2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
3-4 gün öncesine kadar bende öyleydim simdi bi enerji geldi yerimde duramıyorum sürekli ev işleriyle ugrasıyorum mutfakta zaman geciriyorum hazır enerji varken degerlendireyim
Aha sen bugün yarın doğuracaksın arkadaşım çünkü yaşadığın şey Doğuma işaretmiş vücut o yoğun enerjiyi Doğum için üretiyormuş biz başka şeylere harcıyormuşuz. Kendini aşırı yorma ıkınmak için lazım olacak o enerji

Ya zorunlu durumlar hariç tabiki olması gereken normal Doğum. Adı üstünde normal Doğum. Diğeri ameliyat ve mecbur kalmadıkça düşünülmemeli bence. Ben de çok korkuyorum ama kendimi dünyada milyarlarca kadının yaptığı bir şeyi yapacaksın çok abartma diye motive etmeye çalışıyorum. Egzersizler de kasları güçlendirmek için önemli bence. Gerçi ben pek düzenli yapamıyorum ama

Selam Kızlar doktordan geldik oğluş tam 36 haftalık her yeri eşitmiş doktor diyor ki ne simetrik çocuk benimde simetri takıntım var çocuğa da yansıdı valla nst ye girdim temiz 38 . Haftada çağırdı yine gidicez çatıya bakacak boynunda kordon var ama çok gevşek durum iyi aksilik olmazsa doktorum da bende normal doğum istiyoruz beni destekliyor mutluyum o yüzden . Oğluş 34. Haftada 2400 gram 47 cm di . 36. Haftada 2900 gram 49 cm olmuş iyi mi acaba ya . Ben 11 kg aldım Artık aldığım tüm gramlar oğluşa gidiyor takip ediyorum da

Ohhh masallahh,dogsun da sev hemen. Iyi bence kilo boy. Benimki de o kadar olmustur insallah 3300 3400 dogsa kafii. Ayyy Allahim ne guzel bir sey. Allah isteyen,bakabilecek herkese versin yasatsin bu duyguyu.

Ohhh masallahh,dogsun da sev hemen. Iyi bence kilo boy. Benimki de o kadar olmustur insallah 3300 3400 dogsa kafii. Ayyy Allahim ne guzel bir sey. Allah isteyen,bakabilecek herkese versin yasatsin bu duyguyu.
Valla evet ben çocuk istemiyordum mesela hep soğuktum bu duyguya ama olunca hiç öyle olmuyormuş çok güzel bir duygu

Valla evet ben çocuk istemiyordum mesela hep soğuktum bu duyguya ama olunca hiç öyle olmuyormuş çok güzel bir duygu ❤
Ben de ben de. Ogrenince ayy yoook ben istemiyorum daha gencim diye zirlamistim. Oglan oldugunu duyunca da eyvahhhh duvara tirmanir olmasin üüü diyordum,Allah affetsin beni. Ne sacmalamisim. Cok şükür nasip edene.

Ben de ben de. Ogrenince ayy yoook ben istemiyorum daha gencim diye zirlamistim. Oglan oldugunu duyunca da eyvahhhh duvara tirmanir olmasin üüü diyordum,Allah affetsin beni. Ne sacmalamisim. Cok şükür nasip edene.
Bende hamile kalmam zaten diye yasmini bıraktım 20 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim

Ben sezeryan oldum ama açmamla kapatmam bir oldu videoyu hala izleyemedim. Yapıyorum yürüyüş Perine masajı egzersizler vs ama Doğumun kolay geçmesinin onlarla alakası yok doğum eğitimi al bence neden Doğumun zor geçtiğini bir bir anlatıyorlar insan aydınlanıyor daha cesaretle istekle normal doğumu bekliyor benim annem hala bana gözünde görecek var bebeğin başına bir iş gelecek sancı çok zor sezeryan ol diyor bende ona hiç sorma anneannem babaannem halalarım teyzelerim yengelerim hepsi sağlıksız evlat doğurmuş engelli yada ölü Doğum yapmışlar değilmi bizde kardeşlerde hepimiz engelliyiz değil mi normal doğurmak çok kötü diyorum sonra destek olmaya başlıyor haklısın hepimiz doğurduk doğduk sağlıklıyız diyor . Ebelerin doktorlarında tavrı çok önemli ozaman rahatlatmazlarsa gevşeyemeyiz ve daha çok ağrı vs olabilir unutma hepimiz bu yolla dünyaya geldik Olursa olucak olmazsa şükür sezeryan imkanı var. Hep duymuşumdur normal sancı çekip sonra sezeryan olanların sütüde hemen geliyor çünkü Doğum anında salgılanması gereken hormonları vücut salgılamış doğumun evrelerini geçirmiş oluyorlar

Bende hamile kalmam zaten diye yasmini bıraktım 20 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
Ben yasminle kaldım,şaşkınligimi düşün nasipten ötesi yok....
Evet aslinda dogum ani ne yapacagini bilmek daha muhim dogru diyorsunuz. Kendini gevsetmek sanci gelince ikinmak gidince nefes alup vermek... gebe okuluna gittim keske imkan olsa dogum egitimini ayrica alsaydim. Inanmak gerek yapabilecegimize.

Ben 2 güne kadar öyleydim 2 gündür o kadar enerjim var ki anlamadım neden böyle hiç yerimde duramıyorum hiç yatmak istemiyorum maşallah diyorum kendime

Benim de bugün kontrolüm vardı. Hiç açılma yok. Sancı yok. Artık 2 günde 1 gidiyorum. Salı günü 40 doluyor. Hep erken doğumdan korktum şimdi de doğmuyor :)
Ay bende erken doğururum diye korkuyordum 36 yı gördük kesin bende senin gibi olacağım

Sezaryan mi olacaksın? Sen benden 1 hafta öndesin ya az kalmışşş tabi

Kızlar selam dünden beri sanki bisikletin oturma kısmına sertçe çarpmışım gibi bir ağrım var bilen bilir iğrenç bişey o ağrı ve bu aynısı. Çatı ağrısı sanırım böyle bişey

Bende de var. Neyin var diyene de şeyim ağrıyor da diyemiyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…