2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Merhaba bizimde gunumz ayni adet agrisi kramp ve sanki bebis kendni asagiya ittryrmus gibi vajinamda ince bi sizi gidip gelyr
Bunlar bu gece bende de var. 2 saat oldu geçmedi. Bu saaatte dr da rahatsız etmek istemiyorum ama önemli değildir umarım.

Bende de pek belirti yok gibi ama enerjim gayet iyi misafir ağırlıyorum hatta hareket edeyim gelmesi yaklaşsın diye ama bi hareket yok hatta uzun zaman sonra ilişkiye de girdik son zamanlarda iyi oluyor deniyordu bir risk de yoktu. Ben canım acır diye düşündüm fakat her zamankinden daha kolay oldu eşimde şaşırdı açıldı mı acaba falan dedi

Kızlar beklesek beklesek en fazla iki haftamız kaldı gerçekten aralık annesi olacaz gibi 39+5 de benden gelsin dahada tık yok ağrlar hafif yokluyo ama devamı yok ikinci doğumum olduğu için az çok tecrübeliyim doğum ağrısı değil bendeki pazartrsi tekrar çağırdı beklemez artık diyorum çünkü benm minik çok az kilo alıyo

Kızlar açılmam yok sancı da çıkmadı ama hastaneye yatisimi yaptılar suyum geldiği için eve gidemezsin dediler acele mi ettim acaba gelmekte yaa ama suyum gelince ne yapacağımı bilemedim çok telaş yaptım

Kızlar açılmam yok sancı da çıkmadı ama hastaneye yatisimi yaptılar suyum geldiği için eve gidemezsin dediler acele mi ettim acaba gelmekte yaa ama suyum gelince ne yapacağımı bilemedim çok telaş yaptım
Bir duş alip cikin demisti bize ebe. Olsun suyu yoksa artik takibi yapilmali zaten kalp atisi vs. Icini ferah tut,hastanede olman daha iyi. Biraz bekletip suni sanci verebilirler. Insallah gerek kalmaz kendusi gelir . Hayirlisi her seyin normali,sezeryani ne nasip olursa

Yok bitanem en iyisini yaptin en azindan yaninda doktorlar var bisey oldugu zaman yaninda basindalar benimde hafiften adet agrisi var as once cok hafif belime sanci girdi gecti bizim minikte bugun gelebilir diye suphelenmiyorum degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…