Bizde de aynısı varKizlar benim oglan kucaga alinca dik pozisyonda ayagini karnima degdiriyor zip zip yapiyor. Ayaginin ustune baya bastiriyor yani. Ilk 6 ay cok zorlamamak gerek ama al beni kucags ziplat istiyor babasi da ziplatiyor yarin dra da sorucam kalxa cikikligina da anca bakicaklar
Evy baby 4+ kullanıyorum benKızlar suan hangi marka bez ve kaç numara kullanıyorsunuz ben molfix 2 numara bir haftadır hep dışarı taşıyor
Öyle canım ilk başta çok üzüldüm kabus gibi geçti annesini istemiyo gibi depresyon hali falan ama artık kabullendim arada veriyorum hala ittiriyo oyun amaçlı bile almıyo sağlıklı olsunlarda ek gıda dönemi doğal yiyeceklerle telafi edicem inşallah benim arkadaşımda senin gibiydi artık 4 buçuk aylık olumca kilo almayınca mama fazla içmesin diye ek gıdaya başlattı doktor bizimkide öyle dedi hayırlısı bakalımÜzülme canım sonuçta Dünyada milyonlarca bebek mamayla büyüyor büyüdü tapacak bir şey yok. Sen elinden geleni yapmışsınBizim hep anne sütüydü ama çok sütüm yok. Kontrole gidicez yetmemişse mama da vericem napalım
Çok mantıklıGündüzleri 3 geceleri 4 numara sleepy. Gece büyük takıyorum uyandırmamak için . Sadece kaka yaparsa açıyorum altını
Ya bizimkide ayaklarını devamlı tekme atıyo basmak için resmen bende bastırmıyorum oturmakta istiyo ama bence daha tehlikeli internneten baya araştırdımKizlar benim oglan kucaga alinca dik pozisyonda ayagini karnima degdiriyor zip zip yapiyor. Ayaginin ustune baya bastiriyor yani. Ilk 6 ay cok zorlamamak gerek ama al beni kucags ziplat istiyor babasi da ziplatiyor yarin dra da sorucam kalxa cikikligina da anca bakicaklar
Bizimki de kucağımda dik pozisyonda oturmak istiyor daha erken değil mi ama ya kucağa alın diyor bütün evi gezdirin yada kucağımızda dışa dönük dik oturayımKizlar benim oglan kucaga alinca dik pozisyonda ayagini karnima degdiriyor zip zip yapiyor. Ayaginin ustune baya bastiriyor yani. Ilk 6 ay cok zorlamamak gerek ama al beni kucags ziplat istiyor babasi da ziplatiyor yarin dra da sorucam kalxa cikikligina da anca bakicaklar
Valla her şey nasip bi de benim yigenim meme reddi yaşadı hep mamayla beslendi. 6 yaşında.Zehir gibi bir çocuk maşallah. Yaşıtlarının çok önünde bir zekası ve beceri kabiliyeti var Allah esirgesin. Ona şahit olunca anladım ki Çocukların en büyük gıdası sonsuz sevgi. Gerisi telafi edilmeyecek bir şey değil.Öyle canım ilk başta çok üzüldüm kabus gibi geçti annesini istemiyo gibi depresyon hali falan ama artık kabullendim arada veriyorum hala ittiriyo oyun amaçlı bile almıyo sağlıklı olsunlarda ek gıda dönemi doğal yiyeceklerle telafi edicem inşallah benim arkadaşımda senin gibiydi artık 4 buçuk aylık olumca kilo almayınca mama fazla içmesin diye ek gıdaya başlattı doktor bizimkide öyle dedi hayırlısı bakalım
Tabi cnm hayırlsıı Kesinlikle onlar en çok sevgi mutlu huzurlu bir yuva ve anneyi hak ediyolarValla her şey nasip bi de benim yigenim meme reddi yaşadı hep mamayla beslendi. 6 yaşında.Zehir gibi bir çocuk maşallah. Yaşıtlarının çok önünde bir zekası ve beceri kabiliyeti var Allah esirgesin. Ona şahit olunca anladım ki Çocukların en büyük gıdası sonsuz sevgi. Gerisi telafi edilmeyecek bir şey değil.
Ben sleepy 3 beden kullaniyorumKızlar suan hangi marka bez ve kaç numara kullanıyorsunuz ben molfix 2 numara bir haftadır hep dışarı taşıyor
Fiskirir gibi olani normal değil demisti dr. Midesiyle ilgili bir sey belkiKızlar oğlum arada fışkırır gibi kusuyor nedendir bu sizlerde de var mı böyle bir şey endişelenmeli miyim
Bizimkide doğduğundan beri oyle sıvı hafif pütürlü normal kabul ediyorlar sanirimKızlar bizim kızın kakası çok sıvı normal mi
Ya benim eltimin de oğlu devamlı fışkırarak kusuyodu devamlı acile gittiler ama doktor hep normal demiş bizde olmadı fışkırma genelde çıkarıyo az bi şekildeKızlar oğlum arada fışkırır gibi kusuyor nedendir bu sizlerde de var mı böyle bir şey endişelenmeli miyim
Normaldir cnm bizimde yine yeşilimsi oldu doktor mukus yada kan yoksa normal dediği için telaşlanmadımKızlar bizim kızın kakası çok sıvı normal mi
İlk ay bizde de tutamadı sizin gibi çok uğrastım danışman besleme cubugu falan çok zordu. Sonra tuttu ama boşaltamıyo hala memeyi. Göğüsler yara meme+ mama gidiyor sıkma canını napalım nasip. Saglıklı olsunlar da tek yeter.Doğduğundan beri meme reddii 2 ay emzirme danışmanı şırıngalar falan uğraştık mamayla birlkte az çok verdim artık hiç istemiyo ztn sütte gitti maalesef
Sürekli olmuyor arada bi de tam emin olamıyorum fışkırıyor mu fışkırnıyor mu nasıl tarif etsem bilemedimYa benim eltimin de oğlu devamlı fışkırarak kusuyodu devamlı acile gittiler ama doktor hep normal demiş bizde olmadı fışkırma genelde çıkarıyo az bi şekilde
emzirme sıklığı ve süresi nekadar canım önsüt fazla alırsa hep sıvı yapar basenden mukuslu olurKızlar bizim kızın kakası çok sıvı normal mi
Fışkırır olsa anlardın canım birden hızlı bir şekilde atıyo tazyikliceSürekli olmuyor arada bi de tam emin olamıyorum fışkırıyor mu fışkırnıyor mu nasıl tarif etsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?