- 7 Mart 2020
- 462
- 384
- 33
Aaaa aynen bi arkadaşım da öyle dedi 3 veya 4 aylıktı 200 gram almıştı o ay dedi sonra normale döndü dedi . Çevremdekiler diyor ki ben çocuğu çok sıkıyormuşum emme konusunda 3 saatte bir emermiş ben abartıyormuşum ondan çocuk emmek istemiyormuş . Her çocuğun duraklama dönemi olurmuş niye böyle kafaya takıyormuşum
[/banada aynı sekılde cocugu serbest bırak o acıkınca aglar dıyorlar ama benım ıcım rahat etmıyor 3 saat cok uzun bı sure gıbı gelıyor bana
Kaç saatte birGece milyon kere uyanan bi benimki var heralde bu benim kaderim oğlumda çok sık uyanırdı kızda öyle
Benımkıde aynı sekıldeBence de çok uzak yani ayrıca benim çocuğum ağlamıyor sorun bu
Diyorum ki üzerinde bi gösterge olsa acıktığı zaman orada yazsa filanBenımkıde aynı sekılde
Bugün sağlık ocağında hemşire bana bu dönem meme reddi dönemi aç olduğunu düşünüyorsan 3 saati geçmiş hala almamakta ısrar ediyorsa ısrar et dedi canımAaaa aynen bi arkadaşım da öyle dedi 3 veya 4 aylıktı 200 gram almıştı o ay dedi sonra normale döndü dedi . Çevremdekiler diyor ki ben çocuğu çok sıkıyormuşum emme konusunda 3 saatte bir emermiş ben abartıyormuşum ondan çocuk emmek istemiyormuş . Her çocuğun duraklama dönemi olurmuş niye böyle kafaya takıyormuşum
Bizim meme reddi 42. Gün başladı ne yazıkki 15 gün tecrübe ettim korkunç birşeyBugün sağlık ocağında hemşire bana bu dönem meme reddi dönemi aç olduğunu düşünüyorsan 3 saati geçmiş hala almamakta ısrar ediyorsa ısrar et dedi canım
Bana mama demedi canım. Bu ay bi 15 gün benim sütüm de azaldı zaten şakır şakır akmazdı ama vardı. Sabahları dereotu yemeye başladım ve süt çayımı düzenli içmeye başladım aksatıyordum bi de tahin helvası Okyay ın bu üçünü hergün tüketmeye başlayınca arttı. Bi ara kilo vereyim diye salladım sütüm azaldı. Devam edicem 6 aya kadar napıyımKızlar bizim kızında kilosu büyük ihtimalle az gelicek yarın çünkü benim sütüm çok azaldı kızlar mama ne kullanıyorsunuz meme artı mama devam eden arkadaşlar ne kadar sıklıkla mama veriyorsunuz ve ne kadar ilk defa mama vericem bilmiyorum hangi marka alayım mama
İşte benimkinde bazen gaz yapıyor gazı çıkardığımda maalesef içtiği sütü de çıkarıyorEmzırdıkten sonra eger uykuya dalarsa sutun yaglı kısmı uyku getırırmıs eger uyumuyorsa almamıs demektır yada gazı varsa ondanda olabılır tabı benımkının bazen emme suresı uzayınca gazı oluyor
Benimki gece uyuyana kadar yoruyor uyuyunca iyi maşallah. Ama işte uzun süre emmemesi de sıkıntıymışGece milyon kere uyanan bi benimki var heralde bu benim kaderim oğlumda çok sık uyanırdı kızda öyle
Çok sık da zorlama bence de memeyi tamamen bırakmasın. 3 saat ideal benceDiyorum ki üzerinde bi gösterge olsa acıktığı zaman orada yazsa filandün eşimle sırf bu yüzden gerildik çocuğu boşuna zorladığımı düşünüyor
Benimkiler çılgın ya uykuyu çok severim ne var bana çekseydiniz ikinizde diyorumBenimki gece uyuyana kadar yoruyor uyuyunca iyi maşallah. Ama işte uzun süre emmemesi de sıkıntıymış
Benım esımde aynı anlamasınıda beklemıyorum zatenDiyorum ki üzerinde bi gösterge olsa acıktığı zaman orada yazsa filandün eşimle sırf bu yüzden gerildik çocuğu boşuna zorladığımı düşünüyor
Gece hadi neysede 2 ye kadar uyutmak çok zararlı değilmi ya 4 aylik daha acikiyodur ben gecengun hemşireye 4 saat uyuyo bazen dedim bana kızdı en fazla 2.5 3 saat uyandir emzir dediBenimkiler çılgın ya uykuyu çok severim ne var bana çekseydiniz ikinizde diyorumgeçen birini duydum maşallah deyim gece 11 gibi yatıyomuş bebek 4 aylık sabah 6,5 7 gibi emip gündüz 2 ye kadar aralıksız uyuyomuş ek gıdaya geçmiş maşallah çokta güzel yiyomuş kilosuda yerinde eşim dalga geçiyo bi bize mi denk gelmiyo böyle çocuk diye
Bizim meme reddi 42. Gün başladı ne yazıkki 15 gün tecrübe ettim korkunç birşeyben sıramı atlattım bir kez daha gelmesin diyorum
helvayı bende denedım ama tahın pekmez kadar ıse yaramıyor tahın pekmez tuketıyorum bende bu aralar sureklı ve daha cok oldugunu dusunuyorum ve helvadan tahın pekmezın daha faydalı olacagını dusunuyorum kızıma ve bana benım fıkrım tabı buBana mama demedi canım. Bu ay bi 15 gün benim sütüm de azaldı zaten şakır şakır akmazdı ama vardı. Sabahları dereotu yemeye başladım ve süt çayımı düzenli içmeye başladım aksatıyordum bi de tahin helvası Okyay ın bu üçünü hergün tüketmeye başlayınca arttı. Bi ara kilo vereyim diye salladım sütüm azaldı. Devam edicem 6 aya kadar napıyım
Bısı onerdı mı yapabılıcegımız veya ne kadar surebılecegını bendede tek goğsüme yapıyor bazen bazen ıkısını bırden almak ıstemedıgı zamanlarda oluyor anlamadımBugün sağlık ocağında hemşire bana bu dönem meme reddi dönemi aç olduğunu düşünüyorsan 3 saati geçmiş hala almamakta ısrar ediyorsa ısrar et dedi canım
Bazen sabah sırf tahin pekmez kahvaltı yapıyorumhelvayı bende denedım ama tahın pekmez kadar ıse yaramıyor tahın pekmez tuketıyorum bende bu aralar sureklı ve daha cok oldugunu dusunuyorum ve helvadan tahın pekmezın daha faydalı olacagını dusunuyorum kızıma ve bana benım fıkrım tabı bu
Benımkıde oyleydı ve hatta kaldırır kaldırmaz kusuyordu ben sımdı barı olanı gıtmesın dıye dırek yatırıp agzına emzık verıyorum duruyo allahtan emzık verınce kusmuyorİşte benimkinde bazen gaz yapıyor gazı çıkardığımda maalesef içtiği sütü de çıkarıyor
Bende aynı sekılde ama gun ıcındede yıyorum ben kasıklıyorum arada gıdıp geldıkce gunde bır ogunume ayran veya yogurt eklıyorum yumurta yıyorum yeşil mercımek tuketıyorum sıklıkla bunlar sutun kalıtesını arttıyır dıye duymustumBazen sabah sırf tahin pekmez kahvaltı yapıyorum
ve bıde kuru ıncırBende aynı sekılde ama gun ıcındede yıyorum ben kasıklıyorum arada gıdıp geldıkce gunde bır ogunume ayran veya yogurt eklıyorum yumurta yıyorum yeşil mercımek tuketıyorum sıklıkla bunlar sutun kalıtesını arttıyır dıye duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?