- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Ben götürdüm geçen hafta kalça ultrasonu için mecburdum rutin kontrolse götürme sağlık ocağında yaptır rotayı hatta evde kendin bile yaparsınCuma günü de hem rota aşısı var hem 3.ay kontrolü götürüp götürmemekte kararsızım hastahane ye
Vermese iyiymiş annelerimiz bazen abartıyoKızlar annem geldi Bi hafta yanıma gitti şimdi yok bu çocuk aç hep aç dedi ağlasa aç sussa aç valla şiştim anlatmaktan muz verdi suyla eriterek bir kaç defa şimdi gitti kendisi çocuk doğduğundan beri ilk defa 2 gündür kakasını yapmıyorya ben direnemiyorum elleri soğuk diyor üşüyor diyor Anne elleri hep soğuk burnuna ve ensesine bakıcam diyorum yok giydiriyor yeleği şimdi bu muzu taktım Bi zararı olur mu
Eskilerin genelde yaptıklarında bir mantık vardır lakin mantıksız hareketleri de var. Ablama (81 doğumlu) 1 aylıkkenden itibaren vermişler pirinç unlu muhallebileri sonra bu çocuk niye hiç durmadan ağlıyor.
Niye içi yansın anne sütünde su var zaten . Ağustos sıcağı yok ek gıda almıyor ben vermiyorumKızlar anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz kv bu ara su vermeme takmış durumda bence verin içi yanar sudan bi şey olmaz diyor sürekli ben de ısrarla vermiyorum
Vermese iyiymiş muzu benim annem de ıhlamur rezene falan verecekti Allahtan hem annem hem kv eşimden çekiniyor fazla bi şey yapamıyorlarCuma günü de hem rota aşısı var hem 3.ay kontrolü götürüp götürmemekte kararsızım hastahane ye
Ayy ne bileyim öyle diyor ben de aynısını diyorum anne sütünde var su gerek yok yaz olsa verirdik diyip geçiyorumNiye içi yansın anne sütünde su var zaten . Ağustos sıcağı yok ek gıda almıyor ben vermiyorum
Bugün hem sağlık ocağı hem hastaneye gittik. Sağlık ocağında rota yı yaptırdık. Kalça çıkıklığı kontrolüne gittik. İnş bi şey kapmamışızdır. 500 g almış bu ay yineSınırdayız maalesef. Daha fazla emzir dedi doktor
dinlenemiyoruz ki sütün kalitesi artsın
Merhaba bende cuma yarın gidicem boy ve kilo kaç çıktı sizin bugünBugün hem sağlık ocağı hem hastaneye gittik. Sağlık ocağında rota yı yaptırdık. Kalça çıkıklığı kontrolüne gittik. İnş bi şey kapmamışızdır. 500 g almış bu ay yineSınırdayız maalesef. Daha fazla emzir dedi doktor
Banada diyorlar ama vermedim hiç anne sütünün çoğu su zatenKızlar anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz kv bu ara su vermeme takmış durumda bence verin içi yanar sudan bi şey olmaz diyor sürekli ben de ısrarla vermiyorum
Boy 60 kilo 6. İyi doğdu da kilo alımı yavaş maalesefMerhaba bende cuma yarın gidicem boy ve kilo kaç çıktı sizin bugün
Ben de vermiyorumBanada diyorlar ama vermedim hiç anne sütünün çoğu su zaten
Sütümüzün kalitesi düştü galibaBoy 60 kilo 6. İyi doğdu da kilo alımı yavaş maalesef
Eczaci arkadaşım sambucol öneriyorBağışıklığımı güçlendirmek istiyorum halsizliğimde artıyor her geçen gün ,bu konu da kararsız kaldım kızlar. İnternette SAMBUCOL ve İMUNEKS adı altında bağıklık için takviyeler var kullandınız mı öneriniz var mı bu konuda?
Ben 2 saatte bir emziriyorum çocuk emmek istemese bile zorla zorla of oda bence iyi olmuyorSık emzir 3 saatten fazla ara verme dedi. Ben uyurken hiç ellemiyordum gerekirse uyandır 3 saatte bir emzir dedi
Gece gündüz sürekli mi iki saatte birBen 2 saatte bir emziriyorum çocuk emmek istemese bile zorla zorla of oda bence iyi olmuyor
Sız normalde kac saate bı emzırıyordunuz uyku dısında benım kızım da 20 aralık dogumlu merak ettımdeSık emzir 3 saatten fazla ara verme dedi. Ben uyurken hiç ellemiyordum gerekirse uyandır 3 saatte bir emzir dedi
Gündüz öyle gece de o uyandıkça. Gece ben suçluyumGece gündüz sürekli mi iki saatte bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?