum .

Ultrasonda bakıldı bir sıkıntı yok herşey yolunda 37+3 günlük olmamız gerekirken öncesinde yazmıştım baş bölgesi 3 hafta karın bölgeside 2 hafta önden gidiyor iri bir bebek 3.600 kg ve 49 cm boyumuz var ve 40. Haftayada hayli var ilk doğumum normaldi buda eğer 4 kg gecer ise sezeryan olur dedi riske atamayız ki bende riske atmak istemiyorum hayırlısı dedim .

Nst ve alttan muayenemde yapıldı bir sıkıntı yok çok şükür bugun biraz daha iyiyim hastaneden geldiğimde kendime geldim biraz 2.5 yaşında da bir kızım olduğu için pek dinlenemiyorum. Normal olarak bende durumlar böyle dualarınızda eksik etmeyin insallah haftaya cumartesi gününe kadar aksi bir durum olmaz ise lekelenme,su,sancı ve hareketlerinde yavaşlama görüşelim dedi sanırım o zaman karar verilir tekrardan diye düşünüyorum bende . Hepimizin hakkında hayırlı doğumlar olsun Sağlık sıhhat ile kavuşalım yavrularımıza.

Gecmis olsun canim insallah sag salim alirsin bebegini kucagina .bende senin gibiyim suan belim kasiklarim falan agryr ince bi sizi girip duruyr kasiklarma bi gecyr bi baslyr rahim hazirliyor sanirim kendini doguma . Allah yardimcimiz olsun hep beraber guzel guzel doguralim yavrularimizi insallah

Arkadaşlar merhaba;
Kendinizi koruyun kollayın. Yüz felci geçirdim. Başıma gelmez demeyin. Kortizonda almak istemedim. Umarım Doğuma kadar düzelirim. Çok zor bir durum Allah beterinden korusun.

Arkadaşlar merhaba;
Kendinizi koruyun kollayın. Yüz felci geçirdim. Başıma gelmez demeyin. Kortizonda almak istemedim. Umarım Doğuma kadar düzelirim. Çok zor bir durum Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun çok üzüldüm Allah en kısa zamanda şifa versin

Daha çantamı hazırlamadım ama şöyle bir liste yaptım, belki hazırlarken unutup ekliceklerim çıkacak henüz bilmiyorum ama fikir olur belki.
Eki Görüntüle 2554525
Hastane cikisin tacin-kiyafetin mi ?? Cok iyi bu liste,uc cikariciyi ben de eklemistim. Kendimiz icin islak mendil,rulo kagit havlu,termos ve 2 nescafe ekletti hemşire ozellikle sezeryan olursa daha hizli ayilmak icinmis.

Ben dun yasadim. Karnima bicak giriyormus gibi olup sertlesiyordu. Erken oldufu icin cok korktum. Doktorum magnezyum alip 1 lt au icmemi istedi. Dedigini yapinca gecti allahtan.

Hastane cikisin tacin-kiyafetin mi ?? Cok iyi bu liste,uc cikariciyi ben de eklemistim. Kendimiz icin islak mendil,rulo kagit havlu,termos ve 2 nescafe ekletti hemşire ozellikle sezeryan olursa daha hizli ayilmak icinmis.
Kıyafet anlamında yazmıştım, taç terlik ilk doğumda almıştım yine onları koyarım ama kullanmak aklıma bile gelmiyor:) ilk doğumda çekilmiş filtre kahve götürdüm hiç gerek kalmadı. Şmdi ev yakın gerekirse getirilir diye yazmadım

Ben dun yasadim. Karnima bicak giriyormus gibi olup sertlesiyordu. Erken oldufu icin cok korktum. Doktorum magnezyum alip 1 lt au icmemi istedi. Dedigini yapinca gecti allahtan.

Peki bebeğin hareketi gibi miydi yoksa daha mı farklı oldu ?

Kızlar bugün kontrole gittim çatı muayenesi oldum doktor sezaryen öneriyor çatım dar mış 29 kasıma gün verdi doğum için Kasım annesi olucam galiba
Ayy cok heyecanlı saglikla kucagina alirsin insallah ben daha cati muayenesi olmadim benimde p.tesi kontorlm var yapar herhlde . Normal dogum istyrm. Cok tedirginim muayene sırasinda korktn mu agri oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…