Benim kızıda esgeçmeyelim çünkü hala huysuzgece uykularımız nerdeyse yok 15 dk aralıkla uyanıyo gündğzü saymıyorum bile zombinin bi tık üstüyüm çok çok zor geçiyo bu günler ne şanssızız diyorum gerçekten buna şükür inş atlatalım bian önce
Cnm senle ben kolikten ztn nefes alamadık biz tam 4. Aya girdik bugün geceleri 3 kere kalkmaya başladı oda yiyo uyuyo hemen bi düzeldi gibi maşallah diyimde amann
Biz yine iyiyiz, tam zamanında doğum yaptık. Şimdikiler ne kontrole hastaneye gidebiliyorlar ne de içi rahat bir şekilde doğuma. Hastane değiştirmek zorunda kalıyorlar.
Ben de 1 haftalığına diye gelmiştim anneme, 3 hafta bitti daha ne kadar kalacağım belirsiz.
Aynen öle şu an tüm hamilelere dua ediyorum yine iyiyiz gerçekten o süreçleri atlattık
Ben bazen gitsemmi arabayla diyorum sonra vazgeçiyorum yazı burda geçiricem galiba
Ben sezeryanla doğum yaptım ve sonrasında 1 ay antibiyotik kullandım mesela. O dönem sürekli kaka yapardı. Antibiyotik bitti 10 günde bire düştü etkiliyor demek ki. Ama ciddi bir zararı olsa sezeryan olan hiçbir anne emzirmemeli antibiyotiği bırakana kadar diye düşünüyorum. Tüm bunlara karşın doktoru arayıp sorman en mantıklısı tabi
Karnımı iyice doyurduktan sonra ilaç aldım bu sefer yan etkisi azaldı gibi. Ya evet eser miktarda geçiyormuş zaten süte ama ishal insanı korkutuyor tabii
Çok teşekkür ettim
Benim dolgum düştü geçen hafta ailecek görüştüğümüz arkadaşımız doktor o yapacaktı ama şehir dışından izinden geldim belki virüs kaptım yapamam dedi eşime malzemeleri vermiş geçici dolgu için anlatmış bizim ki de dolguyu yerleştirdi
Eşimde benden istiyor ısrar ediyor sen kes kes. Yalnız olmadığıma sevindim bir de istekte bulunuyor. Yanları kısalt üstü çok alma allahım tamam desem koşacak makası getirecek
Benim dolgum düştü geçen hafta ailecek görüştüğümüz arkadaşımız doktor o yapacaktı ama şehir dışından izinden geldim belki virüs kaptım yapamam dedi eşime malzemeleri vermiş geçici dolgu için anlatmış bizim ki de dolguyu yerleştirdi