2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233

Kaliteli süt için ne yapabiliriz kızlar ya herkesin ortak derdi kg bu ara

Bugün sağlık ocağında hemşire bana bu dönem meme reddi dönemi aç olduğunu düşünüyorsan 3 saati geçmiş hala almamakta ısrar ediyorsa ısrar et dedi canım

Bugün sağlık ocağında hemşire bana bu dönem meme reddi dönemi aç olduğunu düşünüyorsan 3 saati geçmiş hala almamakta ısrar ediyorsa ısrar et dedi canım
Bizim meme reddi 42. Gün başladı ne yazıkki 15 gün tecrübe ettim korkunç birşey ben sıramı atlattım bir kez daha gelmesin diyorum

Bana mama demedi canım. Bu ay bi 15 gün benim sütüm de azaldı zaten şakır şakır akmazdı ama vardı. Sabahları dereotu yemeye başladım ve süt çayımı düzenli içmeye başladım aksatıyordum bi de tahin helvası Okyay ın bu üçünü hergün tüketmeye başlayınca arttı. Bi ara kilo vereyim diye salladım sütüm azaldı. Devam edicem 6 aya kadar napıyım

İşte benimkinde bazen gaz yapıyor gazı çıkardığımda maalesef içtiği sütü de çıkarıyor

Benimki gece uyuyana kadar yoruyor uyuyunca iyi maşallah. Ama işte uzun süre emmemesi de sıkıntıymış
Benimkiler çılgın ya uykuyu çok severim ne var bana çekseydiniz ikinizde diyorum geçen birini duydum maşallah deyim gece 11 gibi yatıyomuş bebek 4 aylık sabah 6,5 7 gibi emip gündüz 2 ye kadar aralıksız uyuyomuş ek gıdaya geçmiş maşallah çokta güzel yiyomuş kilosuda yerinde eşim dalga geçiyo bi bize mi denk gelmiyo böyle çocuk diye

Gece hadi neysede 2 ye kadar uyutmak çok zararlı değilmi ya 4 aylik daha acikiyodur ben gecengun hemşireye 4 saat uyuyo bazen dedim bana kızdı en fazla 2.5 3 saat uyandir emzir dedi

Bizim meme reddi 42. Gün başladı ne yazıkki 15 gün tecrübe ettim korkunç birşey ben sıramı atlattım bir kez daha gelmesin diyorum
helvayı bende denedım ama tahın pekmez kadar ıse yaramıyor tahın pekmez tuketıyorum bende bu aralar sureklı ve daha cok oldugunu dusunuyorum ve helvadan tahın pekmezın daha faydalı olacagını dusunuyorum kızıma ve bana benım fıkrım tabı bu

Bısı onerdı mı yapabılıcegımız veya ne kadar surebılecegını bendede tek goğsüme yapıyor bazen bazen ıkısını bırden almak ıstemedıgı zamanlarda oluyor anlamadım

Bazen sabah sırf tahin pekmez kahvaltı yapıyorum

Bazen sabah sırf tahin pekmez kahvaltı yapıyorum
Bende aynı sekılde ama gun ıcındede yıyorum ben kasıklıyorum arada gıdıp geldıkce gunde bır ogunume ayran veya yogurt eklıyorum yumurta yıyorum yeşil mercımek tuketıyorum sıklıkla bunlar sutun kalıtesını arttıyır dıye duymustum

Ve bıde kuru ıncır
ve bıde kuru ıncır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…