2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233

Malt içeceğini bende duydum dogumdan sonra almayı düşünüyorum. E bebekten mı migrostan mı aldınız..
Salı günü doguma gidiyorum bende

Kizlar gogsum mahvoldu allah rizasi icin biri gecirecek bisey soylesin
Ben henüz tecrübe edinmedim ama hastanede emzirme eğitimi veren hemşire göğüs ucuna kendi sütünüzü sürün demişti o iyi geliyormuş.
Emzirirken de göğüsünüzü sıkmayın elinizle bebeği göğüs hizasına getirin bebek göğüsünüzden aşağıda olmasın bebek o zaman hepsini ağzına alır dedi.

Malt içeceğini bende duydum dogumdan sonra almayı düşünüyorum. E bebekten mı migrostan mı aldınız..
Salı günü doguma gidiyorum bende
Canım sağlıklı doğumlar, ben jokerden aldım iki farklı marka aldım ama açık mavi renk kutusu olanın tadı daha hoş siyah olanı pek sevemedim

Sizde benim gibi yapmissinz bendeher yeri temizldm hatta 35 te de yaptm tekrar kirlendi 38 de yaptm yine kirlendi suan 41. Hafta icindeyz bebek gelmedi ve ev kirlendi
Beni simdi ilk bebeklerim ikiz hamileyim kac aydir yatiyorum bebegimin hazirligimi kendi hazirligimi yapiyorum... ozendim ilk defa olacagi icin biseyler yapip dikmeye yattigin yerden cok zor oluyor kalkiyorum vicdana zabi yasiyorum.. ama Allah yardim ediyor.. simdi kv kp anne baba geliyor zaten ... ne olur kizim sen hicbiseyle ugrasma biz gelir hallederiz deseler... bana yardima geliyorlar yada bebegi gorup gideceklermi... ben elimden geleni yapmaya calisirim ama cok bise yapamam gelen yapsin yapmiyosa en azindan pisletip gitmesin kime ne diyeceksinki iste... bana bi kasik yemek yapsinlar yada onlar ne yaparlarsa yapsinlar.. sende kendini artik yorma oldugu kadar... ne kadar guzel herbiseyi bitirmissin.. benimkiler ne zaman gelecegi belli degil hazirliklarimi bitiremedim bile... Yani bisey olsa Allah korusun var yanima alacagim seyler ama toparlamam lazim cantam hazir degil.. Allah yardimcin olsun once senin sonra sirali olarak gelecek herkesin vebenim

Canım sağlıklı doğumlar, ben jokerden aldım iki farklı marka aldım ama açık mavi renk kutusu olanın tadı daha hoş siyah olanı pek sevemedim

Teşekkür ederim canımm.. Sana da saglıklı dogumlar. Ben de bir bakayım. Önceden de içsek sorun olur mu ki..

Sizde benim gibi yapmissinz bendeher yeri temizldm hatta 35 te de yaptm tekrar kirlendi 38 de yaptm yine kirlendi suan 41. Hafta icindeyz bebek gelmedi ve ev kirlendi
Bende 35te yaptırdım, bugün tekrar yaptık eşimle. Ama salı gübi dogumum kesin

Kızlar bugün temizlik yapıldı evde dip köşe halılar yıkamadan salı günü gelecek ve yarın randevum var doğum gününü öğreneceğiz çok heyacanlandım bugüne kadar bu kadar heyecan yoktu herşey tamamlandı şükür

Yok sanırım ya bugün biraz çamaşırım ıslandı gibi oldu yürüdük suyum mu damladı diye düşündüm kaç saat
Bazen akinti olabiliyor canim.. artik son haftalara dogru artik aklimiza hep oyle seyler geliyor cok normalde.. bebek basinc yaotikcada akinti fazlalasabikcegini doktorum demisti... bekirleyici faktor kasilmalarin artisi ve araligin azalisi... kimisi kasilmalarini hissetmeden de oluyormus sancisi ama anlamiyormus tabi.. cok sukur en son muayenen nasildi acilman yada rahim boyun ne kadar demisti dr?

Daha çatı muayenesi yapmadı haftaya Cumartesi yapacaktı nts ye girdim hiç bir şey yoktu temizdi yani . Rahmin boyunu bilmiyorum ya ama doğum değildir bence dinlensem geçer belki

Kızlar 3 4 saattir baş dönmem var sanki ayağımın altından kayıyor bişeyler bunu yaşayan oldu mu son haftalarda

Kizim gogsumu agzina tam almiyor hepsi yara oldu nerdeyse napacagimi bilmiyorum oturup agliyacagim artik
Silikon göğüs başı var bir süre öyle emzirin. Susam yağı da geçirir. Gümüş kapak kullanın. Yanlış emzirmeden kaynklı geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…