2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Cnm senle ben kolikten ztn nefes alamadık biz tam 4. Aya girdik bugün geceleri 3 kere kalkmaya başladı oda yiyo uyuyo hemen bi düzeldi gibi maşallah diyimde amann

Aynen öle şu an tüm hamilelere dua ediyorum yine iyiyiz gerçekten o süreçleri atlattık
Ben bazen gitsemmi arabayla diyorum sonra vazgeçiyorum yazı burda geçiricem galiba

Karnımı iyice doyurduktan sonra ilaç aldım bu sefer yan etkisi azaldı gibi. Ya evet eser miktarda geçiyormuş zaten süte ama ishal insanı korkutuyor tabii
Çok teşekkür ettim

Maşallah size nasıl yaptı dolguyu çok merak ettim
Benim dolgum düştü geçen hafta ailecek görüştüğümüz arkadaşımız doktor o yapacaktı ama şehir dışından izinden geldim belki virüs kaptım yapamam dedi eşime malzemeleri vermiş geçici dolgu için anlatmış bizim ki de dolguyu yerleştirdi

Eşimde benden istiyor ısrar ediyor sen kes kes. Yalnız olmadığıma sevindim bir de istekte bulunuyor. Yanları kısalt üstü çok alma allahım tamam desem koşacak makası getirecek

Bravo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…