golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Olabilir aslındaEşim bi iki söylesin anne evde yemek ypk sende varsa alıyım desin benimki öyle yapıyo
Ben ay başı başlıcam. Yarım gün çalışıcam. Annem gelicek bakmaya bebeğe. 6ay yarım gün hakkım var ama yaza denk geldiği için ne kadar kalır annem bilmiyorum. Ne kadar kalırsa o kadar çalışıcam. Sonra 40 gün izin. Sonra ücretsiz izin inşallah.Memur arkadaşlar doğum izni bitiyor. Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Yıllık izinler duruyor mu?rapor? Heyet?
Benimde planım aynıydı ama yalan oldu kız deli çıkıncaBen ay başı başlıcam. Yarım gün çalışıcam. Annem gelicek bakmaya bebeğe. 6ay yarım gün hakkım var ama yaza denk geldiği için ne kadar kalır annem bilmiyorum. Ne kadar kalırsa o kadar çalışıcam. Sonra 40 gün izin. Sonra ücretsiz izin inşallah.
Belki koliği düzelir o zamana kadar.Benimde planım aynıydı ama yalan oldu kız deli çıkıncakimse bakamaz miniğime biberonuda bıraktı emziği istemiyodu biberonada aynı davranıyo diliyle ittiriyo uyanık ha bide kolik dersimiz var annemler panikliyo ağlayınca bakalım abisi 27 aylıktı başladığımda bundada alırım büyük ihtimal
Aynı valla eşim annen gelsin diyor yardıma valla açık açık dedim kendi annemde dahil şuan hiç kimseyi çekemem zaten gelen daha zahmetli yatağı temizliği yemeği daha çok iş artıyorBirde bebek 39. Gün meme reddine başladı 18 gün çabaladım yırttım kendimi bırakmasın diye bittim sinirlerim alt üst oldu . Valla kimseyi göresim yok herkesten nefret ettim
Kimseyi görmek istemiyorum. Bu ay oğlum sünnet olacak kv geldi en az 4 kez sünnet yaptırın diyip durdu . Telefonda da eşime biz gelince yaptırın ben yardım ederim demişti baktı bizden gelince ses yok sürekli yaptırın dedi . Şimdi haberi yok sünnet olayından olursa hemen geri gelecek eminimAynı valla eşim annen gelsin diyor yardıma valla açık açık dedim kendi annemde dahil şuan hiç kimseyi çekemem zaten gelen daha zahmetli yatağı temizliği yemeği daha çok iş artıyor
Bende ücretli izindeyim sonrada ücretsiz izne ayrılıcam yani yaklaşık 2,5 işe gitmicem ama dün kendi gördü ben işte kesinlikle bu kadar yorulmuyordumBiz de çok fena kapıştık. Hiçbir şey yapma sadece çocuğa bak diyor. Kendisi çok yoruluyormuş zaten çalışırken bütün gün.Ben zaten o yüzden izne ayrılmışım. Yer değiştirsek acaba yapabilecek mi. Ben çalışırken bu kadar yorulmuyordum ki. O kadar sinirim bozuldu ki ben de epey ağladım. Ben yapmasam kendi yapacak sanki işleri ve tüm gün bebek bakmak kolay bir şey gibi davranıyor.
Ya bitiyor demi ben hesaplayamadım tam ne zaman bitiyor 9 aralıkta çalışamaz raporu aldım yani 37.haftaya kadar çalıştım ben 20 aralıkta doğum yaptım 38+5 de doğum yaptım şimdi 40 haftadan önce doğum yaptımya orda kafam karışık 5 hafta zaten devredicek sanki başka da devredicekMemur arkadaşlar doğum izni bitiyor. Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Yıllık izinler duruyor mu?rapor? Heyet?
Sadece 5 haftayı devredebiliyosun doğum yaptığın tarihe 8+5 hafta olarak ekleYa bitiyor demi ben hesaplayamadım tam ne zaman bitiyor 9 aralıkta çalışamaz raporu aldım yani 37.haftaya kadar çalıştım ben 20 aralıkta doğum yaptım 38+5 de doğum yaptım şimdi 40 haftadan önce doğum yaptımya orda kafam karışık 5 hafta zaten devredicek sanki başka da devredicek
9unda rapor aldım 19unda doğum yaptım. 30 martta başlıyorum.Ya bitiyor demi ben hesaplayamadım tam ne zaman bitiyor 9 aralıkta çalışamaz raporu aldım yani 37.haftaya kadar çalıştım ben 20 aralıkta doğum yaptım 38+5 de doğum yaptım şimdi 40 haftadan önce doğum yaptımya orda kafam karışık 5 hafta zaten devredicek sanki başka da devredicek
Erken doğum yaptığı 1hafta da devreder. 8+6Sadece 5 haftayı devredebiliyosun doğum yaptığın tarihe 8+5 hafta olarak ekle
E devletine gir, arama kısmına "istiharat" yaz. Yada sağlık bakanlığı altından istiharat raporları sorgulama altından ne zaman işe başlayacağını bulabilirsin canım.Ya bitiyor demi ben hesaplayamadım tam ne zaman bitiyor 9 aralıkta çalışamaz raporu aldım yani 37.haftaya kadar çalıştım ben 20 aralıkta doğum yaptım 38+5 de doğum yaptım şimdi 40 haftadan önce doğum yaptımya orda kafam karışık 5 hafta zaten devredicek sanki başka da devredicek
Sadece 8hafta artı 5 mi yapıyoruz9unda rapor aldım 19unda doğum yaptım. 30 martta başlıyorum.
Öylemi çok sağol hemen bakıyorumE devletine gir, arama kısmına "istiharat" yaz. Yada sağlık bakanlığı altından istiharat raporları sorgulama altından ne zaman işe başlayacağını bulabilirsin canım.
Ben o ekrana giriyorum ama aldığım raporlar gözüküyor doğum raporum yada işe başlama tarihi yazmıyor bir yerde göremedimE devletine gir, arama kısmına "istiharat" yaz. Yada sağlık bakanlığı altından istiharat raporları sorgulama altından ne zaman işe başlayacağını bulabilirsin canım.
Doğum yaptığın hastanenin adı olan en son rapora bas pdf olarak açılır. En altta işe başlama tarihi yazıyorBen o ekrana giriyorum ama aldığım raporlar gözüküyor doğum raporum yada işe başlama tarihi yazmıyor bir yerde göremedim
Aynen bende bundan bahsediyorum aklıma takılfıErken doğum yaptığı 1hafta da devreder. 8+6
Aynen 3 tane tek var orda rapor pdf ler açılıyor ama doğumdan önce aldığım raporlar onlar doğum raporu ve 37. Hafta çalışamaz raporu yok canım onların içindeDoğum yaptığın hastanenin adı olan en son rapora bas pdf olarak açılır. En altta işe başlama tarihi yazıyor
Neyse, velhasıl sen de 30unda başlarsın. Ben 38+3 de yaptım, aynı gün çıktık. Sen 38+5te yaptın. 2 gün öncesi zaten hafta sonu 30unda başlaman lazım istersen.Aynen 3 tane tek var orda rapor pdf ler açılıyor ama doğumdan önce aldığım raporlar onlar doğum raporu ve 37. Hafta çalışamaz raporu yok canım onların içinde
Tarihlerimiz yakın 9 unda rapor aldım 20 snde doğum yaptım benim mantığım 16 aralıkta başlamalıyım sen 30 na kadar yıllık izin mi kullanıcan9unda rapor aldım 19unda doğum yaptım. 30 martta başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?