2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Arkadaşlar tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın hepinizden Allah razı olsun dua edin bana bol bol..
Saat 9 gibi fitil tarzı birşey takıldı rahim yumuşasın diye ilk geldiğimde açıklık yoktu doğum odasına geldiğimde 1 cm dendi ama çok yavaştı şimdi ara ara sancı geliyor ama uzun süredir kaç cm açıklık olduğuna bakılmadı 4 cm olduğunda suni sancı vericez dediler su geldiği için bende bekliyorum hareket falan yapıyorum

Bu arada su geldiğini uyurken hissettim ben tuvalete gittim tam anlayamadım sanki altına kacirmissin gibi bir histi sonra yeniden ayaktayken su gelmeye başladı o zaman anladım ben baya bir geldi ama ağrı sizi yoktu

Merhaba kizlar . Dun geceden beri bebegim kendini nasil.ittiryr asgiya anlatamam ve her zaman ki gibi regl agrisi yasyrm . Dogum yakin olabilir mi sizce. Doktor bana gununu gecirebilir demisti ama ben sanki dogrckmism gibi hissdyrm

Aramızda 4 gün var heyecanlandım şimdi

Kızlar İstanbul Gaziosmanpaşa da doğum yapacak var mı ? Medical parkta doğum düşünüyodum ama son zamanlarda çok şikayet varmış dr öyle dedi. Şimdi özel gop u düşünüyorum ama hiç gitmedim.

Sürekli gittiğin bir doktorun yok muydu? Onunla devam etmen daha rahat hissetmeni sağlayabilir

Ne şikayet varmış canım bende medicalparkta doğum yapicam inşallaj

Bu sabah sol göğsümün altında geçmeyen bir ağrıyla uyandım bebek desem değil ayağı desem değil . Koltuğa düz bi şekilde oturamıyodum kitliyodu resmen . Gittim doktora her ihtimale karşı ağrı geçmiyodu çünkü ama bi şey çıkmadı normalmiş özel bi bölge değil hamileliğinle alakalı bi şey yok dedi bazen bebek kendini yukarı çekebilirmiş otururken mutlaka beline destek al göbeğine ağırlık verme dedi . 10 gün kaldı zaten dayan oğlum

Maşallah bebişe. Extra olarak pekmez, muz, tahin gibi besinler aldınız mı yoksa rutin olarak mı bebiş bu kiloları aldı ? Ben de 33. haftadayım.

Arkadaşlar dün ve bugün iç çamaşırıma böyle şeffaf su gibi akıntı geliyor. Sizde de oluyor mu? Ama öyle su boşalması tarzı değil. Su gibi akıntı günde 1-2 kere ???

Arkadaşlar dün ve bugün iç çamaşırıma böyle şeffaf su gibi akıntı geliyor. Sizde de oluyor mu? Ama öyle su boşalması tarzı değil. Su gibi akıntı günde 1-2 kere ???
Benim olmuştu avuç içi kadar ıslanıyordu sabah akşam . Su kontrolü yapıldı Enfeksiyon varmış fitil kullandım 3 gün sonra geçti . Yırtık kaçak olmamasına rağmen o hafta suyum azalmış ama ertesi hafta düzelmişti .

Ben Gaziosmanpaşa da oturuyorum doğumu Medipol megada yapacağım inşallah. Özel durumum sebebiyle medipolde üniversite hastanesinde doğum.yapmam gerekiyor yoksa Nisa yi tercih edecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…