2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Biz de 39+4 dünden bu yana
Suni sancıya gerek olmadan hayırlısıyla başlasa ama hayırlısı ne ise o şekil olsun.
benim önceki gebeliğimde sancım hiç gelmedi 41+1 e kadar bekledik sonra doktor suni sancı verdi öyle dogurdum bundada öyle olcak diye korkuyorum acıkcası

Merhaba arkadaşlar,

22+3 günlük hamileyim. En son detaylı USG çektirdik ve gayet iyiyiz.

Takibimizi devlet hastanesinde yapıyoruz. En son kontrolümüzde "Omega 3'e başlamalımıyım?" soruma "Biz önermiyoruz" dediler. Fakat çevremdeki bütün hamileler kullandı. Bütün doktorlarda esasında takviye öneriyorlar.

Ben haftada max. 1 kez balık yiyorum. Ceviz vs tüketiyorum fakat artık ülkemizdeki gıda sektörüne güvenmediğimden, yeterince Omega 3 aldığımı düşünmüyorum. Gıda takviyesi (Omega 3 hapı) başlamak istiyorum.

Faka kafam çok karışık. Bir sürü marka var ve ben çok kararsızım. Amway Omega 3 kullandı kuzenim. Ücreti hiç sorun değil fakat içerik çok önemli.

Lütfen benimle deneyimlerinizi ve doktorunuzun tavsiye ettiği markaları paylaşır mısınız?

Benim drum bebek olmasi gereken kilidan az gidince 7.ayda verdi. Regenesis diye 65 falandi. Ne kadar yesem de haftada 200 gr aldiramiyordum onunla mi yoksa o istah mi yapti ben de aldirmistim. Onun yerine multivitaminler de cok ise yariyor bence. Decavit gibi.

Omega önermiyoruz diyen doktor deli filan galiba sebebi ne diye sordun mu

İnanın bilmiyorum. Benim bebeğim 22+2 günlük. 510 gr 31 cm. Gayet iyiyiz.

sadece "önermiyoruz biz" dedi. Sanırım devlet hastanesi olması kaynaklı. Memlekette şöyle bir durum da var, yediğin balık balık değil, gıda sektörü zaten toptan iflas. Yani ben deli gibi ceviz, semizotu yesem de yeterince Omega 3 alacağımı sanmıyorum.

Artık dedim ben kendim başlayayım. Kuzenim Amway kullandı. Bütçesi hiç önemli değil fakat doktor tavsiyesi ile bir marka almak istiyorum. kafam iyice karıştı marka konusunda.

Anladım. Ben decavit, gyno ferro sanol ve devit 3 zaten kullanıyorum fakat hiçbirinde Omega yok. Kilosu için değil de beyin ve göz gelişimi için önemli Omega

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…