- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Ne zaman elini emmeye başlarsa bi vaktimiz yoktu açıkçası. Acıktığını elini emmeye başlayınca anlıyordum ben. Hiç zorla emzirmedim ille 2 saatte bir olsun diye. Tepkileri falan da iyi olduğundan önemsemedim açıkçası. Sizinki kaç doğdu boy ve kilosu kaç şu anSız normalde kac saate bı emzırıyordunuz uyku dısında benım kızım da 20 aralık dogumlu merak ettımde
Ya açıkçası ben takılmıyorum aldığı kiloya. Sadece doktor sınır dediği için üstüne düştüm. Yoksa Allah a şükür sağlığı tepkileri iyiGündüz öyle gece de o uyandıkça. Gece ben suçluyumo uyanıyor hemen kalkıp emzirmeye başlıyorum ama o hemen uykuya dalıyor bende uykuya yenik düşüyorum
Aynısı bendede oluyor ve takıp ettıgım bı doktor uyandırmaya calıs uyanmıyorsa eger uyanınca tekrar aynı göğüsten devam et dedı oyle yapıyorum benGündüz öyle gece de o uyandıkça. Gece ben suçluyumo uyanıyor hemen kalkıp emzirmeye başlıyorum ama o hemen uykuya dalıyor bende uykuya yenik düşüyorum
Ben ıkı saatı gecırmek ıstemedım hıc verıyordum ama almıyordu benımkıde maalesef bazen aldıgıda oluyordu ama ıkı saatı gecınce uyutup oyle verıyordum uykuda ıyı alıyor benımkı bu aralar . 3200 dogduk ıkı aylıkken 5200 boyu 53 du bu aykı kontrole gıdemedık bazı sebeblerden dolayıNe zaman elini emmeye başlarsa bi vaktimiz yoktu açıkçası. Acıktığını elini emmeye başlayınca anlıyordum ben. Hiç zorla emzirmedim ille 2 saatte bir olsun diye. Tepkileri falan da iyi olduğundan önemsemedim açıkçası. Sizinki kaç doğdu boy ve kilosu kaç şu an
Evet ebe de bana dedi çünkü yağlı süt içiyormuşAynısı bendede oluyor ve takıp ettıgım bı doktor uyandırmaya calıs uyanmıyorsa eger uyanınca tekrar aynı göğüsten devam et dedı oyle yapıyorum ben
Bizde aynı 3300 doğdu 3100 kaldı 48 cm di . İkinci ay 5100 dü 58 cm di . Şimdi sanırım 62 cm oldu 5700 gramBen ıkı saatı gecırmek ıstemedım hıc verıyordum ama almıyordu benımkıde maalesef bazen aldıgıda oluyordu ama ıkı saatı gecınce uyutup oyle verıyordum uykuda ıyı alıyor benımkı bu aralar . 3200 dogduk ıkı aylıkken 5200 boyu 53 du bu aykı kontrole gıdemedık bazı sebeblerden dolayı
Bende ya mama vermiyorum normal böyle olması diyorum doktor da Türkiye ortalaması 700-900 gram dioYa açıkçası ben takılmıyorum aldığı kiloya. Sadece doktor sınır dediği için üstüne düştüm. Yoksa Allah a şükür sağlığı tepkileri iyi
Emzırdıkten sonra uykuya dalıyor mu sızınkıBizde aynı 3300 doğdu 3100 kaldı 48 cm di . İkinci ay 5100 dü 58 cm di . Şimdi sanırım 62 cm oldu 5700 gram
Benım bı tanıdıgımın kızı ucuncu ayında sadece 200 gram almıs ve suan 1 yasını geckın gayet ıyı gelısımı onu dusunup kendımı rahatlatıyorum Kısa bı surede olsaBende ya mama vermiyorum normal böyle olması diyorum doktor da Türkiye ortalaması 700-900 gram dio
Benimki 3660 g 50 cm doğdu. İkinci ay 5500 g boyu 57 cm di. Bu ay sadece 3 cm uzamış 500 g almış muhtemelen bundan sonra böyleBizde aynı 3300 doğdu 3100 kaldı 48 cm di . İkinci ay 5100 dü 58 cm di . Şimdi sanırım 62 cm oldu 5700 gram
Evet geneldeEmzırdıkten sonra uykuya dalıyor mu sızınkı
Bana da öyle dedi. BakalımBende ya mama vermiyorum normal böyle olması diyorum doktor da Türkiye ortalaması 700-900 gram dio
Ne zamanEmzırdıkten sonra uykuya dalıyor mu sızınkı
Aaaa aynen bi arkadaşım da öyle dedi 3 veya 4 aylıktı 200 gram almıştı o ay dedi sonra normale döndü dedi . Çevremdekiler diyor ki ben çocuğu çok sıkıyormuşum emme konusunda 3 saatte bir emermiş ben abartıyormuşum ondan çocuk emmek istemiyormuş . Her çocuğun duraklama dönemi olurmuş niye böyle kafaya takıyormuşumBenım bı tanıdıgımın kızı ucuncu ayında sadece 200 gram almıs ve suan 1 yasını geckın gayet ıyı gelısımı onu dusunup kendımı rahatlatıyorum Kısa bı surede olsa
İlk ay 1100 gram aldı ikinci ay 800Benimki 3660 g 50 cm doğdu. İkinci ay 5500 g boyu 57 cm di. Bu ay sadece 3 cm uzamış 500 g almış muhtemelen bundan sonra böyle
Emzırdıkten sonra eger uykuya dalarsa sutun yaglı kısmı uyku getırırmıs eger uyumuyorsa almamıs demektır yada gazı varsa ondanda olabılır tabı benımkının bazen emme suresı uzayınca gazı oluyorNe zaman
İlk ay 1100 gram aldı ikinci ay 800
[/QUO
.Aaaa aynen bi arkadaşım da öyle dedi 3 veya 4 aylıktı 200 gram almıştı o ay dedi sonra normale döndü dedi . Çevremdekiler diyor ki ben çocuğu çok sıkıyormuşum emme konusunda 3 saatte bir emermiş ben abartıyormuşum ondan çocuk emmek istemiyormuş . Her çocuğun duraklama dönemi olurmuş niye böyle kafaya takıyormuşum
banada aynı sekılde cocugu serbest bırak o acıkınca aglar dıyorlar ama benım ıcım rahat etmıyor 3 saat cok uzun bı sure gıbı gelıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?