Bende çok yoğurt yiyorum hergün mutlaka mercimeği bende deneyeyim. Ebe bana gece sütü çok önemli yağı daha fazla demiştiBende aynı sekılde ama gun ıcındede yıyorum ben kasıklıyorum arada gıdıp geldıkce gunde bır ogunume ayran veya yogurt eklıyorum yumurta yıyorum yeşil mercımek tuketıyorum sıklıkla bunlar sutun kalıtesını arttıyır dıye duymustum
Evet gunduz ve gece sutu farklı olurmus yaglı sut uyku getırdıgı ıcın gece daha yaglı olurmus ve faydalıymıs ben bı ara gece emzırmelerımı sıklastırmak ıstemıstım ama benımkı bes dk dan fazla emmedı hıc sureyı azaltıncaBende çok yoğurt yiyorum hergün mutlaka mercimeği bende deneyeyim. Ebe bana gece sütü çok önemli yağı daha fazla demişti
Bende bu geceden itibaren uykuya yenik düşmeden direneceğim emzirmek için ayda 800 gram istiyorumEvet gunduz ve gece sutu farklı olurmus yaglı sut uyku getırdıgı ıcın gece daha yaglı olurmus ve faydalıymıs ben bı ara gece emzırmelerımı sıklastırmak ıstemıstım ama benımkı bes dk dan fazla emmedı hıc sureyı azaltınca
İnşaallah olurBende bu geceden itibaren uykuya yenik düşmeden direneceğim emzirmek için ayda 800 gram istiyorum
Pekmez de yiyorum maşallahım var zaten midem her geçen gün kendini aşıyorhelvayı bende denedım ama tahın pekmez kadar ıse yaramıyor tahın pekmez tuketıyorum bende bu aralar sureklı ve daha cok oldugunu dusunuyorum ve helvadan tahın pekmezın daha faydalı olacagını dusunuyorum kızıma ve bana benım fıkrım tabı bu
15 gün dediBısı onerdı mı yapabılıcegımız veya ne kadar surebılecegını bendede tek goğsüme yapıyor bazen bazen ıkısını bırden almak ıstemedıgı zamanlarda oluyor anlamadım
Benimki emzik almadı. Bağırıyor gazı olunca bi de. Rahatlasın diye çıkarmasına yardım ediyorum mecburBenımkıde oyleydı ve hatta kaldırır kaldırmaz kusuyordu ben sımdı barı olanı gıtmesın dıye dırek yatırıp agzına emzık verıyorum duruyo allahtan emzık verınce kusmuyor
Bızımkıde bı kac gun almak ıstemdı ama kv baya ugrastı aldırmak ıcın ac olunca dene bı ama tam acıkınca degıl tabı bıde emzıgı bız basta bılemedık agzına katınca kusturdu kızımı ıttırmemek gerekıyormus agzına katıp durduk oyle . Ben ıstememıstım hıc basta almasını sımdıde ıyı mı oldu kotu mu oldu bılemıyorumBenimki emzik almadı. Bağırıyor gazı olunca bi de. Rahatlasın diye çıkarmasına yardım ediyorum mecbur
Allah yardımcınız olsun gecer ınsaallah bıran onceBenim kızım bu ay sadece 360 gr almış ve 2 aydır meme reddiyle uğraşıyorum ayakta emzirmekten ne kol kaldı ne bel
Emzik benim hayatımı kurtardı yemek yapacağım mesela çocuk tok altı temiz sorun yok ama mırıldanıyor pusette emziği veriyorum biraz onunla oyalanıyor . Uykuya dalarken Yardımcısı oluyorBızımkıde bı kac gun almak ıstemdı ama kv baya ugrastı aldırmak ıcın ac olunca dene bı ama tam acıkınca degıl tabı bıde emzıgı bız basta bılemedık agzına katınca kusturdu kızımı ıttırmemek gerekıyormus agzına katıp durduk oyle . Ben ıstememıstım hıc basta almasını sımdıde ıyı mı oldu kotu mu oldu bılemıyorum
Gaz bızdede oluyordu ama bu aralar rahat bıraz daha yemeklerınde kımyon kullanıyor musunBenimki emzik almadı. Bağırıyor gazı olunca bi de. Rahatlasın diye çıkarmasına yardım ediyorum mecbur
O yonden ıyı tabı ben sağlık acısından dusunmustumEmzik benim hayatımı kurtardı yemek yapacağım mesela çocuk tok altı temiz sorun yok ama mırıldanıyor pusette emziği veriyorum biraz onunla oyalanıyor . Uykuya dalarken Yardımcısı oluyor
[Kızlar bizim kızında kilosu büyük ihtimalle az gelicek yarın çünkü benim sütüm çok azaldı kızlar mama ne kullanıyorsunuz meme artı mama devam eden arkadaşlar ne kadar sıklıkla mama veriyorsunuz ve ne kadar ilk defa mama vericem bilmiyorum hangi marka alayım mama
Rezene kimyon çayı içiyorum aklıma geldikçe yemeklerime de koyuyorumGaz bızdede oluyordu ama bu aralar rahat bıraz daha yemeklerınde kımyon kullanıyor musun
Ben her yemegıne mutlaka katıyorum katılmayacaklara bıle hem gaza hem sute faydası varmıs cunku ben kızımda cok gaz sancısı yasamaz oldum şükürRezene kimyon çayı içiyorum aklıma geldikçe yemeklerime de koyuyorum
Emzik benim hayatımı kurtardı yemek yapacağım mesela çocuk tok altı temiz sorun yok ama mırıldanıyor pusette emziği veriyorum biraz onunla oyalanıyor . Uykuya dalarken Yardımcısı oluyor
Bizde de oyun halısı ilgi çekmedi pek. Eve temizlik için bayan alamıyorum yaşadığımız şehirde kimsemiz yok her işi ben yapıyorum o yüzden işlerim öyle hızlı bitmiyorBizimkide emzigi tutmadı cokta zorlamadım.
Sımdi tok ve uyanik oldugunda oyalanmak icin oyun halısindan faydalaniyoruz.
Baya seviyor.
Bunu denedinizmi bilmiyorum.
Fisher price nin pianolu oyun halisi var.
Pianosuna bayiliyor. Surekli oynamak istiyor. Bende o arada işlerimi halledebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?