- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
kulağını tıkayacaksın :) sallamayacaksın neler çekilecek neler ben kaç kere boşanma lafı ettim eşime ortada eşimle bişey yokken ama oda annesinin sözüne bakıyodu sebep oydu bakalım bunda neler yaşıyacaz :)Ay çok korkunç yadoğumdan filan korkmayıp bu ilişkilerden korkuyorum dur bakalım bizim evde nasıl diziler çekilecek
Bu kv olayları çok sıkıntılı ya. İlkinde 10. Günde gelip ailem var diye 3 gün kalmışlardı. Bu sefer aynı ildeyiz, ne yaşayacağız ben de çok merak ediyorum.Ay çok korkunç yadoğumdan filan korkmayıp bu ilişkilerden korkuyorum dur bakalım bizim evde nasıl diziler çekilecek
manyak dolu etrafımız ya emzirmek nerden çıktıBu kv olayları çok sıkıntılı ya. İlkinde 10. Günde gelip ailem var diye 3 gün kalmışlardı. Bu sefer aynı ildeyiz, ne yaşayacağız ben de çok merak ediyorum.
İlkinde 70 yaşında kadın, temmuz sıcağında 15güne bir banyo yapar haliyle 10 günlük bebeği emzirmeye kalkmış, bir de marifet gibi anlatıyor, 10 günlük bebeğe duvarı ver duvarı emer. Neyi ispatlıyorsun, ilk kez anne olmuşum benle neyi yarıştıryorsun. Son geceleri olmasa evden kovmuştum, hatta bebek küçük olmasa çekip gitmeyi düşünmüştüm, lohusayken zaten boşluğa bakıp ağlıyordum, 3 gün ağladım sinirden.
Bu sefer de göbek bağı benim, ben memlekette bhçeye gömcem yoksa konuşmam diye aylar öncesinden söylemeye başladı. Sana ne benim bebeğimin göbeğinden, off bi rahat bırakın lohusaları
Walla bildiğin memesini açıp vermiş. Kv genetik testini böyle yapıyormuş, tüm torunlarını emzirmiş, o onun kanındanmış. 10 günlük bebeğe kedi memesi ver onu da emer, duvar ver onu da emer. Nasıl bir mantık, nasıl bir sapıklık, nasıl bir acayiplik siz düşünün.Emzirmek mi o nasil is ya anlamadim merakta ettim acikcasi ne acayip insanlarla ugrasiyoruz hamile halimizle Allah yardimcimiz olsun
Hahahaha daha önce çok şanslı olduğunuzu söyleyen oldu muSaka gibi cok itici .cok sukur annesi var ne gerek var ki boyle sacmaliklara sizinle yarisiyor resmen . Buyuk konusmak gibi olmasin kaynanam yok vefat etmis benden once ama olsaydi bilemicemm yaniiiiiemzirmis zaten emzirecegi kadar
hala hevesli kp varsa bence sansini denesin .saka bi yana Umarim bu sureci guzel ve keyifli bi sekilde atlatirsiniz Allah yar ve yardimciniz olsun
İnşallah büyüdüğü içindir canım çok sağol bizde 37 ye kadar dayanmaya çalışıcaz umarım rahat geçer allahtan bebeğin valizini hazırlamışım şimdi hiçbişey yapamıyormgeçmiş olsun, böbrek ağrısı çok zor ben kaç aydır kontrol altındayım canını sıkma inşallah geçiyo çünkü benim bebekte böbrek kanallarına baskı yapıyodu, büyüdüğü için normalmiş doğumdan sonra düzeliyo dediler, erken doğum riskim vardı benim çok şükür 37 ye kadar geldik, inşallah gününü tamamlarsınız ama zaten artık büyüdü minnak tehlikemiz kalmamıştır Allaha emanet...
Kv cekenlerden cok duydumHahahaha daha önce çok şanslı olduğunuzu söyleyen oldu mu)
Ne kadar aptalca neyin peşinde bu kadin ya, gerçekten çok sinirlendim, anlaşılıyor ki çok cahilmis boyle insanlara direkt tepkinizi verin bence sustukça tepenize çıkmaya çalışırlar anladiklari dilden konusmak gerekBu kv olayları çok sıkıntılı ya. İlkinde 10. Günde gelip ailem var diye 3 gün kalmışlardı. Bu sefer aynı ildeyiz, ne yaşayacağız ben de çok merak ediyorum.
İlkinde 70 yaşında kadın, temmuz sıcağında 15güne bir banyo yapar haliyle 10 günlük bebeği emzirmeye kalkmış, bir de marifet gibi anlatıyor, 10 günlük bebeğe duvarı ver duvarı emer. Neyi ispatlıyorsun, ilk kez anne olmuşum benle neyi yarıştıryorsun. Son geceleri olmasa evden kovmuştum, hatta bebek küçük olmasa çekip gitmeyi düşünmüştüm, lohusayken zaten boşluğa bakıp ağlıyordum, 3 gün ağladım sinirden.
Bu sefer de göbek bağı benim, ben memlekette bhçeye gömcem yoksa konuşmam diye aylar öncesinden söylemeye başladı. Sana ne benim bebeğimin göbeğinden, off bi rahat bırakın lohusaları
Bunu ben de şimdi çok merak ettim. Bir kere doktorun yanında oldu ama doktor degistirmistim. O doktorun ilk günüydü. Bunlar kasılma işte rahmin doğuma hazırlanıyor demişti. Ben de çıkınca eşime sızlanmıştım. Çocugun hareketine bile kasılma dedi ben bu doktoru sevmedim diye. Bugün de düşündüm acaba kasılma mı onlar diyeArkadaşlar birşey sormak istiyorum doğum yaklaştıkça rahim kendini hazırlıyor yalancı kasılmalar oluyor ya o tam olarak nasıl birşey ? Benim karnım arada bir çok sertleşiyor ama kızım çok hareketli ve hep bir tarafta toplanıyor gibi sanki sırtını dayar gibi..bir yerde sancıların da böyle birşey olduğunu okudum ama gerçekten öyle mi ? Çok hareketli olması haricinde ekstra birşey hissetmiyorum acaba ben mi farkında değilim gün yaklaştıkça insan çok tedirgin oluyor yaa
Merhaba canim ben kendi hastane canta mi yazmak istedim hem birbirimize fikir olur hemde eksik biseyler olursa soyleriz birbirmizeKızlar hastane çantası listesi paylaşalım mı? Birbirimize de faydalı olur
Bende bi turlu cozemedim ya o olayi . Agri mi hissetmemiz lazim kasilma olurken nasil oluyr anlamadm . Ama herkeste farkli olabiliyor sanirim . Bilenler varsa bizi bilgilendrsin . Eger hareket etmesiyse surekli kasiliyoruz o zaman . Son zamanlarda her tarafim agryr valla belim kasiklarim bacaklarim heran dogurcm pskljisine giriyrm . Uzattim biraz kusura bakmayin heyecanliyim.birazBunu ben de şimdi çok merak ettim. Bir kere doktorun yanında oldu ama doktor degistirmistim. O doktorun ilk günüydü. Bunlar kasılma işte rahmin doğuma hazırlanıyor demişti. Ben de çıkınca eşime sızlanmıştım. Çocugun hareketine bile kasılma dedi ben bu doktoru sevmedim diye. Bugün de düşündüm acaba kasılma mı onlar diye
Bunu ben de şimdi çok merak ettim. Bir kere doktorun yanında oldu ama doktor degistirmistim. O doktorun ilk günüydü. Bunlar kasılma işte rahmin doğuma hazırlanıyor demişti. Ben de çıkınca eşime sızlanmıştım. Çocugun hareketine bile kasılma dedi ben bu doktoru sevmedim diye. Bugün de düşündüm acaba kasılma mı onlar diye
Daha çantamı hazırlamadım ama şöyle bir liste yaptım, belki hazırlarken unutup ekliceklerim çıkacak henüz bilmiyorum ama fikir olur belki.Kızlar hastane çantası listesi paylaşalım mı? Birbirimize de faydalı olur
Hayır etmiyordu ama ben onu hep totosunu dayadığına yorumluyordumHadi yaa o zaman ben baya kasılıyorum şimdi daha çok merak ettim peki o doktor kasılma dediği zaman bebeğin karnında hareket ediyor muydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?