2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Cuma günü de hem rota aşısı var hem 3.ay kontrolü götürüp götürmemekte kararsızım hastahane ye
Ben götürdüm geçen hafta kalça ultrasonu için mecburdum rutin kontrolse götürme sağlık ocağında yaptır rotayı hatta evde kendin bile yaparsın

Vermese iyiymiş annelerimiz bazen abartıyobenimkide aç diye tutturup bebe bisküvisi denedi suyla ertip iki kaşık devamını verdirmedim yapmasalar iyide işte

Eskilerin genelde yaptıklarında bir mantık vardır lakin mantıksız hareketleri de var. Ablama (81 doğumlu) 1 aylıkkenden itibaren vermişler pirinç unlu muhallebileri sonra bu çocuk niye hiç durmadan ağlıyor.
1 aylıkken olmaz ama benim üç aylık oğluma alerjik olduğu için alerjik mamaları bile bünyesi kabul etmediği için kustuğu için Prof doktor pirinç unu ver mecbur çocuk aç öncelikli onu çözmemiz lazım demişti yani kilo alması için değilde çaresilikse eski cahillik vs diye eleştirmemek lazım şuan bile bebeği emmeyen birkaç aylık bebeklere ve mama almaya gücü yetmeyen annelere inek ve keçi sütü 3 e 1 oranında bebeklere verin diyor tüm doktorlar bir yaş öncesi yasaklı besinler olmasına rağmen

Kızlar anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz kv bu ara su vermeme takmış durumda bence verin içi yanar sudan bi şey olmaz diyor sürekli ben de ısrarla vermiyorum
Niye içi yansın anne sütünde su var zaten . Ağustos sıcağı yok ek gıda almıyor ben vermiyorum

Cuma günü de hem rota aşısı var hem 3.ay kontrolü götürüp götürmemekte kararsızım hastahane ye
Vermese iyiymiş muzu benim annem de ıhlamur rezene falan verecekti Allahtan hem annem hem kv eşimden çekiniyor fazla bi şey yapamıyorlar ben götürmeye eğim 3.ay kontrolüne doktorla görüştüm rotayı da pazartesi sağlık ocağında yaptıracağım

Niye içi yansın anne sütünde su var zaten . Ağustos sıcağı yok ek gıda almıyor ben vermiyorum
Ayy ne bileyim öyle diyor ben de aynısını diyorum anne sütünde var su gerek yok yaz olsa verirdik diyip geçiyorum

Bugün hem sağlık ocağı hem hastaneye gittik. Sağlık ocağında rota yı yaptırdık. Kalça çıkıklığı kontrolüne gittik. İnş bi şey kapmamışızdır. 500 g almış bu ay yine Sınırdayız maalesef. Daha fazla emzir dedi doktor

dinlenemiyoruz ki sütün kalitesi artsın

Merhaba bende cuma yarın gidicem boy ve kilo kaç çıktı sizin bugün

Eczaci arkadaşım sambucol öneriyor

Sık emzir 3 saatten fazla ara verme dedi. Ben uyurken hiç ellemiyordum gerekirse uyandır 3 saatte bir emzir dedi

Sık emzir 3 saatten fazla ara verme dedi. Ben uyurken hiç ellemiyordum gerekirse uyandır 3 saatte bir emzir dedi
Ben 2 saatte bir emziriyorum çocuk emmek istemese bile zorla zorla of oda bence iyi olmuyor

Gece gündüz sürekli mi iki saatte bir
Gündüz öyle gece de o uyandıkça. Gece ben suçluyumo uyanıyor hemen kalkıp emzirmeye başlıyorum ama o hemen uykuya dalıyor bende uykuya yenik düşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…