Yok cnm 8+6 dan senin de normal başlama günün 30 martTarihlerimiz yakın 9 unda rapor aldım 20 snde doğum yaptım benim mantığım 16 aralıkta başlamalıyım sen 30 na kadar yıllık izin mi kullanıcan
Tmmdır çok sağolNeyse, velhasıl sen de 30unda başlarsın. Ben 38+3 de yaptım, aynı gün çıktık. Sen 38+5te yaptın. 2 gün öncesi zaten hafta sonu 30unda başlaman lazım istersen.
Yok o 37 den sonra devredemiyosun çok araştırdım 37 den sonra ister 39 da doğum yap farketmez devredilmiyo diye biliyorum yoksa ben bi hafta daha çalışcaktımErken doğum yaptığı 1hafta da devreder. 8+6
37den sonra ne yaparsa yap çalışamazsın. Lakin erken doğum yaparsan.çalışmadığın halde devredebilirsin.Yok o 37 den sonra devredemiyosun çok araştırdım 37 den sonra ister 39 da doğum yap farketmez devredilmiyo diye biliyorum yoksa ben bi hafta daha çalışcaktım
"Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda fiilen çalışan kadın memurun, son üç haftalık doğum öncesi analık izni süresi içinde erken doğum yapması halinde doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süresi, kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği süreler ile birlikte, doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir."Yok o 37 den sonra devredemiyosun çok araştırdım 37 den sonra ister 39 da doğum yap farketmez devredilmiyo diye biliyorum yoksa ben bi hafta daha çalışcaktım
Kakasını mı soruyorsun çişini mi soruyorsunKızlar bebeğinizin kaç bezi günde ağır dolu oluyor merak ediyorum acaba doyuyor mu diye
Hiç saymadım ama baya baya dolu oluyo 3 saateKızlar bebeğinizin kaç bezi günde ağır dolu oluyor merak ediyorum acaba doyuyor mu diye
Bizim eskiden çok dolu alırdım sabahları özellikle şimdi okadar dolu olmuyo 3 saatte bir değiştiiriyorum gece hariç 2 yada 3 çiş gibi bide aşırı terliyo artık ondan azaldı diye düşünüyodm bikaç gündürKızlar bebeğinizin kaç bezi günde ağır dolu oluyor merak ediyorum acaba doyuyor mu diye
Banada babam yapıyo saolsun karnında bidaha var gibi diyo hiç takmıyorumAnnem aklınca espri yaptı kızım göbeğin hamile gibi biraz spor yap hahahhaha diye hayret bişey ben çocuğun derdine düşmüşüm kilomu takıym bide ya
Banada babam yapıyo saolsun karnında bidaha var gibi diyo hiç takmıyorumdoğumdan sonra çok kalmamıştı süt olsun diye abartınca aldım veririm inş bu arada oğlumda göbekli annem diye dalga geçiyo
Ücretsiz izne ayrıldım Eylül e kadar ben bakacağım . Öğretmen olduğum için yıllık iznim yok zatenMemur arkadaşlar doğum izni bitiyor. Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Yıllık izinler duruyor mu?rapor? Heyet?
Bana da diyorlar korse takmadın mı çarşaf yapmadın mı ilk bebekte bırakma göbeğini daha 2.3. Çocuk olacak gibi densiz ve patavatsızca konuşmalar . Varsın kalsın ne olacak size giren çıkan ne yani hayret bi şey . Sinir oluyorum ama ne dicenAnnem aklınca espri yaptı kızım göbeğin hamile gibi biraz spor yap hahahhaha diye hayret bişey ben çocuğun derdine düşmüşüm kilomu takıym bide ya
Oğlum 5 yaşı bittiOğlun kaç yaşındaydı cnm büyüyüncede komik oluyo bunlar
Maşallah kuzucukOğlum 5 yaşı bitti
Yok yok veririz ama şuan odklanamıyoruz koliğimiz bitsin hallederizMaşallah kuzucukWalla bende takmıcam göbeği 9 ayda büyüdüyse anca bi senede gider bu göbek
Ben takıyorum vallaAnnem aklınca espri yaptı kızım göbeğin hamile gibi biraz spor yap hahahhaha diye hayret bişey ben çocuğun derdine düşmüşüm kilomu takıym bide ya
Bu sıkıntılar ne zaman biticek cnm sen tecrübelisin aynalara bakamaz oldum bende sosyalleşince tabi insan daha farkına varıyo kendini ben 40 ı çıkınca gidip kestirmiştim saçımı allahtan ozmn daha kolaymış bebekler uyuyomuş devamlıYok yok veririz ama şuan odklanamıyoruz koliğimiz bitsin hallederizbende kendime çok bakamıyorum mesela saçımı kestircektim korona virüsünden korkup gitmiyorum kuaföre, alışveriş yapmak istiyorum minik bensiz durmuyo gidemiyorum onlada gidemem ama yazın çok gezmek istiyorum hatta keşke bira düzelsede işe başlasam
Ben pantolon denemeye hala cesaret edemiyorum benimde hiç bişey olmayınca trendyol pentiden toparlayıcı jean aldım xl bedenBen takıyorum vallabugün internetten aldığım bir Kıyafet geldi hiçbir şey olmayınca mecbur aldım bir iki şey. Eşim diyor ki o kadar doya doya moda izliyorsun( evde kalınca izlemeye başladım geceleri) hiç mi bi şey öğrenmedin aldıklarım üstüme uymuyormuş. Bedenime uygun değilmiş o programda büyük bedenler yarışıyor Kocam şu aralar öküze bağladı özetle. Bana ne dediğinin farkında değil üstelik kiloya o kadar takığım yani. Formumu korumak için kendimi parçalardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?