2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Yok o 37 den sonra devredemiyosun çok araştırdım 37 den sonra ister 39 da doğum yap farketmez devredilmiyo diye biliyorum yoksa ben bi hafta daha çalışcaktım
37den sonra ne yaparsa yap çalışamazsın. Lakin erken doğum yaparsan.çalışmadığın halde devredebilirsin.

Yok o 37 den sonra devredemiyosun çok araştırdım 37 den sonra ister 39 da doğum yap farketmez devredilmiyo diye biliyorum yoksa ben bi hafta daha çalışcaktım
"Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda fiilen çalışan kadın memurun, son üç haftalık doğum öncesi analık izni süresi içinde erken doğum yapması halinde doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süresi, kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği süreler ile birlikte, doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir."

Kızlar bebeğinizin kaç bezi günde ağır dolu oluyor merak ediyorum acaba doyuyor mu diye
Bizim eskiden çok dolu alırdım sabahları özellikle şimdi okadar dolu olmuyo 3 saatte bir değiştiiriyorum gece hariç 2 yada 3 çiş gibi bide aşırı terliyo artık ondan azaldı diye düşünüyodm bikaç gündür

Annem aklınca espri yaptı kızım göbeğin hamile gibi biraz spor yap hahahhaha diye hayret bişey ben çocuğun derdine düşmüşüm kilomu takıym bide ya
Banada babam yapıyo saolsun karnında bidaha var gibi diyo hiç takmıyorumdoğumdan sonra çok kalmamıştı süt olsun diye abartınca aldım veririm inş bu arada oğlumda göbekli annem diye dalga geçiyo

Banada babam yapıyo saolsun karnında bidaha var gibi diyo hiç takmıyorumdoğumdan sonra çok kalmamıştı süt olsun diye abartınca aldım veririm inş bu arada oğlumda göbekli annem diye dalga geçiyo
Oğlun kaç yaşındaydı cnm büyüyüncede komik oluyo bunlar

Annem aklınca espri yaptı kızım göbeğin hamile gibi biraz spor yap hahahhaha diye hayret bişey ben çocuğun derdine düşmüşüm kilomu takıym bide ya
Bana da diyorlar korse takmadın mı çarşaf yapmadın mı ilk bebekte bırakma göbeğini daha 2.3. Çocuk olacak gibi densiz ve patavatsızca konuşmalar . Varsın kalsın ne olacak size giren çıkan ne yani hayret bi şey . Sinir oluyorum ama ne dicen

Maşallah kuzucuk Walla bende takmıcam göbeği 9 ayda büyüdüyse anca bi senede gider bu göbek
Yok yok veririz ama şuan odklanamıyoruz koliğimiz bitsin hallederiz bende kendime çok bakamıyorum mesela saçımı kestircektim korona virüsünden korkup gitmiyorum kuaföre, alışveriş yapmak istiyorum minik bensiz durmuyo gidemiyorum onlada gidemem ama yazın çok gezmek istiyorum hatta keşke bira düzelsede işe başlasam

Ben takıyorum valla bugün internetten aldığım bir Kıyafet geldi hiçbir şey olmayınca mecbur aldım bir iki şey. Eşim diyor ki o kadar doya doya moda izliyorsun( evde kalınca gece çocuk uyumayınca izlemeye başladım geceleri) hiç mi bi şey öğrenmedin aldıklarım üstüme uymuyormuş. Bedenime uygun değilmişo programda büyük bedenler yarışıyorKocam şu aralar öküze bağladı özetle. Bana ne dediğinin farkında değil üstelik kiloya o kadar takığım yani. Formumu korumak için kendimi parçalardım

Son düzenleme:
Bu sıkıntılar ne zaman biticek cnm sen tecrübelisin aynalara bakamaz oldum bende sosyalleşince tabi insan daha farkına varıyo kendini ben 40 ı çıkınca gidip kestirmiştim saçımı allahtan ozmn daha kolaymış bebekler uyuyomuş devamlı

Ben pantolon denemeye hala cesaret edemiyorum benimde hiç bişey olmayınca trendyol pentiden toparlayıcı jean aldım xl beden anca o oldu ztn hep balıketiliydim şimdi çok fena oldum bir süre kocaları dikkate almamak lazım ben bitti diyene kadar lohusayım bana bulaşma diyorum bende anlayana tabi:) bende çok takıntılıydım eve tatlı ekmek girmezdi ama bebeği düşünmekten artık yorgunluktan hiç umursayamıyorum enerji olsun diye hala tatlı yiyorum birazda depresyondan fln sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…